• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

novel doğru söylüyosun bir dr herşetden nefret ettiriyor hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım bunlarıda yaşayacakmışız Allah ın dan bulsun yarın tamamen ayrılıyor artık her an yeni dr gelebilir öyle bir konuşma var çünkü inşallah ikiside birbirinden iyi olur,novel mersin de hangi semtte oturuyorsun öğretmensin galiba sevgilerle görüşürüz

Azra ben gidersem yani tedaviye devam edersem şu anda bulunan Gata dan gelen dr u tercih ederim ama bu travmayı atlatmam lazım:((((( bu dr un en azından yaklaşımını biliyorum ve bana iyi geldi sana da tavsiyem git bir bak odasına muayeneye giren herkes aaa diğer dr dan ne kadar farklı çok daha iyi dediler.Ben öğretmenim evet canım. sevgiler ..Bu arada sen bana özel mesaj atamıyomusun ?

canım 2 kez tüp bebek tedavisi olmuş 42 yaşında biri olarak doktorunu ve tedavisini hiç beğenmedim. yeni doktorun nasıl bir tedavi önerek bilmiyorum. ama gelişen ve döllenen yumurta olduğu sürece niye kıbrısa gidesin? bir de biz yaştakilere istisnalar çok iyi yumurtası olanlar haric kısa protokol uygulanıyor. günlük 450 iu doz ile başlanıyor ve gelişime gore 6-8 günler arası cetrotide orgalutran (mıydı neydi) ile yumurtalar baskılanmaya başlıyor. Iyi yumurta gelişimi için iyi dr çok önemli. Imkanın varsa ist-ank gibi bir şehirdeki merkeze gelmeni öneririm

Deniz Bulut merhaba ben KK de 38 yaş üstünü takip etmek için giriyordum 2 aydır nerdeyse senide takip ediyorum yani bebişin hayırlı olsun şimdiden çok sevindim senin adına tabiki bizlerde umut oluyosunuz..
Bu gün bir arkadaşım yazmıştı bana neden dava etmiyorsun diye ..Gerçekten kime desem şaşırıyor doğüum dr larıda dahil hem bana yumurtalık rezervin az FSH 18 yüksek dedi hemde sabah akşam 10 ünite Lucrin ,sanki yumurta olmasın tedavisi ya :(((((((
Yeni dr la tedavi iptalinde görüşmüştüm diğer dr kongredeydi bana önerdiği tedavi 10 gün femara ..adetin 2.günü sabah 300 akşam 300 puregon sonrasındada senin yazdığın gibi orgalutran önermişti ki sanırım sende aynısını yazmışsın bizim yaşımıza uygun doğru tedavi bu değil mi ?
Başka şehire gelemiyorum maalesef imkanım yok Deniz ,zaten şu anda dr lardan nefret ediyorum ben ...birde Azranın 11 yumurtası olabilmiş onuda Kıbrısa göndermeye çalışmış ya ..Kafama takılan diğer konu yine Azra ile aynı merkezde tedavi oluyoruz ya ..sen hiç 11 yumurtası olup hiç biri döllenmeyen transver edilmeyen duydunmu? .

Deniz Bulut merhaba ben KK de 38 yaş üstünü takip etmek için giriyordum 2 aydır nerdeyse senide takip ediyorum yani bebişin hayırlı olsun şimdiden çok sevindim senin adına tabiki bizlerde umut oluyosunuz..
Bu gün bir arkadaşım yazmıştı bana neden dava etmiyorsun diye ..Gerçekten kime desem şaşırıyor doğüum dr larıda dahil hem bana yumurtalık rezervin az FSH 18 yüksek dedi hemde sabah akşam 10 ünite Lucrin ,sanki yumurta olmasın tedavisi ya :(((((((
Yeni dr la tedavi iptalinde görüşmüştüm diğer dr kongredeydi bana önerdiği tedavi 10 gün femara ..adetin 2.günü sabah 300 akşam 300 puregon sonrasındada senin yazdığın gibi orgalutran önermişti ki sanırım sende aynısını yazmışsın bizim yaşımıza uygun doğru tedavi bu değil mi ?
Başka şehire gelemiyorum maalesef imkanım yok Deniz ,zaten şu anda dr lardan nefret ediyorum ben ...birde Azranın 11 yumurtası olabilmiş onuda Kıbrısa göndermeye çalışmış ya ..Kafama takılan diğer konu yine Azra ile aynı merkezde tedavi oluyoruz ya ..sen hiç 11 yumurtası olup hiç biri döllenmeyen transver edilmeyen duydunmu? .

