• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

canım sağol ama sanırım ben de peşinden geliyorum. bugün kalktığımdan beri az olan göğüs ağrım daha da azaldı hemen hemen bitti ve hep arada gelen kasık ve bel ağrım da geçti.akıntı da yok. hiçbirşey yok. yani belirti hiç olmasaydı anlardım ama olanların gitmesi normal değil. paranoya yapıyorsun dur bekle diyorum ama içindeki ses de diyor ki eminim bitti bu iş geçen seferki gibi. canım çok sıkkın. belirti olmaması tamam ama olanların yine gitmesi beni yıktı :gitme:.sağlık olsun ne yapalım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun :çok üzgünüm:

sıkma canını bence yarın degerlerin yükselecek ama sende buna inan üzülme benim bugün 8.günüm bende hiç bel ve kasık agrısı olmuyor sadece gögüslerim agrıyor o kadar bendemi tuhaflık var acaba

Benim sadece 2 embryom vardı, ikisi de transfer edildi, test günüm 3 ekim... Seninki nezaman ? Başarılar dilerim !

Benim test günüm 1 Ekim ve bana da 2 embriyo transfer edildi,
Biraz kasık ağrım vardı o geçti göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor ve en kötüsü de midem hiç ii değil, resmen bulanıyo... çok umutluyum ben, olmazsa çok üzülücem,
İnşalah yüzümüz güler.

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim :kedi:ama bebek olmak için uğraştığım süre yeni değil maalesef ,
aslında yaşım ileri olduğundan burdan özellikle 38 yaş topiğini takip ediyordum taki Azra 2 yi görene kadar ..
Azra 2 aslında özel yazmak istedim ama özel mesaj atamıyorum ,seninle aynı tüp bebek merkezinde tedavi olmuşuz hemde aynı zamanlarda ama ikimizin tedavisi de iptal olmuş benim hadi yaşım ileri ama bu tüp bebek merkezi bende rahatsızlık uyandırmaya başladı zaten yeni 1.yıllık ama senin 11 yumurtadan hiç birinin döllenmemesini okuyunca acaba demeye başladım ,birde yeni bir Dr gelmiş ben ona geçmeyi düşünüyorum ,sen Dr lar hakkında bilgi sahibimisin yeterince arkadaşım ,bana yardımcı olursan sevinirim ,bende maalesef Mersinde tedavi olmak zorundayım .ama kafam çok karıştı ,söylediğim her kes yanlış tedavi olduğumu söylüyor bende araştırdım doğru söylüyolar :((((((
Cevap yazarsan sevinirim.sevgiler.

arkadaşlar hemen kendiniz olumlu olumsuz yormayın yaa
tamam çok zor bi zamandan geçiyosunuz ama cancanlar sabırlı olun ne olur belirtiler sizi yanıltabilir

bide tedavi olduğunuz dr da çok önemli ama en önemliside embriyologlar ve laboratuvar unutmayınki hepsi bi zincir halinde sadece dr un süper olması yetmiyo
tabi sonuc yinede allaha almış
herkese hayırlı haberler inşallah

arkadaşlar bugün 9.günüm şu eczanelerdeki testlerden yaptım hiç bir belirti yok umutsuzlanmaya başladım gerçi eczanelerdeki testler pek saglıklı degil ama dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı morelim bozuldu:((

Benim test günüm 1 Ekim ve bana da 2 embriyo transfer edildi,
Biraz kasık ağrım vardı o geçti göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor ve en kötüsü de midem hiç ii değil, resmen bulanıyo... çok umutluyum ben, olmazsa çok üzülücem,
İnşalah yüzümüz güler.

sen yeditepedemiydin benimde test günüm 1 ekim

arkadaşlar bugün 9.günüm şu eczanelerdeki testlerden yaptım hiç bir belirti yok umutsuzlanmaya başladım gerçi eczanelerdeki testler pek saglıklı degil ama dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı morelim bozuldu:((

Hiç bozma moralini, eczanedeki testleri de kaale alma bence, gerçekten de yanıltıcı çıkıyor.

Evet, bende çok sabırsızlanıyorum yaaaa, günler geçmek bilmiyor,
Bugün benim 7. günüm hemşire 10. gün baktır dedi bana o da 1 Ekim'e denk geliyor.
Sana kaç adet transfer edildi? Dr'un Cem Bey mi?

benim 9.günüm bana 1 ekim dediler test günü seninki daha erken niye farklı acaba benim 12.güne denk geliyor evet doktorum cem bey çok iyi bir doktor bana göre işini cok iyi biliyor 3 emriyo transfer edildi

benim 9.günüm bana 1 ekim dediler test günü seninki daha erken niye farklı acaba benim 12.güne denk geliyor evet doktorum cem bey çok iyi bir doktor bana göre işini cok iyi biliyor 3 emriyo transfer edildi

Bana 6. gün blastosist transferi yapıldı, sana daha erken transfer yapılmıştır.

Bana 6. gün blastosist transferi yapıldı, sana daha erken transfer yapılmıştır.

yani geç emriyo oluşumumu tam anlamını bilmiyorum blastosistin benim yumurta toplamadan 2 gün sonra transfer yapıldı benim durumum biraz farklıydı tek yumurtalıgım vardı ondada kocaman bir kist vardı 13cm lik ve yanındada 4.5 cm lik bir tane daha vardı önce laparoskopi oldum kistin içi boşaltıldı hemen peşinden tüp bebek çünkü yumurta rezervim çok azdı ameliyatımıda cem bey yaptı benim pek şansım yoktu cem bey deneyip görelim dedi ve 6 tane yumurtam oluştu 3 tanesi döllendi beni bu aşamaya kadar getirmesi bile benim için büyük bir şans bu arada 5 yıllık evliyim ve çocuk yok herkesin durumu kendine göre hassastır ama benim durumum biraz faklıydı yumurta rezerviminde az olması bu kadar olumsuzlugun üzerine kötü oldu ama sagolsun cem bey elimden gelini yapıcam dedi ve bu aşamaya geldik artık gerisi allahın bilecegi iş.Bu tür işlerde doktor çok önemli ben cem beyi tesadüf eseri buldum içimdeki his beni ona yönlendirdi ve iyikide içimdeki sesi dinlemişim

yani geç emriyo oluşumumu tam anlamını bilmiyorum blastosistin benim yumurta toplamadan 2 gün sonra transfer yapıldı benim durumum biraz farklıydı tek yumurtalıgım vardı ondada kocaman bir kist vardı 13cm lik ve yanındada 4.5 cm lik bir tane daha vardı önce laparoskopi oldum kistin içi boşaltıldı hemen peşinden tüp bebek çünkü yumurta rezervim çok azdı ameliyatımıda cem bey yaptı benim pek şansım yoktu cem bey deneyip görelim dedi ve 6 tane yumurtam oluştu 3 tanesi döllendi beni bu aşamaya kadar getirmesi bile benim için büyük bir şans bu arada 5 yıllık evliyim ve çocuk yok herkesin durumu kendine göre hassastır ama benim durumum biraz faklıydı yumurta rezerviminde az olması bu kadar olumsuzlugun üzerine kötü oldu ama sagolsun cem bey elimden gelini yapıcam dedi ve bu aşamaya geldik artık gerisi allahın bilecegi iş.Bu tür işlerde doktor çok önemli ben cem beyi tesadüf eseri buldum içimdeki his beni ona yönlendirdi ve iyikide içimdeki sesi dinlemişim

Benim 29 adet yumurtam toplandı ve 22 tanesi döllendi, sayı çok fzla olduğu için embriyolog seçmekte zorlanıyorum transferini mümkün olduğu kadar geç yapıcam ki en en kaliteliler kalsın ve transferi o şekilde gerçekleştirelim dedi, sonuç itibariyle de 6 yumurta kaldı 2 si transfer oldu 4'ü de donduruldu.
Yumurta sayısı fazla olan kadınlarda uygulanan bir yöntem bu, gebelik ihtimalini arttırıp 1 yada 2 transfer gerçekleştiriliyor ki çoğul gebelik riski de bertaraf edilmiş olsun.
Bu arada sana da başarılar, inşallah hamişizdir:)

Arkadaşlar iğneye gitmiştim ki dayanamayıp bir kan vereyim bari dedim,
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
Hamileyim... tabii 10. gün tekrarlayacağım testi.

Arkadaşlar iğneye gitmiştim ki dayanamayıp bir kan vereyim bari dedim,
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
Hamileyim... tabii 10. gün tekrarlayacağım testi.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:
çok tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinnn....

Back