• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

merhaba kızlarrrr.... tatilimi bitirdim temizliğimi bitirdim ve sonunda sizlerin yanına döndüm.nasılsınız?tedaviler başladı mı?ramazanınız mübarek olsun.....

hoşgeldinn iyiyiz sen nasılsın ilk ben cevap vereyim ayın 10 unda lucrınım baslıyo bu aradaa senınde ramazanın mubarek olsunnn

Merhaba arkadaslar... Bugun Tup bebek seminerine gittik daha dogrusu dr ile de bas basa konustuk. herseyi bize anlatti ama sanki burada okuduklarimla benzemiyor gibi.. kisa protokolmus. konusmalardan sonra benim kanimi aldilar. ama sanirim hormon seviyem dusuk cikmis. bana regl olana kadar mavi minik haplar verdiler sabah aksam alicakmisim. daha sonra regl oldugumda dr yi arayip o gun gidicekmisim yada reglimin 2.-3.-ve hatta 4. cunu bile gidebilirmisim ultrasyon yapacaklarmis kan da alacaklarmis yine sanirim. ve ogunden itibaren gunde iki tane igneye basliyacakmisim. bu 8 ile 14 gun surebilirmis.. ve aradada kontrollere gidecekmisim ultrasyonla yumurtalarima bakacaklarmis. buraya kadar tuhaf bisi varmi bilemiyorum ama aklim karisti hatta allak bullak oldu diyebilirim.. okadar cok igne gordum ki bugun midem bulandi resmen. isin acikcasi korkmaya bile basladim.. neler olacak neyapacagim kafam karisti.. hormanlarimin dusuk cikmasi yumurta uretmeme engel mi? dr. iki tane bile uretse onlari emriyo olmalarini bekleriz dedi. kendimizi cok iyi bir klinige emanet ettigimizi biliyorum. ama bu igneler beni korkuttu. her gun iki tane ve bunlar bitsede ardindan daha gelecek olanlar var aman tanrimmmm :)

imoje canım iğnelerden hiç korkma tatlım sen hiç hissetmiyecen bile canım anlattıklarının hiçbirinde tuhaf bişey yok benim protokolüm de böyleydi Allah kolaylık versin canım inşallah pozitif haberlerle dönersin bizlere .............

azracim insallah canim.. Belkide ignelerden kormtum :) normalde igneden kormuyorum zaten ama gunde 2 tane oldugunu soylediklerinde yuzumun ifadesini gormeliydin.. Icimden imdaaatttt diye bagirdim ;)))
Aklima takilan hormon seviyem dusuk cikmis cok yumurta uretemezsem ne olacak? Dr ikitane bile olsa alicam dedi bence belkide sansim yok gibi mi?

azracim insallah canim.. Belkide ignelerden kormtum :) normalde igneden kormuyorum zaten ama gunde 2 tane oldugunu soylediklerinde yuzumun ifadesini gormeliydin.. Icimden imdaaatttt diye bagirdim ;)))
Aklima takilan hormon seviyem dusuk cikmis cok yumurta uretemezsem ne olacak? Dr ikitane bile olsa alicam dedi bence belkide sansim yok gibi mi?

imoje canım benim öyle kötü şeyler düşünme 2 tane olsun önemli olan kaltesi zaten benden 13 tane topladılar ama ne oldu hepsi kalitesiz çıktı canım içini rahat tut tatlım stres yapma inşallah herşey çok güzel olacak güzel haberlerini duyacağız snden :Saruboceq:

Merhaba kızlarım nasılsınız bakalım.Sevgili eylül hamişlerim kim tedaviye hangi tarihte başladıysa yazsın da ben de listemize ekleyeyim..

merhaba günaycığım.benim tedavim muhtemelen eylülün 20-25 i arası başlayacak ancak. sanırım ben eylül tedavi göreni ekim hamişi olacağım.neyse önce sağlıklı hir hamilelik dönemi sonra da sağlıklı ve hayırlı bebişler dünya ya getirelim hepimizde eylülmüş ekimmiş hiç farketmez di mi ama canımopuyorumnanaktan

Merhaba kızlarım nasılsınız bakalım.Sevgili eylül hamişlerim kim tedaviye hangi tarihte başladıysa yazsın da ben de listemize ekleyeyim..

merhaba canım 10 eylülde lucrine başlıyorum ben ayyy az kaldıı cok heyecanlıyım

merhaba günaycığım.benim tedavim muhtemelen eylülün 20-25 i arası başlayacak ancak. sanırım ben eylül tedavi göreni ekim hamişi olacağım.neyse önce sağlıklı hir hamilelik dönemi sonra da sağlıklı ve hayırlı bebişler dünya ya getirelim hepimizde eylülmüş ekimmiş hiç farketmez di mi ama canımopuyorumnanaktan

Büyük ihtimal aynı zamana denk gelicek tedavimiz hayatımmmm...Tabi fark etmez canım benim.gebelik oluşsun da sağ salım doğuralım da hiçç fark etmez ....

Drgunaycim ben de eylulun basinda baslayacagim kismetse.. Hadi hayirlisi.. Sizlerden iyi haberler almak beni inanilmaz mutlu edicek..

