Kizlar bi sey soracam.nihayet dun adet oldum 2haftalik gecikmeden sonra.Simdi hemsireyle konustum yarin sabaha randevu verdi, butun surec ne kadar surecek dedim 2-3 hafta dedi.simdi ben kisa protokol mu olacam yani.bildigim kadariyla yumurta rezervi az olanlara oyle uyguluyolarmis, benim oyle bi sorunum yok. kisa ile uzun protokol arasinda basari orani nasil, farkediyor mu.kafama takildi, yarin soracam zaten, ama eger kisaysa uzun yapsinlar mi desem acaba.bayagi yogun bir merkez carcabuk yapmaya calisiyor olmasinlar.bir de bana lupron kullanaksin demistiler yumurta baskilamak icin degil mi o ilac, kisa protokolde de kullaniliyor mu acaba bu ilac bilen var mi...
gunaydın kızlar bugun saat 4 te randevum var inşallah bugun tedavıye baslarız bugun benım ıcın ozel bırgun evlılık yıldonumum allahım inşallah sevgımızın meyvesını nasıp eder dılerım isteyen herkes bu guzel duyguyu tatsın eylul ayı hamıslerle dolu olsun inşallah amin
gunaydın kızlar bugun saat 4 te randevum var inşallah bugun tedavıye baslarız bugun benım ıcın ozel bırgun evlılık yıldonumum allahım inşallah sevgımızın meyvesını nasıp eder dılerım isteyen herkes bu guzel duyguyu tatsın eylul ayı hamıslerle dolu olsun inşallah amin
kızlar size bişey sormak istiyorum ben ilk defa adetimin 3.günü hormon testi yaptırıcam sorum şu sonucun mutlaka iyimi çıkması gerekiyor bazı değerler düzgün çıkmazsa tüp bebek denemesi diğer aya mı sarkar yani hormonları dengeleyip öyle mi başlarlar çok meraktayım cevaplarsanız sevinirim
Hadi kolay gelsin canım benim..Belki de bu tanrının sana bir hediyesi olucaktır.İnşallah da öğle olucaktır canım.
Ben de düşünüyorum da eğer bu sefer hamile kalırsam bu da tanrımın bize hediyyesi olucak.Babasıyla ben aynı günde doğuduk.Bebeğimizin de eğer hamile kalırsam bu tarıhte doğuması %90.Düşünüyorum da belki bu da bizim süprisimiz olucak..
canım söylemişlerdi banada parfüm, oje, aseton, saç boyası gibi maddelerden uzak durmamı.. kimyasal içerikli oldugu için sanırım pek önermiyorlar...ya kızlar aklıma bişey geldı oncekı deneyımı olanlara daha cok sorum ben de tarnsfer olduktan sonra doktorum parfümü yasakladı hatta ameliyathane kapısında sevdiklerin ve beklediklerin için parfüm sıkma yazıyordu sizede iyle bişey söyledilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?