Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

:) tamam hemen tanıtayım kendimi. yıllardır yok prolaktin var yok yumurta buyumuyor derken aslında gebe kalmaya hiç bir engelim olmadığını ve sebepsiz infertilite olduğumuzu oğrendikten hemen sonra dahada gec kalmamak için hemen tüp bebek yaptırmaya karar verdik . hazıran ayından beri hep tamam bu ay yapıcaz desekte maddi manevi cıkan sorunlardan dolayı bu zamana kadar ertelendi. şimdi hem maddi hem manevi toparlandık. bu ay son şans olarak catlama iğnesi oldum. bu gun 10. günüm canım . çatlama iğnesinden 14-17 gün sonra eğer tutmazsa regl olunuyor dedider. işte tutmazsa regl olursam hemen 3. günü umut tup bebebekte enver beyle gorusmustum. tekrar ondan randevu alıp ramazanda tedavime başlıcam allah kısmet ederse bayrama bebişim karnımdayken giricem. tabi ilkinde tutarmı oda ayrı bır soru eşimde sorun yok bu arada:)

benide eklemişsin listeye aslında yazmıstım ama sanırım görmemıssın tekrar yazayım dedım boş kalmasın :)))
2.tüp bebek denemem
yaş 24
eşimin yaşı 30
sorun erkek infertilitesi
tedaviye başlayacağım hastane özel doğu fertil (malatya)
doktorum uğraş bey
herkes için en hayırlısı olur inşallah

canım kusura bakma görmemişim bende mersin tüp bebek merkezinde yaptırcam ilkinide orda yaptırdım eklersen iyi olur canımhihoyyyt

canım mersindeymıssın sanırım bende mersindeyim ikinci denemem olucakmıs hayırlısı olsun senın için bende görüştüm orayla ama ailem malatyada orası daha cazip geldi inşallah ramazan ayı herkese ugurlu gelır ve herkes bebişlerini alır kucagına :CüvCüv:

Önce görmedim canım.Ekledim şimdi..Şeniz

evet canım bende mersin deyim 1.denememde burda oldu fakat doktorumuz çok ilgisizdi 2.burda düşünmüyordum son anda ankara dan yeni doktor geldi şansımdan bakalım bu doktor nasıl inşallah iyidir senin içinde hayırlısı olur ne zaman başlıyorsun tedaviye kaydirigubbakcemile5

bu ayın 20-24 ünde adet dönemim sonra doktorumu arıycam 12 eylül lucrin başlama günü diye konusmustuk adet olunca tekrar ara kesin olsun dedi bayramdan önce de gidicem kısmetse aktif tedaviye başlama tam bayrama denk geliyo bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Herkese merhaba...Ben aranıza yeni katılıyorum.Daha önce tüp bebek denemem olmadı ilk defa olacağım eylül ayını düşünüyorum 27 ağustosta adet olacağım sanırım bayrama denk gelecek o yüzden ekim ayına sarkabilir.Yumurta toplama işi adetin kaçıncı günü yapılıyor cevap verirseniz sevinirim.Beni eklermisiniz listenize:)
Benim yaşım 31
Eşimin yaşı 34
Erkek infertilesi
Alman hastanesi Dr.Ulun Uluğ
Hepimiz için hayırlısı olsun...

Hoş geldin canım.tabi eklerim ve de ekledim bile .Yumurta toplama işlemi her keste farklıdır.genelde adetin 11-14 günleri arası toplanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…