canım sağol ama bakalım devam edecek mi. 12. ve 14. gün değerleri düşüktü şimdi cumayı bekliyoruz. hayırlısı. sana 2. doktorun verdiği tedavi daha normal. femara protokolünü uygulayacak sanırım. ama yine de puregon neden 300? eğer femara protokolü ise rezerv azdır ve bu durumda bize hep 450 ile başlıyorlar. bazen 20 yumurta toplanıyor hiçbiri döllenmiyor. ama merkezin embriyologuna ve labaratuarına güvenmek lazım bu konuda. alman gibi memorial gibi bir merkezdeysen yumurtalar kalitesiz çıktı diyebiliyorsun. bazen buna da yanlış dozda uygulanan ilaçlar neden olabiliyor. devlet hastanesi mi orası? yakınlarda mersin veya adana da bşka merkez yok mu? bana hiç güven vermedi:olmaz:

1. DrGünay Tedavisi ekim ayına ertelendiii :(
2. Aycanİlayda
3. _naz_
4. skrrnsmn
5. geronimo85
6. Sibelce
7. Sedasem
8. deep_impact29......7 eylül transferimiz var...
9.Saboli
10.butterfly'S'
11 Rokoko
12.ARTVİNTLİ19876
13.aymes
14.LANSOR17
15.witch26...........18 ağustos başladık....sonuç gelen sefere inşallahhh...
16.Sah_Mat
17.Beryu...............20 ağustos allahın izniyle başladık artık.....sonuçç malesefff ..gelen sefere inşallahh..
18.Sweet33..........10 eylül başlıyoruzzz...
19.akman14
20.windy
21.Sena81
22.deniz bulut.......29 ağustosta başladıkk..
23.Amor amor
24.Nmh
25.mavioje..
26.dragonlily.........21 ağustos başladıkk..sonuçç Canımız sağ olsun ya inşallah glen sefere..
27.azra2.......tedavimiz ertelendii
28.candy77
29.Patricia
30.Sahsanem
31.Brosa
32.DeriDoktoru......15 eyl]lde transferimiz olduuu...
33.bsp.................21 ağustosta başladım...sonuçç inşallah gelen sefere mutlaka olucakk..
34.subuo.............24 ağustosta başladıkk.
35.yehare............22 başladık..............
36.gorken...tebriklerrrrrrrrrr....
37.tutkumates.......25 ağustos başladıkkk...
38.masaldeniz..[/QUOTE]

canım bende 28 eylülde başladım tedavime hayırlısıyla.....

canım sağol ama bakalım devam edecek mi. 12. ve 14. gün değerleri düşüktü şimdi cumayı bekliyoruz. hayırlısı. sana 2. doktorun verdiği tedavi daha normal. femara protokolünü uygulayacak sanırım. ama yine de puregon neden 300? eğer femara protokolü ise rezerv azdır ve bu durumda bize hep 450 ile başlıyorlar. bazen 20 yumurta toplanıyor hiçbiri döllenmiyor. ama merkezin embriyologuna ve labaratuarına güvenmek lazım bu konuda. alman gibi memorial gibi bir merkezdeysen yumurtalar kalitesiz çıktı diyebiliyorsun. bazen buna da yanlış dozda uygulanan ilaçlar neden olabiliyor. devlet hastanesi mi orası? yakınlarda mersin veya adana da bşka merkez yok mu? bana hiç güven vermedi:olmaz:

