Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Azracım erkekler bu konuları biraz ağırdan alır.Sanki biraz uğraşınca hemen olacak gibi düşünürler.
Evliliğimizin ilk 2 yılı korunduk.Sonra bıraktığımızda ilk ay eşim oldumu dedi bana:)) 6 sene oldu uğraşalı hala yok ( Sen ona bu işin uzun sürebilecek bir durum olduğunu iyice anlat bence...Bide dediğin gibi iyi bir doktor bul.Doktor en büyük faktör bu durumlarda.

kızlar bugun adet oldum yarın doktora gitmem gerekıodu ama doktorum üçüncü günü çağırdı acaba bırdahakı ayamı erteleyecek yoksa üçüncü gunu de tedavıye baslanıyo mu

kızlar çok sağolun benim yanımda olduğunuz için hastanemize yeni bir doktor geldi birde onu deneyelim olmadı iyi bir tüp bebek hastanesi arıyacağız artık hakkımızda hayırlısı olsun Allah bizimde kucapımızı doldursun en kısa zamanda:Saruboceq:

canım gecen ayda 3üncü gunu gıtmıstım ılaclara baslamıstık rahatsızlandıgım ıcın ılacları kestı simdide 3üncü günü cagırdı kısa protokol tedavıye 2inci gunu baslanmıomu

bilmiyorum ama önce bende 3.günü başalanmıştı canım aklına kötü şeyler getirme tatlım hangi ilaçla başlıyorsun beryucum

Kızlar hepinize merhaba a.s.

Benim ilk tüp denemem olacak uzun protokol

Kullandığım ilaçlar desolett ve decapeptyl artı olarakta elevit ecopirin ve glucofen

2 Eylüldede gonal f e geçeceğiz

Başka ne gibi bilgi vermem lazım ?? hepimizin Allah yardımcısı olsun

Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah
:Saruboceq:

Arkadaslar benim merak ettigim gercekten igneler acitiyor mu? yani gobekten oldugu icin merak ediyorum? hassas bolge cunku.. kisa protokolde gunde kac tane vuruluyor. Gerci Cuma gunu tup bebek seminerine katilacagiz. anlatacakalr ama sizlerin tecrubelerinide merak ediyorum.. Igneler acitiyor mu?

imoje canım iğneler hiç acıtmıyor sen hiç hissetmiyorsun zaten iğnenin ucu çok ince herkeste değişir iğne ama ,onu kan değerine göre ayarlıyor doktor yani benimki öyleydi tatlım koay gelsin sana hayırlısı olsun hakkındaopuyorumnanaktan

azra2 cok tesekkur ederim canim. nedense korktum birden :) birde bisi daha merak ettim :) yumurtalar toplandiktan sonra narkozdan ayilinca nasil bir his oluyor cok aciyor mu? yoksa ic bolgelerin kontrolu hani bir cihazla yapiliyor ya ultrasyon deniliyor onada. iste oyle bir alet gibi bisiyle mi aceba toplama islemi oluyor. dusunuyorum da demmeki cok acitiyorlar ki uyutma geregi duyuyorlar sizce?

slm arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım uzun bir zamandır takip ediyodum bu siteyi benide aranıza alırsanız sevinirim bende eylülde tüp bebek yaptıracam Allah kısmet ederse

canım işlem sırasında agrı hissedecegin için tabiki anesteziyle yapılıyor işlem bittikten sonra agrı olmuyor... kendine geldikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun merak etme üçkez yaşadım hiçbirinde agrım olmadı gezdim dolaştım...

Canım mümkünse yaşını sorununu tedavi yaptıracağın merkezi ve doktorunu yaz...

kıss saboliii tarihlerimiz bayağı yakın olacak seninle...ben de cumartesi başlıyorum uzun protokolle....
tedavin hayırlı olsun .......... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…