Hoş geldin canım.tabi eklerim ve de ekledim bile.Yumurta toplama işlemi her keste farklıdır.genelde adetin 11-14 günleri arası toplanıyor..
bu ayın 20-24 ünde adet dönemim sonra doktorumu arıycam 12 eylül lucrin başlama günü diye konusmustuk adet olunca tekrar ara kesin olsun dedi bayramdan önce de gidicem kısmetse aktif tedaviye başlama tam bayrama denk geliyo bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Günay canım nasılsınnn
oooooo listemız bayaaa buyumuş ne guzel
sen nasılsın canımmmmm valla ben kendımı tedavıye hazır hıssedıyorum ama bakalım herşey kader kısmet ALLAHIMA sureklı dua edıyorum ınsallah bu sefer basarırız canım yaaaa
off kızlar yaaaa aranızda benim kadar sabırsız olan varmı bi an önce şu tedavi başlasın ve bitsin iyi veya kötü sonuc alayım diyorum sizdede varmı böyle bişey offfffff içim sıkılıyo wallaaakafamçokkarıştı
ben de çok sabırsızım 27 ağustosta adet olmayı bekliyorum zaman çabuk geçsin ve ne olacaksa olsun istiyorum tedavim başlasın hamile olup olmadığım belli olsun yeter artık
ben de çok sabırsızım 27 ağustosta adet olmayı bekliyorum zaman çabuk geçsin ve ne olacaksa olsun istiyorum tedavim başlasın hamile olup olmadığım belli olsun yeter artık
benimde o aralar olucak bu aykinde doktorumu arıycam lucrın günü hesaplaıycak baslıycam bende senın gıbı yanı eylül sonundaki adet dönemımde aktif tedavime baslıycam
noldu canım hayırdır niye moralin bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?