sesini duyuyorum nilnilcim göğüslerinin acıması kaşınması transferden sonra oluyor en azından bende de öyle olmuştu bu biraz da iğnelerin etkisi moralini bozmayayım ama hergün biraz daha artıyor benimki olmadı inşallah seninki tutar ah ah şu bebekler nerdelerse gelsinler artık ben de 2,ye gün sayıyorum ekimde yaptırıcaz inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım
- Konu Sahibi DrGunay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
kızlar sonucum 54,5. hamilelik var aama düşük. pazartesi artarsa devam edecek demek. hakkımda hayırlısı bakalım :Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: ben inanıyorum artacakalkisalkisalkis alkisalkisalkis
sende inan ablacım :CüvCüv:
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
hadi hayırlısı lansor...rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah....benimde test günüm 30 eylül beklemekten kafayı yiycem:hulya:
inşallahhh o güzel pozitif sonucu alırsında burdan seninde halayını çekeriz tatlım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
B
beryu
Ziyaretçi
sonunda 4 gün gecikmeylede olsa adet olmayı başarabildim kızlar pazartesi tedavim başlıyor hayırlısıyla.inşallahhh bu sefer sağlıkla gelir minişim:Saruboceq: :Saruboceq:
canım benım tedavın hayırlı olsun dılerım rabbım bu defa kucagını ikizlerle doldurur
- 7 Temmuz 2009
- 6.211
- 27
- 158
kızlar pozitif sonuç alanlar hayırlı olsun sonuç alcaklar inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz rabbim kimsanin evini kolunu bebişsiz bırakmasın inşallah bu arada kanamalara fazla kafayı takmayın benim 10.günümde adet gibi kanamam oldu hatta o gün testte yapmıştım adet negatif çıkmıştı ağlaya ağlaya harap oldum mğersem bebişim benimleymiş o sinire o gün anlatsam ne işler yaptım kafamı dağıtmak için 12. gün o güzel haberi aldım rabbim inşalah değerlerinizin kat kat artmasını nasip eğlesin inşallah amin
- 7 Temmuz 2009
- 6.211
- 27
- 158
sonunda 4 gün gecikmeylede olsa adet olmayı başarabildim kızlar pazartesi tedavim başlıyor hayırlısıyla.inşallahhh bu sefer sağlıkla gelir minişim:Saruboceq: :Saruboceq:
canım inşallah o güzel haberi burdan bağıra bağıra verirsin canım hayırlı olsun tedavin canım:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
canım benım tedavın hayırlı olsun dılerım rabbım bu defa kucagını ikizlerle doldurur
ammmiinnnn.inşallahh canım.gerçi sağlıkla gelsinde bir iki farketmez artık.allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inşallahhhh
- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
canım inşallah o güzel haberi burdan bağıra bağıra verirsin canım hayırlı olsun tedavin canım:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
inşallahhhhhh canım.zaten öyle birşey olursa hem burdan hem bizim belediyenin hoperlöründen bağıracağım zaten:sm_cool: :sm_cool:
tedaviye başlayan yada gün sayan arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz dr. günay benim tedavi sanırım ekime kaldı canım araya ramazan girdi aslında ramazanda düşünüyorduk ama benim bir önceki denememde ramazana gelmişti yumurta toplama ve transfer bayrama denk gelmişti ve çok terslikler olmuştu o yüzden yine ramazanda denemek istemedim hayırlısı dedik yakın zamanda iki hastaneyle görüşücem inşallah ekimde başlarım testler ve tahlillerde bir problem olmazsa ...senden ricam listeden çıkar beni bu ay olmadı canım benimopuyorumnanaktan
- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey
canım gozun aydın allahım kucagına almayı nasıp etsın saglıkla inşallah
ben artacagına inanıyorum hersey istedigin gibi olacak üzme kendini:Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: ben inanıyorum artacakalkisalkisalkis alkisalkisalkis
sende inan ablacım :CüvCüv:
hepiniz sağolun kızlar. inşallah katlanacak değerim.
lansor canım sen daha önce hamile kalmıştın. bu sefer de olacağına tüm kalbimle inanıyorum. sen de inan :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
Benim sadece 2 embryom vardı, ikisi de transfer edildi, test günüm 3 ekim... Seninki nezaman ? Başarılar dilerim !
Benim transferim 6. gün yapıldığı için ben bitirdim o ilaçları.
