Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

sweet33 slm canım sana kolay gelsin tedavinde hayırlı olur inşallah ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım ne söyleyecek doktorum önce yumurtalarım çalışmıyor diye ilaç kullandım ondan sonra başlanmıştı şimdi ne söyleyecekler tabiii ben bir an önce başlamak istiyorum ama.........Allah hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:

amin canım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin rabbim

off kızlar yaaaa aranızda benim kadar sabırsız olan varmı bi an önce şu tedavi başlasın ve bitsin iyi veya kötü sonuc alayım diyorum sizdede varmı böyle bişey offfffff içim sıkılıyo wallaaakafamçokkarıştı

Günay canım nasılsınnn

oooooo listemız bayaaa buyumuş ne guzel

sen nasılsın canımmmmm valla ben kendımı tedavıye hazır hıssedıyorum ama bakalım herşey kader kısmet ALLAHIMA sureklı dua edıyorum ınsallah bu sefer basarırız canım yaaaa

Teşekkür ederim canım benim sen nasılsın?Valla ben de hazırım.Doktorumu da aradım eylülün 20 gibi oradayım.İnşallah bu sefer olur ya.Aslında çok korkuyorum canım.''Eğer olmazsa'' sorusu beni kahr ediyor ya..

ben de çok sabırsızım 27 ağustosta adet olmayı bekliyorum zaman çabuk geçsin ve ne olacaksa olsun istiyorum tedavim başlasın hamile olup olmadığım belli olsun yeter artık

kızlar bende sabırsızlar arasındayım hap adet olmayayım dıye beklerdım sımdıde adet olayım dıye beklıyorum bıran once hayırlısı ile insallah başlarız allahım hepımızın kucaklarını nur topu gıgı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah amiiiiiiiin

ben de çok sabırsızım 27 ağustosta adet olmayı bekliyorum zaman çabuk geçsin ve ne olacaksa olsun istiyorum tedavim başlasın hamile olup olmadığım belli olsun yeter artık

benimkide 20 siyle 24 ü arasında yaa ne olacaksa olsun dimi ama

benimde o aralar olucak bu aykinde doktorumu arıycam lucrın günü hesaplaıycak baslıycam bende senın gıbı yanı eylül sonundaki adet dönemımde aktif tedavime baslıycam

noldu canım hayırdır niye moralin bozuldu

canım arkadaşlarım bunu ilk sizinle paylaşıyorum sizlerde de varmı bilmiyorum ama.......benim eşimin umursamazlığı beni deli ediyor ben eylül ayında tedaviye başlayacaktım herzamanki gibi biraz daha bekleyelim diyor beklenecek yaşta değiliz ki ben 28 kendi 30 yaşında küçük değilizki...... ilk denememde benim çabamla olmuştu.........ne olur yardımcı olun kızlar onun bu durumu sanki çocuk istemiyomuş gibi geliyor ama birde bebek gördümü çok seviyor bnde anlamıyorumCADIARZU

Canım benim bizler nasıl yardımcı olalım ki.Kendir otur konuş eşinle.Söğle ki yaş ilerledikce tedavi bir az daha zorlaşıyo.Yazımız ne kadar genc gel bitirelim artık bu işi de.Sonra allah korusun pişiman olmayalım geç başladık diye.Onu anla ki kadınla erkeklerin gece imamı.Yani gece yatakta yatarken yavaş yavaş sok artık bu tedavi işini kafasına canımm..Senin elinde o bir tanem..

sağol tatlımda hepsini denedim iyi tarafınıda kötü tarafınıda doktor çok önemli benim eşimide soğutan doktorumuzun ilgisizliği oldu şimdi yeni doktor geldi buda öyle olursa diye korkusu o............sağol hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…