Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

seninki kısa protokol olabilir benimde ilk denemem çok tecrübeli değilim.adetin 18 günü ben lucrine başladım ve hala da ordayım:)) dediğim ilacı hiç duymadım

gunaydın kızlar bugun saat 4 te randevum var inşallah bugun tedavıye baslarız bugun benım ıcın ozel bırgun evlılık yıldonumum allahım inşallah sevgımızın meyvesını nasıp eder dılerım isteyen herkes bu guzel duyguyu tatsın eylul ayı hamıslerle dolu olsun inşallah amin

Hadi kolay gelsin canım benim..Belki de bu tanrının sana bir hediyesi olucaktır.İnşallah da öğle olucaktır canım.
Ben de düşünüyorum da eğer bu sefer hamile kalırsam bu da tanrımın bize hediyyesi olucak.Babasıyla ben aynı günde doğuduk.Bebeğimizin de eğer hamile kalırsam bu tarıhte doğuması %90.Düşünüyorum da belki bu da bizim süprisimiz olucak..

inşallah canım allahım bizlere de bu mutlulugu yaşatsın eğer gerçekleşirse cocuklarımıza anlatacagımız guzel anılarımız olacak

inşallah hayatının en güzel evlilik yıldönümü hediyesini alırsın

eylül ayında tedaviye başalyacak bütün arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun canlarım dualarımız sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun şimdiden

sweet33 canım iyi dileklerin için teşekkurler rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

kızlar size bişey sormak istiyorum ben ilk defa adetimin 3.günü hormon testi yaptırıcam sorum şu sonucun mutlaka iyimi çıkması gerekiyor bazı değerler düzgün çıkmazsa tüp bebek denemesi diğer aya mı sarkar yani hormonları dengeleyip öyle mi başlarlar çok meraktayım cevaplarsanız sevinirim

kızlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar demek istiyorum Rabbim inşallah bu hayırlı ayda herkesin gönlünden geçen seyleri nasip eder kendisine el acıp dua eden hiçbir kulunun duasını geri cevirmez ve inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz Allah herkese ikiz ikiz bebişler nasip etsin en güzel dualarım sizlerle opuyorumnanaktan

canım hormon degerlerın cok ucuk cıkarsa onu duzenlemeye calısıyorlar oncelıkle cunku verılen ılaclar hormon dengesıne gore verılıyor veya tedavı yonunu ona gore degıstıyor bır dahakı aya sarkıp sarkmaması ıse tamamen cıkan sonucuna ve onu degerlendıren doktora gore degısır

kızlar selm ramazanınız mübarek olsun Allah ım tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul etsin:Saruboceq:

Biliyor musunuz ben boyle olagan ustu durumlara inaniyorum... biz de Eylulun basinda baslayacagiz ilk tedaviye kismetse.. ve ekim ayinda hem Esimle tanistim hemde 3 yil sonra ekim ayinda evlenme teklifi edip ekim ayinda evlendik :) yani bilemiyorum ama ekim ayi bence cok guzel gececek gibi :) moral bozmak asla yok hanimlar.. bence cok kutsal bir ayda bulunuyoruz.. guzel isiltili sihirli gunler bizleri bekliyor :) hepimizin mubarek ramazan ayi mubarek olsun...

ya kızlar aklıma bişey geldı oncekı deneyımı olanlara daha cok sorum ben de tarnsfer olduktan sonra doktorum parfümü yasakladı hatta ameliyathane kapısında sevdiklerin ve beklediklerin için parfüm sıkma yazıyordu sizede iyle bişey söyledilermi

canım söylemişlerdi banada parfüm, oje, aseton, saç boyası gibi maddelerden uzak durmamı.. kimyasal içerikli oldugu için sanırım pek önermiyorlar...

evet bana da aynı şeylerin yasak olduğu söylendi.hatta transferden önce sabah ben duş alıyordum, bir arkadaş duş alırken o bölgeye temizlik malzemesi değdirmememi duru suyla yıkamamı söyledi.temizlik maddeleri vajinanın florasını bozuyormuş.bu da bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.....aklınızda olsun...

yumurta toplama işleminden test tarihine kadar çiğ sarmısak soğan , maydanoz , nane, adaçayı gibi bağışıklık sisteminizi güçlendiren şeyler yemeyin.....
transferden sonra eve gelince yan yatarken bacaklarınızın arasına minik bir yastık alın.rahim kaslarını gevşetiyormuş....
buradaki topiklerde transferden sonra ananas yemenin tutunmayı kolaylaştırdığı yazılıyordu!!!!
ayrıca yumurta kalitesini arttırmak için bal+çörekotu+karanfil+tarçın karışımı öneriliyordu. araştırmanızda fayda var....

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/206156-corekotu-tarcin-bal.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/212471-corek-otu-tarcin-bal-yedim-kotuyum.html

http://www.cagdaskadin.com/tags/%C7%F6rekotu/

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/258403-tup-bebek-tedavisinde-ananas-corek-otlu-karisim-hakkinda-bilgi-verebilirmisiniz.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…