Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım
- Konu Sahibi DrGunay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar bugün 9.günüm şu eczanelerdeki testlerden yaptım hiç bir belirti yok umutsuzlanmaya başladım gerçi eczanelerdeki testler pek saglıklı degil ama dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı morelim bozuldu(
Merhaba Nilnil, umarım bu testler iyi sonuç vermiyor çünkü bugün benim 8. günü ve test yaptım, aynı seninki gibi, tek çizgi. Moralim bozuk ama kendi kendime fazla umutlanma diyorum. Yinede bir yanım belki testler gerçekçi değil diye düşünmek istiyorum, sende öyle düşün, ne yapalım... test günü bekleyelim...
:lepi:
Seni tebrik ediyorum ! Senin adına çok sevindim ! Keşke benim adıma da sevinebilsem... idrar testi yaptım, 8. günündeyim ama tek çizgi çıktı... Diğer kızlar silik bir çizgiden bahsediyorlar, okadar uğraştım ama silik ikinci çizgiyi göremedim :))) Ağlayım mı güleyim mi bilemedim :) Allah tamamını erdirsin ! :lepi:
Arkadaşlar iğneye gitmiştim ki dayanamayıp bir kan vereyim bari dedim,
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
Hamileyim... tabii 10. gün tekrarlayacağım testi.
Seni tebrik ediyorum ! Senin adına çok sevindim ! Keşke benim adıma da sevinebilsem... idrar testi yaptım, 8. günündeyim ama tek çizgi çıktı... Diğer kızlar silik bir çizgiden bahsediyorlar, okadar uğraştım ama silik ikinci çizgiyi göremedim :))) Ağlayım mı güleyim mi bilemedim :) Allah tamamını erdirsin ! :lepi:
:lepi:
Erken dönemde idrar testlerinin doğru sonuç verdiğini hiç sanmıyorum,
Benim de banyomda duruyor geçen aydan kalma 1 test ama yapmadım yanlış çıkar bu dönemde moralimi hiç bozmayayım dedim.
Sen de üzülme, hamileysen psikolojin çok önemli, yarın git kanda baktır bence.
Teşekkür ederim, inşallah sizlerden de güzel haberler alırım.
B
beryu
Ziyaretçi
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
canım benım bu çok guzel bır haber allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
- 13 Şubat 2009
- 1.006
- 20
- 358
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun darısı bizlerin basına inşallahhalkisalkisalkis
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim :kedi:ama bebek olmak için uğraştığım süre yeni değil maalesef ,
aslında yaşım ileri olduğundan burdan özellikle 38 yaş topiğini takip ediyordum taki Azra 2 yi görene kadar ..
Azra 2 aslında özel yazmak istedim ama özel mesaj atamıyorum ,seninle aynı tüp bebek merkezinde tedavi olmuşuz hemde aynı zamanlarda ama ikimizin tedavisi de iptal olmuş benim hadi yaşım ileri ama bu tüp bebek merkezi bende rahatsızlık uyandırmaya başladı zaten yeni 1.yıllık ama senin 11 yumurtadan hiç birinin döllenmemesini okuyunca acaba demeye başladım ,birde yeni bir Dr gelmiş ben ona geçmeyi düşünüyorum ,sen Dr lar hakkında bilgi sahibimisin yeterince arkadaşım ,bana yardımcı olursan sevinirim ,bende maalesef Mersinde tedavi olmak zorundayım .ama kafam çok karıştı ,söylediğim her kes yanlış tedavi olduğumu söylüyor bende araştırdım doğru söylüyolar (((((
Cevap yazarsan sevinirim.sevgiler.
slm novel canım kusura bakma msj ı görmemişim belki karşılaşmış olabiliriz canım ben mat ayında gittim ama bende dr dan memnun değildim çok şükür gitti hastaların şikayeti üzerine gitti canım bende 2.denememi orda yaptıracağım ocak ayında hem eşim orda çalıştığı için hemde yakınlık bakımından.canım senin sorunun neydi neden iptal edildi tedavin, şimdi yeni dr geldi onu çok beğeniyorlar istersen bir git önümüzdeki günlerde ben normal bir muayeneye gideceğim canım özelden daha rahat konuşuruz aslında ben sana tarif edeyim şimdi benim ismimin üzerine tıklıyorsun ve özel msj gönder diyor orayıda tıklıyorsun ve sayfa açılır zaten yazmak istediğini ordan yazabilirsin tatlım hihoyyyt
tebriklerr umarım herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan
Merhaba Nilnil, umarım bu testler iyi sonuç vermiyor çünkü bugün benim 8. günü ve test yaptım, aynı seninki gibi, tek çizgi. Moralim bozuk ama kendi kendime fazla umutlanma diyorum. Yinede bir yanım belki testler gerçekçi değil diye düşünmek istiyorum, sende öyle düşün, ne yapalım... test günü bekleyelim...
