• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Tesekkur ederim witch26.. okadar cok yazi okudum ki bu sitede. esasen kisinin kendi bunyesiylede biraz alakali degil mi hanimlar? umarim hersey yolunda gider. igneleri ve yumurta toplama islemini atlattiktan sonra sadece beklemede yani durum. transfer kismini youtube den izledim cok basit oluyormus. bakalim Cuma gunku seminerde neler ogrenicez. ve sonrada regl imi bekliyecegim. Buradaki doktorlar cok sicak kanli ve esprililer insani gercekten rahatlatiyorlar. umarim kolay gecer hersey. ve umarim tum bebis isteyenlerin dilekleri gerceklesir.

Deep impact29 Saboli witch26 aramıza hoş geldinız kızlar.Tedavileriniz şimdiden hayırlı olsun.ınşallah bu son tedaviniz olur da alırsınız bebişlerinizı kucağınızaa...ınşallah...

DR günay inşallah hepimizin olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benim ilk denemem olacak inşallah da son olur

teşekkür ederim canım.Az ateşim var.Halen yataktayım.Kardeşim geldi o bakıyor bana.Boğazım ağrıyo.Burunla nefes alamıyorum.Az önce ilaç aldım.Ama malum akşamlar daha da fenalaşıyorum..

günaycım sen yanlış görmediysem 25 yaşındasın ne zaman doktor oldun ne zaman evlendin sana maaşallah valla kaç yıllık evlisin merak ettim Allah nazardan korusun

Deep impact29 Saboli witch26 aramıza hoş geldinız kızlar.Tedavileriniz şimdiden hayırlı olsun.İnşallah bu son tedaviniz olur da alırsınız bebişlerinizı kucağınızaa...İnşallah...

sagol canım inşallah son olur diyelim.. artık eskisi kadar umutlu degilim ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...

Pardon arkadaşlar ben yazılarınızı geç alıyorum 26 yaşındayım 1. denemem ztb de yaptıracağım lucrin kullanmaya başladım Allah kısmet ederse 7 eylül gibi transfer olocak

günaycım sen yanlış görmediysem 25 yaşındasın ne zaman doktor oldun ne zaman evlendin sana maaşallah valla kaç yıllık evlisin merak ettim Allah nazardan korusun

Canım 2 sene önce unversiteden tıp fakultesinden mezun oldum.O sene de eşimle hayatımızı birleştirdik.Yani elimi çabuk tuttum ama bebek için geç kaldıkçGelmiyor bir türlü..:1no2:

slm arkadaslar allah hepinizin yuzunu guldurur insallah.bizde allah kismet ederse ekim ayinda tup bebek tedavisine baslicaz ikinci denememiz olucak insallah rabbim budefa yuzumu guldurur vede buyolda ilerliyen istiyen butun arkadaslarimin .aminnnnnnnnnnn.:Saruboceq:

dr günay inşallah olur canım en kısa zamanda herşeyin bir vakti vardır inşallah artık vakti gelmiş olur daha fazla beklemezsin ama sen çabuk geçmişsin tüp bebeğe bence çok iyi etmişsin ben 5 senelik evliyim hep salladık yüksek lisans falan girdi araya oralı olmadım ama çok pişmanım şimdi

Back