Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

Bu gün geo.dan katı cisimler,mat.tan türevin geometrik yorumu, tarihten de hun devleti çin,moğollar falan çalıştımm..süper bir tarih ipuçları buldum isteyene yollarım :))

Leavemealone canm program olmadan çalışmak fayda etmiyor ne yazıkki... programlı çalışmak zorundayız....vereliniortak

PureLove zararın neresinden dönersek kardır... zamanı iyi değerlendirirsek hepsi yetişir korkma...:hulya:

Limonkız hergün düzenli çalışırsan yazılı günü çalışman bile gerekmiyor hiç... kendini günlük çalışmaya alılştır....:hulya:

Maix tatlım o tarih bilgilerini benimle de paylaş olumunekankayizsmile Şeniz

Ben daha 9.sınıfım coğrafyadan çok eksiğim var sınav gelecek benim eteklerim tutuşacak biliyorum başıma gelecek olanı günü gününe sınava hazırlanmak istiyorum(üniversite sınavı).Evde kitap yığını var bende kitap alma hastalığı var alırım çözmem öyle bir huyum var her yer kitap.Dedimki kaliteli orta seviyedeki yayınları ayırıyım aralarına defterlerimi koyarım çalışırım.Bakın şöyle

Fizik

Birey-Çözüm-Yöntem soru bankası

Kimya

Güvender konu anlatımlı-sınav konu anlatımlı-uğur konu anlatımlı-Çözüm soru bankası

Biyoloji

Güvender konu anlatımlı-zambak soru bankası-özdebir soru bankası

Coğrafya

Esen konu anlatımlı-güvender konu anlatımlı-çözüm soru bankası

Geometri

Ekol-Güvender Konu anlatımlı

Bunların arasına defterlerimi koyucam fizikten sonra fizik defteri kimyadan sonra kimya defteri nasıl olmuş bir kısmını ayırdım kitapların mesela yeni liseye geçtiğim için yayınların kalitesini bilmiyordum gittim zambak edebiyat aldım hiçbir işe yaramıyor onun gibi kitapları vericem.Matematikte lise 1 karekök var çok zor onu ayırıp saklıycam ne dersiniz?

canım karekök yayınları çok zor değildir duyduğum kadarıyla çok kaynağın olması güzel bişey bence şimdiden çalışmalısın ama çok yüklenmemek gerekiyor benim kuzenim zamanında çok çalıştı şimdi sınava girecek bu sene bitkin halde bana hep bu zamanlarının kıymetini bil der ders çalış anlamında değil ama hayatını yaşa diyo ama ders çalışmayı da unutmıcaksın

selam kızlar benim yazılılarım başladı... artık yoğun çalışıyorum çok giremiyorum siteye...

Matematiği orta seviyede geometrisi berbat olan ve sözel seçecek birisi için bence zor :) Ben çok yüklenmiyorum zaten ayda 2 kere ilham geliyor oturup anca o zaman çalışıyorum sanırım bu huyum çok kötü :S

kızlar bişey soracağım başka topicte de sordum ama burda da bi sorayım
Ben güzel sanatlara gideceğim için sadece ilk olan sınava gireceğim.
sanırım adı YGSkaydirigubbakcemile3
Acaba o ilk sınavda sadece 9. sınıf konuları mı olacak bilgisi olanlar söyleyebilir mi:kedi:

Bu gün geo.dan katı cisimler,mat.tan türevin geometrik yorumu, tarihten de hun devleti çin,moğollar falan çalıştımm..süper bir tarih ipuçları buldum isteyene yollarım :))

Maix bana da yollayabilir misin o tarih ipuçlarını:kedi:
Sözelci olarak çok işime yarar

Geometriden

Noktanın analitiği
Doğrunun analitiği
Üçgenlerin genel özelliklerini çalıştım

Kimyadan

Karışımlara çalıştım

9 ve 10 ortak çıkıyo canım ikisi de ağırlıklı

Selam kızlar...
Giremedim bir süredir yazılılar çok yoğun malesef...
Nasıl gidiyor yazılılarınız?
Sorununuz varsa derslerden söyleyin ortak bi çözüm buluruz belki...
Ygs sınavınada az kaldı... nasıl hazır hissediyomu sınava gircek olanlar? konularınız bittimikızlar...

geoda 1 haftadır benzerlikteim anlamıyorum ben de bıraktım ... özel üçgenlere geçtik

ahh ne güzel aramızda 11 sınıflar 10 snflar var.. bizim ise kaldı 12 günümüz falan :/ çok bboş şeylere hrcadık belkı coumuz zamanımıızı aman sız olsun zamanınıızın kıymetını bılın :)

işte ben de öle zamanını boşa harcayanlardanım mafoldumben konularım yetişmicek.. mafoldumben çok pişmanım..........

bu sene sınava girmicek olanlar siz siz olun konularınızı biriktirmeden çalışın bitirin..

Son düzenleme:
Ah canlarım benim ya... üzmeyin kendinizi moralinizi düşürmeyin... opuyorumnanaktan

Selam kızlar naber nasılsınız ?
Sınava giren arkadaşlar nasıl sınavınız ?
Çalışmalar nasıl arkadaşlar nerelerdesiniz guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…