ben şimdi kan testi yapmaya korkuyorum ya olmassa diye morelim bozuk ama ne yapalım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış sende sıkma canını inşallah düşündügümüzün tersi olur da hep beraber seviniriz
slm novel canım kusura bakma msj ı görmemişim belki karşılaşmış olabiliriz canım ben mat ayında gittim ama bende dr dan memnun değildim çok şükür gitti hastaların şikayeti üzerine gitti canım bende 2.denememi orda yaptıracağım ocak ayında hem eşim orda çalıştığı için hemde yakınlık bakımından.canım senin sorunun neydi neden iptal edildi tedavin, şimdi yeni dr geldi onu çok beğeniyorlar istersen bir git önümüzdeki günlerde ben normal bir muayeneye gideceğim canım özelden daha rahat konuşuruz aslında ben sana tarif edeyim şimdi benim ismimin üzerine tıklıyorsun ve özel msj gönder diyor orayıda tıklıyorsun ve sayfa açılır zaten yazmak istediğini ordan yazabilirsin tatlım hihoyyyt
Ya valla çok mutlu oldum haberim yoktu Dr'un gittiğinden 2 gündürde senden yanıt bekliyorum ,diğer Dr son gittiğimde gördümdü ama bana Eski dr Un kongreye gittiğini söylemişlerdi ..Özel mesjı yazamıyorum çünkü yeni üyeyim ve 50 mesajdan sonrasında yazabilirmişim özel mesaj ..
Benim sorunum Yumurtalık rezervi azlığı ve Dr dan nefret ettim hayatımı kararttı desem yeridir..Muayenesi bile can acıtıyor ve beni bırak 11 yumurtası çıkan kadına dahi tedavin iptal edilebilir diyormuş ..ben başka Dr larada sordum yumurtalık rezervim az olmasına rağmen bana sabah akşam Gonal f lerden de 2 gün önce başlayarak 10 gün Lucrin yaptırdı hemde sabah 10 akaşam 10 ünite zaten bende yumurta az neyi baskılıyosun (
Ben zaten hemen yeni gelen Dr a geçtimdi ama dediğim gibi 2 milyarlık ilaç kullandırdı bana ve habire beni Kıbrısa yollamaya çalıştı ben kesinlikle o dr dan şüpheye düştüm ,daha 1 ay önce benim yumurtamın olduğunu hatta çatladığını gördü ama illede kıbrıs ve donör önerdi hatta yollayalım seni deyip durdu ,yeni gelen Dr yaklaşımı süper hiç canını acıtmıyor ve zaten GATA dan emekli imiş ama genç yani 45 falan yaşlarında ,adet olunca gidecem ..İnanırmısın bana hem Kandilde hem bayramda mesaj attı:) Bakalım hayırlısı bekliyorum işte daha doğrusu o dr un bende açtığı travmayı gidermeye çalışıyorum
novel canım geçmiş olsun birdaha yaşamazsın artık yanlış anlamadıysam yeni dr agitmişsin bende onu merak ediyodum nasıl ilgisi falan diye............novel canım önceki dr kıbrıs ı banada önermişti o zamandan beri nefret ediyodum banada 2 milyarlık ilaçlar kullandırttı aynı şeyleri yaşamışız sen hangi ayda gitmiştin
novel canım geçmiş olsun birdaha yaşamazsın artık yanlış anlamadıysam yeni dr agitmişsin bende onu merak ediyodum nasıl ilgisi falan diye............novel canım önceki dr kıbrıs ı banada önermişti o zamandan beri nefret ediyodum banada 2 milyarlık ilaçlar kullandırttı aynı şeyleri yaşamışız sen hangi ayda gitmiştin
İnanmıyorum ya hadi benim yaşım ileri falan dedi ama seni neden yolladı gerçi yaşım ileri ama bana test vs yaptırmadı yeni dr bna yumurtalık rezervi ile test yaptırdı ve normal sınırlarda çıktı (antimüllerien test) ve zaten daha önce yazdığım gibi eski dr benim yumurtalıklarımın ilaçsız hatta doğum kontrol hapını 4 .gün başladığım halde dahi yumurtam olduğunu biliyodu ama yinede hangi sebeple Kıbrıs önerdi bilmiyorum ,benim aklıma Kıbrıs Mersine yakın olduğu için farklı ilişkileri getiriyor artık çünkü herkes aynısını söylüyor..hele senin 11 yumurtan olurken nasıl donör önerebildi ya bendenefret ettim,paramamıyanayım gözyaşlarıma mı yitirdiğim ümitlerime ,girdiğim depresyonuma mı yanayım ..
