Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

bende uzun protokolluydum ama dogum kontrol hapı falan kullanmadım ben

slm arkadaslarr.bende eylulde tedavıye baslıcam.yas 24 .alman hastanesı.dr ulun uluğ.pcos .ilk denemem olcak.allah herkesın yardımcısı olsunn

mrb canım .bende uzun protokolle basladım.bende dogum kontrol hapı kullanıyorum .şuan bende 10.içtim .bahsettıgın olay normalmıdır bılemıcem.istersen doktoruna danıs.ve en onemlısı endıselenmee.

Amin canim insallah.. Ben tedaviye basladigim gunden itibaren uzun bur maratona baslicakmisiz gibi baslayacagim. ama olumlu ama olumsuz.. Allahin taktiri artik.. Kismetse olur.. Halimize sukredelim bence.. Once saglik. Sonra ruh sagligi bence.. Panik olmadan yavasca ilerleyecegiz.. Buradaki butun anne adalarina bol sans diliyorum eminim gercekten ellerinden geleninin fazlasini bile yapiyorlar... senin de dedigin gibi 2009 bitmeden insallah gobuslu oluruz :)

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende eylül ayında tüp babak yaptıracam 2.denemem 1.sinde yumurtalarım kalitesiz çıktı transfer gerçekleşmedi inşallah 2.sinde olur allah emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarım sizinle :Saruboceq:

mrb canım .bende uzun protokolle basladım.bende dogum kontrol hapı kullanıyorum .şuan bende 10.içtim .bahsettıgın olay normalmıdır bılemıcem.istersen doktoruna danıs.ve en onemlısı endıselenmee.

cnm doktorumla gorustum normalmiş icim rahatladı sankı gun yaklastıkca bı sorun yasıyacakmısım gıbı endıse duyuyorum

skrnsmn azra2 kızlar tedavılerınız hayırlı olsun allahım hepımıze tum isteyen herkese pozitif sonuclar almayı nasip eder inşallah AMıııııııııııııııııııN

ben uzun protokolle tedavıye baslamıstım ama dun rahatsızlandım kanlı ishal oldum dun geceyı hastanede gecırdım bugunde doktorumla konustuk ılacları bırakmamı tedavı ıcın verılen ılacları ıcmemı adetın 2 cı gunu yanına gıtmemızı soyledı eger bu rahatsızlıgım olmasaydı ayın 21ınde gobekten ıgneye baslayacaktım acaba kısa protokolde tedavıye nasıl baslanıyor ne olur yardımcı olun cvplarınızı beklıyorum moralım cok bozuldu şimdiden hepınıze tesekkur ederım

canım doktorun uzun protokolden vazgeçmiş durumun müsait olursa kısaya geçecek emekki. zaten farkı uzunda yumurtalar 21. gün lucrin ile baskılanmya başlıyor adetin 2. 3. günü yumurta uyarıcı ilaçlara geçiliyor kısa prookolde yumurtalar baskılanmadan direkt 2. veya 3. gün yumurta uyarıcı ilaçlarla başlanıyor. geçmiş olsun

cnm cok tesekkur ederım ıcım rahatladı kendımı bu ay dıye cok hazırladım galıba

Selam kızlar...Bende aranıza yeni katıldım.Eylül ayında tedaviye başlayacağım inşallah.Biz ilk defa tüp bebek deneyeceğiz.Heyecanlıyım bu yüzden.Hayırlısı olur inşallah.Alllah hepimize bebişler versiiiiiinn...

Bu arada Eylül listenize beni de yazarsanız sevinirim.Sorunum yumurtlama azlığı.Doktor konusunda henüz karar veremedim.Maddi durumlar kararımızı biraz etkiliyor.Bizim için en iyi ve ekonumik olanı seçmeye çalışıyoruz.

hakkında hayırlısı neyse o olsun aramıza hos geldın allahım hepımızın yuzunu guldurur inşallah

canım mrb .senınde benım gıbı ılaçlarda problem olmus bendede ılaçlar ishal yaptı doktorum ılacları kestı.lucrıne basladım bıgun kullandım.onuda kestı doktorum .suan yumurtalıgımda ufak bı kıst varmıs onu dogum kontrol hapıyla hallederız dedı bende sabırsızlıkla ılacların bıtmesını beklıyorumm.onceden cok sakın yapıya sahıpken sımdı nedendır bılmıyorum .bı panık ve endışe tasıyorumm.sanırım banada kısa protokol uygulanacak.hepımızını emegı bosa cıkmasınn

kızlar slm eylül listesine benide yazın bende eylülde başlıyacam doktorum uygun görürse benimde 2.denemem inşallah dileğimize kavuşuruz hepimiz CADIARZU

Bu arada dün ben de doktorumla telefonda görüştüm.Eylülde gel dedi.Folic asit kullanmamı önerdi.Kısa uzun hangi protokol diye sordum.Kısayla başlıycaz dedi.Adetin 2 günü burada ol dedi..ınşallah bu sefer sevinirim seviniriz kızlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…