Merhaba arkadaslar... Bugun Tup bebek seminerine gittik daha dogrusu dr ile de bas basa konustuk. herseyi bize anlatti ama sanki burada okuduklarimla benzemiyor gibi.. kisa protokolmus. konusmalardan sonra benim kanimi aldilar. ama sanirim hormon seviyem dusuk cikmis. bana regl olana kadar mavi minik haplar verdiler sabah aksam alicakmisim. daha sonra regl oldugumda dr yi arayip o gun gidicekmisim yada reglimin 2.-3.-ve hatta 4. cunu bile gidebilirmisim ultrasyon yapacaklarmis kan da alacaklarmis yine sanirim. ve ogunden itibaren gunde iki tane igneye basliyacakmisim. bu 8 ile 14 gun surebilirmis.. ve aradada kontrollere gidecekmisim ultrasyonla yumurtalarima bakacaklarmis. buraya kadar tuhaf bisi varmi bilemiyorum ama aklim karisti hatta allak bullak oldu diyebilirim.. okadar cok igne gordum ki bugun midem bulandi resmen. isin acikcasi korkmaya bile basladim.. neler olacak neyapacagim kafam karisti.. hormanlarimin dusuk cikmasi yumurta uretmeme engel mi? dr. iki tane bile uretse onlari emriyo olmalarini bekleriz dedi. kendimizi cok iyi bir klinige emanet ettigimizi biliyorum. ama bu igneler beni korkuttu. her gun iki tane ve bunlar bitsede ardindan daha gelecek olanlar var aman tanrimmmm :)
Imoje tatlim hemen panik yapma, ben de dun doktordaydim benimki de kisa protokol lupron, gonal f, multivitamin ve bebek aspirini aliyorum hepsine ayni gun basladim. ultrason yapildi adetin 4. gunuydu bu arada ,5. gunde bile baslayabilinirmis.kan tahlili de yapildi ama sonucunu beklemeden ultrasona gore hemsire iyi dedi ilaclarimi verdi aldik geldik.Ilk ignelerimi yaptim daha onde asilama icin gonal f kullanmistim nasil oldugunu biliyordum.Lupron da ayni onun gibi cok kolay ve agrisiz.yalniz ige yaparken suna dikkat edin alkolle sildikten sonra kurumasini bekleyin sonra igneyi yapin yoksa yakiyor, bir de igneyi cikarmadan 10a kadar sayip igneyi sonra cikarin, gerci cogunuz biliyorsunuzdur gene de hatirlatayim dedim.olumlu dusunelim ki pozitif olsun her sey dur bakalim insallah bol bol yumuslarin olcak canim:dance:

deepimpact canim senin de tedavin hayirli olsun insallah hamis haberlerini aliriz.kendini biraz tuhaf hissetmen dogal galiba, ben de dun oyleydim bugun biraz daha iyiyim.cok takmamak ,hani sanki benim yerime baskasi tedavi oluyor gibi hissediyorum dedin ya belki boylesi daha iyi.yani kendimizi cok kaptirip endiselenirsek Allah korusun tabi ama eger olumsuz sonuc alirsak daha az etkileniriz gibi geliyor bana.benim ilk 2 -3 asilamamda hic bir sey umurumda degildi o zamanlar ben degil esim bebis istiyordu.negatif sonuc olunca da iyiki fazla istemiyormus yoksa cok uzulurdum diyordum, ama negatfi sonuclar pespese gelip de aklimdan gecmeyen basima gelince yani tup bebege kadar gelince olayin ciddiyetini kavradim.tabi pesine aglayip zirlamalar basladi, yani bana sorarsan takmayabilirsek cokkkkk daha az uzuluyor insan.bu arada yumoslarin ne zaman toplaniyor transfere az kaldi demissin hadi hayirlisi bakalim...kaydirigubbakcemile3

agustos eylul olayina gelince, kizlar benimki uzun olacak sanmistim megersem kisa protokol oldu onun icin tedavime dun basladim yoksa eylulde basliycaktim.aman dediginiz gibi Allahim hayirli bebisler nasip etsin hepimize 1 ay onca yada sonra o kadar beklemisken bir aydan bir sey olmaz demi ama:ecrin_bebek::emir_bebek: onmeli olan saglikla kucagimiza almak...

Imoje tatlim hemen panik yapma, ben de dun doktordaydim benimki de kisa protokol lupron, gonal f, multivitamin ve bebek aspirini aliyorum hepsine ayni gun basladim. ultrason yapildi adetin 4. gunuydu bu arada ,5. gunde bile baslayabilinirmis.kan tahlili de yapildi ama sonucunu beklemeden ultrasona gore hemsire iyi dedi ilaclarimi verdi aldik geldik.Ilk ignelerimi yaptim daha onde asilama icin gonal f kullanmistim nasil oldugunu biliyordum.Lupron da ayni onun gibi cok kolay ve agrisiz.yalniz ige yaparken suna dikkat edin alkolle sildikten sonra kurumasini bekleyin sonra igneyi yapin yoksa yakiyor, bir de igneyi cikarmadan 10a kadar sayip igneyi sonra cikarin, gerci cogunuz biliyorsunuzdur gene de hatirlatayim dedim.olumlu dusunelim ki pozitif olsun her sey dur bakalim insallah bol bol yumuslarin olcak canim:dance:

Cok tesekkur ederim canim bneim.. inan icime su serptin.. cunku ben cok korkuyordum :) ama dr de de okadar cok cesit gosterdileri inan bana neredeyseee ben neyapiyorum yaa dedim icimden :))) ana ucunda super bisi var bebisler olursa tabi :) kismet hersey umarim herkes kavusur miniklerine

Kızlerım benim tedaviye başlar başlamaz haberdar edin de beraberce tedavilerimizin gedişini izleyelim.Ok.yani şimlik eklemiyorum.Kim ne zaman başlıyorsa başladığı zaman paylaşalım.

Back