Yeni dr dediğim gibi Gata'dan gelmeymiş ..inanılmaz moral veriyor yazdımya senin telini dahi hemen cebine kaydediyor ..Muayenesini masada değil sedyede yapıyor..Hatta hasta görsün diye bir monitörde direk sana bakıyor ultrason da ..ayrıca vaginal ultrason cihazını o kadar nazik kullanıyorki diğerinde resmen inliyodum acıdan bunda öyle bir şeyolmadı..
Ben ağustos sonunda başladımdı tedaviye diğre dr da zaten tedaviyi sonlandırıyodu ben ısrar ettimdi en son muayenede diğer dr bakacak dedilerdi o baktıydı ..
Yeni dr gelecek ay deneyelimdedive bana femara verdi ayrıca eski dr un tamamen zıddı baskılama yapılmayacak tedavi yazdı ki zaten bizim yaşlarda böyle olmalıymış..
Yani biliyorum 30 yumurta ile dahi hamile kalınamayabiliyor insan ama bu dr beni mahvetti resmen ya nefret ettim Allahından bulsun..
novel doğru söylüyosun bir dr herşetden nefret ettiriyor hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım bunlarıda yaşayacakmışız Allah ın dan bulsun yarın tamamen ayrılıyor artık her an yeni dr gelebilir öyle bir konuşma var çünkü inşallah ikiside birbirinden iyi olur,novel mersin de hangi semtte oturuyorsun öğretmensin galiba sevgilerle görüşürüz
- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Ya valla çok mutlu oldum haberim yoktu Dr'un gittiğinden 2 gündürde senden yanıt bekliyorum ,diğer Dr son gittiğimde gördümdü ama bana Eski dr Un kongreye gittiğini söylemişlerdi ..Özel mesjı yazamıyorum çünkü yeni üyeyim ve 50 mesajdan sonrasında yazabilirmişim özel mesaj ..
Benim sorunum Yumurtalık rezervi azlığı ve Dr dan nefret ettim hayatımı kararttı desem yeridir..Muayenesi bile can acıtıyor ve beni bırak 11 yumurtası çıkan kadına dahi tedavin iptal edilebilir diyormuş ..ben başka Dr larada sordum yumurtalık rezervim az olmasına rağmen bana sabah akşam Gonal f lerden de 2 gün önce başlayarak 10 gün Lucrin yaptırdı hemde sabah 10 akaşam 10 ünite zaten bende yumurta az neyi baskılıyosun (
Ben zaten hemen yeni gelen Dr a geçtimdi ama dediğim gibi 2 milyarlık ilaç kullandırdı bana ve habire beni Kıbrısa yollamaya çalıştı ben kesinlikle o dr dan şüpheye düştüm ,daha 1 ay önce benim yumurtamın olduğunu hatta çatladığını gördü ama illede kıbrıs ve donör önerdi hatta yollayalım seni deyip durdu ,yeni gelen Dr yaklaşımı süper hiç canını acıtmıyor ve zaten GATA dan emekli imiş ama genç yani 45 falan yaşlarında ,adet olunca gidecem ..İnanırmısın bana hem Kandilde hem bayramda mesaj attı:) Bakalım hayırlısı bekliyorum işte daha doğrusu o dr un bende açtığı travmayı gidermeye çalışıyorum
canım 2 kez tüp bebek tedavisi olmuş 42 yaşında biri olarak doktorunu ve tedavisini hiç beğenmedim. yeni doktorun nasıl bir tedavi önerek bilmiyorum. ama gelişen ve döllenen yumurta olduğu sürece niye kıbrısa gidesin? bir de biz yaştakilere istisnalar çok iyi yumurtası olanlar haric kısa protokol uygulanıyor. günlük 450 iu doz ile başlanıyor ve gelişime gore 6-8 günler arası cetrotide orgalutran (mıydı neydi) ile yumurtalar baskılanmaya başlıyor. Iyi yumurta gelişimi için iyi dr çok önemli. Imkanın varsa ist-ank gibi bir şehirdeki merkeze gelmeni öneririm
arkadaşlar benim bugün 10.günüm kanamam falan yok olması gerekir olmamasımı ?
tutunma kanamasındanmı bahsediyosn nilnil eğer öyleyse olanda var olmayanda canım
G
gizem_im
Ziyaretçi
arkadaşlar benim bugün 10.günüm kanamam falan yok olması gerekir olmamasımı ?
canım transferin 10. günüyse olmaması gerekir tabiki
belkide hamişsin :CüvCüv: