kızlar aranızda uzun protokolle tup bebek tedavısı goren varmı bana drum uzun protokol dedı dogum kontrol hapı verdı bugum 13üncü ılacı ıctım 2 gundur kahve rengı lekelenme oluyordu gecede damla damla kanamam oldu bu normalmıdır yardımcı olursanız sevınırım
mrb canım .bende uzun protokolle basladım.bende dogum kontrol hapı kullanıyorum .şuan bende 10.içtim .bahsettıgın olay normalmıdır bılemıcem.istersen doktoruna danıs.ve en onemlısı endıselenmee.
ben uzun protokolle tedavıye baslamıstım ama dun rahatsızlandım kanlı ishal oldum dun geceyı hastanede gecırdım bugunde doktorumla konustuk ılacları bırakmamı tedavı ıcın verılen ılacları ıcmemı adetın 2 cı gunu yanına gıtmemızı soyledı eger bu rahatsızlıgım olmasaydı ayın 21ınde gobekten ıgneye baslayacaktım acaba kısa protokolde tedavıye nasıl baslanıyor ne olur yardımcı olun cvplarınızı beklıyorum moralım cok bozuldu şimdiden hepınıze tesekkur ederım
canım doktorun uzun protokolden vazgeçmiş durumun müsait olursa kısaya geçecek emekki. zaten farkı uzunda yumurtalar 21. gün lucrin ile baskılanmya başlıyor adetin 2. 3. günü yumurta uyarıcı ilaçlara geçiliyor kısa prookolde yumurtalar baskılanmadan direkt 2. veya 3. gün yumurta uyarıcı ilaçlarla başlanıyor. geçmiş olsun
ben uzun protokolle tedavıye baslamıstım ama dun rahatsızlandım kanlı ishal oldum dun geceyı hastanede gecırdım bugunde doktorumla konustuk ılacları bırakmamı tedavı ıcın verılen ılacları ıcmemı adetın 2 cı gunu yanına gıtmemızı soyledı eger bu rahatsızlıgım olmasaydı ayın 21ınde gobekten ıgneye baslayacaktım acaba kısa protokolde tedavıye nasıl baslanıyor ne olur yardımcı olun cvplarınızı beklıyorum moralım cok bozuldu şimdiden hepınıze tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?