Hakan Şatıroğluna gidiyorum canım, sen?
işlerinde çok başarılılar ve çok yoğunlar.Bende diğer ark.gibi olumsuz şeyler yaşamadım değil.Hatta en son değiştirmeyi bile düşündüm.Ama araştırınca benim için güleryüz mü önemli yoksa başarı mı.Benim bu olayı bir daha tekrarlama gibi bir durumum olmayabilir büyük konuşmak istemem.O yüzden de gürgana yine devam ediyorum.Bir saniye boşlukları yok,işlerrinde çok iyi oldukları içinde müdanaları da yok.))) Ama ve bu koşturmada hemşireler sizinle ilgilenmeye çalışıyor.Ben gittiğimde kafadan 1saat randevuma geç gireceğimi biliyorum ve herşeye olumlu bakıyorum.Sonuca odaklanıyorum.yerimsenibendiatom bende gürganda baslıcam memnunmusun canım benim 4. denemem olacak
gürgan klinik canım benim
anladım canım ben muayene oldum yogunlugu biliyorum olumsuz yazılanlar çok fazla korkuyorm bende insallah basarılı oluruz 4. denemem ramazan sonu baslamayı düşünüyorum bende hayırlısı bakalım akapunktur falan denemeyi düşünüyormusun.ilk kezmi denemen senin gürganda benim ilk olcak
sağol canım Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınopuyorumnanaktancanım ben de aşılamamı gürganda olmuştum
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar inşallah bu ay hepimize uğur getirir.Ya kızlar benim moralim çok bozuk 20 gün önce ofis çektirmiştim hala lekelenme tarzında kanamam devam ediyo benim durumumda olan varmı acaba?bide lucrin kullanıyorum 2 günüm kaldı kullanmamın bitmesine karnım çok büyüdü zayıfladığım halde karnım küçülmüyo lucrinin etkisi varmıdır karnımın büyümesinde?
lucrin kesinlikle karın şişliğine neden oluyor canım hatta aktif tedavide dahada büyüyor maalesef
bende galiba bi tuaflık var ne hastaneye gittiğimde ne de evdeyken bende ne heyecan ne karmaşık duygular hiç bir şey hissedemiyorum bi aksilik çıkmazsa tranferimede az kaldı ama ben hiç düşünmüyorum sanki bendeğilde başkası yaptırıyo tüp bebeği bu iyimi kötümü anlam veremedim galiba ben tuafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?