--------------------------------------------------------------------------------
Deniz Bhcg 12. gün normal değer en düşük:17 en yüksek:119 ortalama :48
14 Gün en düşük :33 en yüksek:223 ortalama :95
Yani senin normal sınırlarda :) inşallah tutunacak bebeğin canım.
2.Dr femara verdi 10 gün ,puregon günde 600 Ünite olacak sabah 300 akşam 300 yanlışmı anladın acaba ,gonal f önceki dr sabah 225 akşam 225 yaptırmıştı ..
Ben devlet hastanesine değil Mersinde özel Mersin tüp bebeğe gittim henüz 1 yıllık olduğundan daha çok ilgilenirler demiştik ama başımıza gelen malum adam dr değil Kıbrıs donör merkezi ortağı çıktı ortak görüş bu :oklava:Diğer alternatif Adana Başkent ama hastaları çok yoğun bana sıcak gelmemişti nedense.
yeni dr bana antimüllerien test yaptırdı 2-5 arası normalmiş ve bu test FSH dan daha belirleyici imiş yumurtalık rezervi konusunda FSH değişken olabiliyormuş ..benim sonucum 3 dü ..Bana hiç bir merkez ve dr güven vermiyor artık gerçekten dr fobisi yaşamaya başladım :((

cevap verecek yokmuuuuuu

çoğu hastane ve labaratuar 1 saat sonra veriyor. bazı hastanelerde 2-3 saate uzayabiliyor. yalnız testi tüpü yaptırdığın yerde yaptırdıysan ve doktorun arayacaksa, onun müsait zamanına göre 4-5 saat de sürebiliyor. inşş hayırlı haberi verirsin.

--------------------------------------------------------------------------------
Deniz Bhcg 12. gün normal değer en düşük:17 en yüksek:119 ortalama :48
14 Gün en düşük :33 en yüksek:223 ortalama :95
Yani senin normal sınırlarda :) inşallah tutunacak bebeğin canım.
2.Dr femara verdi 10 gün ,puregon günde 600 Ünite olacak sabah 300 akşam 300 yanlışmı anladın acaba ,gonal f önceki dr sabah 225 akşam 225 yaptırmıştı ..
Ben devlet hastanesine değil Mersinde özel Mersin tüp bebeğe gittim henüz 1 yıllık olduğundan daha çok ilgilenirler demiştik ama başımıza gelen malum adam dr değil Kıbrıs donör merkezi ortağı çıktı ortak görüş bu :oklava:Diğer alternatif Adana Başkent ama hastaları çok yoğun bana sıcak gelmemişti nedense.
yeni dr bana antimüllerien test yaptırdı 2-5 arası normalmiş ve bu test FSH dan daha belirleyici imiş yumurtalık rezervi konusunda FSH değişken olabiliyormuş ..benim sonucum 3 dü ..Bana hiç bir merkez ve dr güven vermiyor artık gerçekten dr fobisi yaşamaya başladım :((

canım bana halen hamileymişim gibi gelmiyor. arada kasık ve bel az ağrıyor. yani bazen oluyor bazen olmuyor. göğüs desen var ama sanki adet öncesi bile daha fazla ağrırdı. bana değer yine düşük çıkacak ve sağlıksız embriyo tutunamadı ve gidecek gibi geliyor.:gitme: günlerdir düşünmüyorum falan diyorum ama uyku muyku da uyumuyorum. yarın olsa da kötüyse kötü iyiyse iyi az rahatlasam. allahtan hayırlısı ne yapayım :Saruboceq:
ben senin ilacı 300 sanmıştım. 600 ise fazla bile a.sgenelde en fazla 450 veriliyor. daha fazlasının bir yararı olduğu görülmemiş. hoş başlayamadığım memorialdaki tedavimde de bana 450 gonalf+75 menagon planlanmıştı. medicana da günde 450 menagon yapıldı.
senin iptal olan tedavinde hiç yumurta gelişmedi mi? fsh yüksek ama anti müller miydi neydi o testin iyi çıkmıştı galiba? başlangıçta adet 3. gün kaç folikül görülüyor biliyor musun? 8 üstüyse iyi. 4-8 arası zayıf cevap, 4 altıysa çok zayıf demekmiş. bende 6 vardı. ne olursa olsun 1 doktorun hemen tek deneme ile henüz yumurta varsa donör önermesi sevimsiz. en azından yumurta varsa protokol vs değiştirip 1-2 kere daha sonuç almayı denemeli. olmuyorsa o zaman önerebilir. azraya da mı önermiş? döllenmese de 11 yumurtası gelişmesine rağmen?