Yeditepe gerçekten başarılı bir merkez, özellikle de Cem Bey, ben de tavsiye ederim arkadaşlara.
Senin kaç embriyo transferin gerçekleşti ve ne zaman test günün?
Denizcim hayırlı olsun değerin 54 çıkmış inşallah katlanır değerin senin için dua edecem.
Kızlar benim perşembe günkü değerim 57 idi doktor değerin iyi katlanacak demişti kanamam başlayınca ya değerin azalacak düşecek yada katlanacak demişti pazartesi gel belli olur demişti dün dayanamadım test yaptırdım değerim 43 çıktı 200e yaklaşması gerekirken düşmüş yarın gene yaptıracağım ama benim hiç ümidim kalmadı zaten ordaki doktor artsa bile sağlıklı gebelik olmaz dedi yani sonuç negatif moralimde sıfırın altında kendimede çok kızıyorum fazla dikkat edemedim diye yalnız günlerime yeniden merhaba dedim tayinim çıksada gitsem bari evde kalmaktan kafayı yiycem eylül ayında çok fazla negatif vardı inşallah ben son olurum negatif haberi veren
Kızlar benim perşembe günkü değerim 57 idi doktor değerin iyi katlanacak demişti kanamam başlayınca ya değerin azalacak düşecek yada katlanacak demişti pazartesi gel belli olur demişti dün dayanamadım test yaptırdım değerim 43 çıktı 200e yaklaşması gerekirken düşmüş yarın gene yaptıracağım ama benim hiç ümidim kalmadı zaten ordaki doktor artsa bile sağlıklı gebelik olmaz dedi yani sonuç negatif moralimde sıfırın altında kendimede çok kızıyorum fazla dikkat edemedim diye yalnız günlerime yeniden merhaba dedim tayinim çıksada gitsem bari evde kalmaktan kafayı yiycem eylül ayında çok fazla negatif vardı inşallah ben son olurum negatif haberi veren
- 13 Şubat 2009
- 1.006
- 20
- 358
mrb arkadaslar benımde bu akıntı devam edıyo doktorum yarın yenıden test yaptırmamı ıstedı benımde cok moralım bozuk sankı olmıcak gıbı.
hadi ama üzme kendını hemen bırakma sakın ümidini kesme bence hakkında hayırlısıysa olur ınsallah
deep canım hayırlısı olsun kendini suçlamamalısın bence olacak olsa sen esirgesende esirgemesende bi şekilde olur inşallah değerin yarına kadr yükselir canım bu arada ne öğretmenisin öğrenebilirmiyim opuyorumnanaktan
sağol canım fizik öğretmeniyim bi türlü atanamadım okadar emek verdim bu senede çok çalıştım sağolsunlar 1 tane fizikçi almadılar boşa kürek çektik anlıycan dersanede çalıştım
ordada izin vermiyolardı tedavi için bıraktım osıralar aşılama yaptırıyodum aşılama yaptırdım 3 defa işten ayrılmışken çocuk olsun diye o olmadı olmayınca yüksek lisansa başladım bebeğe ara verdim 2 sene bişey yaptırmadım yüksek lisansım bitti tüp bebek yaptırdım oda tutmadı şimdi memurluk bari gelse diye dua ediyom yani anlıycan birini bırakıp birine başlıyorum iş ve bebek olarak sıfıra sıfır elde var sıfır başlangıç noktama geri döndüm 4 senedir bebek-iş arasında mekik dokuyorum 2sininde olduğu yok hayırlısı olmayınca olmuyor ne yapalım
- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Denizcim hayırlı olsun değerin 54 çıkmış inşallah katlanır değerin senin için dua edecem.
canım sağol ama sanırım ben de peşinden geliyorum. bugün kalktığımdan beri az olan göğüs ağrım daha da azaldı hemen hemen bitti ve hep arada gelen kasık ve bel ağrım da geçti.akıntı da yok. hiçbirşey yok. yani belirti hiç olmasaydı anlardım ama olanların gitmesi normal değil. paranoya yapıyorsun dur bekle diyorum ama içindeki ses de diyor ki eminim bitti bu iş geçen seferki gibi. canım çok sıkkın. belirti olmaması tamam ama olanların yine gitmesi beni yıktı :gitme:.sağlık olsun ne yapalım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :çok üzgünüm: