Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende geldı benıde ekleyın
Azracım seni eklemişim canım zaten.Listeye bak eksiklerini de yazarsan sevinirim canım.
canım kusura bakma görmemişim bende mersin tüp bebek merkezinde yaptırcam ilkinide orda yaptırdım eklersen iyi olur canımhihoyyyt
benide eklemişsin listeye aslında yazmıstım ama sanırım görmemıssın tekrar yazayım dedım boş kalmasın :)))
2.tüp bebek denemem
yaş 24
eşimin yaşı 30
sorun erkek infertilitesi
tedaviye başlayacağım hastane özel doğu fertil (malatya)
doktorum uğraş bey
herkes için en hayırlısı olur inşallah
canım mersindeymıssın sanırım bende mersindeyim ikinci denemem olucakmıs hayırlısı olsun senın için bende görüştüm orayla ama ailem malatyada orası daha cazip geldi inşallah ramazan ayı herkese ugurlu gelır ve herkes bebişlerini alır kucagına :CüvCüv:
Beryucum hadi sen de eksiklerini tamamla da ekleyeyim eylül hamişimm..
evet canım bende mersin deyim 1.denememde burda oldu fakat doktorumuz çok ilgisizdi 2.burda düşünmüyordum son anda ankara dan yeni doktor geldi şansımdan bakalım bu doktor nasıl inşallah iyidir senin içinde hayırlısı olur ne zaman başlıyorsun tedaviye kaydirigubbakcemile5
Önce görmedim canım.Ekledim şimdi..Şeniz
Herkese merhaba...Ben aranıza yeni katılıyorum.Daha önce tüp bebek denemem olmadı ilk defa olacağım eylül ayını düşünüyorum 27 ağustosta adet olacağım sanırım bayrama denk gelecek o yüzden ekim ayına sarkabilir.Yumurta toplama işi adetin kaçıncı günü yapılıyor cevap verirseniz sevinirim.Beni eklermisiniz listenize:)
Benim yaşım 31
Eşimin yaşı 34
Erkek infertilesi
Alman hastanesi Dr.Ulun Uluğ
Hepimiz için hayırlısı olsun...