slm arkadaşlar tuttu tutmadı benimki yılan hikeyesine döndü ama benim değerim arttı ve hamileyiiiiim ben bile inanamadım 43 den 118 çıktı 2 gün sonra 309 çıktı çok şükür herşey iyi gidiyo halen inanamıyorum çünkü ben bhcg düşünce ve 4 gün yoğun kanamam olunca ümidi kesmiştim kanama bitince değerler normal katlanmaya devam etti doktor 3 tane 1. kalitede emriyo koymuştu kanamayı sordum 1 veya 2 si düşmüş olabilir oyüzden dedi hala inanamıyorum 10gün sonra ultrasyona girecem görene kadarda yalan gibi gelecek heralde inşallah Allah tamamına erdirir ve isteyen herkesede nasip eder.Bu arada Deniz Bulut senin değerin kaç çıktı nasıl gidiyo seni merak ettim inşallah seninkide artmıştır.

çoğu hastane ve labaratuar 1 saat sonra veriyor. bazı hastanelerde 2-3 saate uzayabiliyor. yalnız testi tüpü yaptırdığın yerde yaptırdıysan ve doktorun arayacaksa, onun müsait zamanına göre 4-5 saat de sürebiliyor. inşş hayırlı haberi verirsin.

teşekkürler inşşallah sagol

arkadaşlar tedavi oldugum merkezde kan verdim sonucu akşam üstü ögrenicem laboratuvarda problem varmış o yüzden tahlil geç çıkacak şansmı şansızlıkmı anlayamadım çok gerginim

slm arkadaşlar tuttu tutmadı benimki yılan hikeyesine döndü ama benim değerim arttı ve hamileyiiiiim ben bile inanamadım 43 den 118 çıktı 2 gün sonra 309 çıktı çok şükür herşey iyi gidiyo halen inanamıyorum çünkü ben bhcg düşünce ve 4 gün yoğun kanamam olunca ümidi kesmiştim kanama bitince değerler normal katlanmaya devam etti doktor 3 tane 1. kalitede emriyo koymuştu kanamayı sordum 1 veya 2 si düşmüş olabilir oyüzden dedi hala inanamıyorum 10gün sonra ultrasyona girecem görene kadarda yalan gibi gelecek heralde inşallah Allah tamamına erdirir ve isteyen herkesede nasip eder.Bu arada Deniz Bulut senin değerin kaç çıktı nasıl gidiyo seni merak ettim inşallah seninkide artmıştır.

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey yolunda gider
allah tamamına erdirsin

arkadaşlar tedavi oldugum merkezde kan verdim sonucu akşam üstü ögrenicem laboratuvarda problem varmış o yüzden tahlil geç çıkacak şansmı şansızlıkmı anlayamadım çok gerginim

belkide şanstır bebeğin seni telaşlandırmayı seviyo anlaşılan
umarım hayırlı haberlerini verirsin

canım sana bol şans diliyoruummm.İnşallahh güzel haberlerini bekliyoruz.

bende sabah verdim kanımı ,bakalım arayacaklarını söylediler.Saat 14:30 da çıkacakmış sonucu.

Haydi bakalımmmm allah hepimize yardım etsin.

01 ekimde başka kimler kan verdi bakalım,daha bir kaç kişi daha vardı diye hatırlıyorum.

Back
X