• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

Yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar a.s.
Evet bi sistem oturtmak çok zor nerden başlıycamızı bilemiyoruz...
Ben şöyle birşey yaptım...
1.böllümden yani ortak sınavda çıkan konulardan her dersin eksiğim olan konularını bir kağıda yazıp çalışma masama yapıştırdım...
Hergün oradan farklı derslerden konular seçim önce konuya çalışıyorum sonra soru çözüyorum...
Öncelikle 1.bölümü halletmeye çalışıyorum yani...
Sonra okul derslerime çalışıyorum ödevlerimi yapıyorum ve ertesi günki derslerde ne işliyceksek o konuya bakınıyorum gerçekten çok faydası oluyor... hocaların da çok hoşuna gidiyor o konuda bişeyler çalışıpta gelmeniz...

:asigim:

bende 11.sınıf meslek lisesi giyim üretim öğrencisiyim.bnde senin gibi bu yıl başladım çalışmaya ve pişmanım zaman su gibi akıp geçiyo.temelini sağlam tutsaydık daha verimli olurdu diye düşünüyorum ama hiç bişey için geç deil.geçn yıllarda yapmadıklarımı bu yıl fazlasıyla yapıyorum.dersahane özel kurs alıyorum.gsf için.

bende 11.sınıf meslek lisesi giyim üretim öğrencisiyim.bnde senin gibi bu yıl başladım çalışmaya ve pişmanım zaman su gibi akıp geçiyo.temelini sağlam tutsaydık daha verimli olurdu diye düşünüyorum ama hiç bişey için geç deil.geçn yıllarda yapmadıklarımı bu yıl fazlasıyla yapıyorum.dersahane özel kurs alıyorum.gsf için.

arkadaşım ben de gsf için kurs alıyorum ben topic açtım kendi çizdiğim resimler var sen de çizdiklerini paylaşırsan sevinirimkaydirigubbakcemile5

Bugün adam akıllı çalıştım.Defterlerimi temize çekiyorum.
Fizikten terazi-bileşenlerine ayırma
Tarih Tanımlar-kaynaklar-sınıflandırmalar takvimlere kadar geldim birazdanda edebiyat çalışıcam ay kafam patatese döndü

Bende dün Dil anlatım_ Adlardan konu çalştm soru çözdüm
Geometriden açılardan başladım çalışmaya...
Ödevlerimi yaptım

Akşam çalışcam nereye çalışırsam gece girer yazarım (=

Bence şöyle yapalım pazar günü saat 6 dan sonra herkes girsin ve 1 hafta boyunca neyi çalıştığını neyden kaç soru çözdüğünü yazsın daha mantıklı olur sürekli gir yaz dikkat dağılma sebei :D

ben de doğru düzgün çalışmaya başlıcam ama şuan kaynak kitap almam gerekiyo aslında ygs kitapları almak istiyorum ama şuanki müfredat bizimkiyle aynı olmadığı için alamıyorum 9.sınıf konularına çalışıcam önce

Selamm kızlar..
Bende Lise 3 sayısal öğrencisiyim..
Dersaneye başladım bu dönem.
Bir program hazırladılar rehberlik hocası..
Hergün 200 soru çözmem gerekiyor.
Bide konu tekrarı .. (:

ben de geldimm :) merhaba arkadaşlar...
lise 2 tm öğrencisiyim ben de...
9. sınıfta resmen yattım yaniii :/ bu yüzden o konulara çalışmam gerek.
10. sınıfın 1. döneminde de yattığımı göz önünde bulundurursak :/ o konulara da çalışmam gerek.
neyse zararın neresinden dönersem kar deyip, size sığınıyorum arkadaşlar. Biri teşvik etmediği sürece daha çok yatacağa benziyorum...
çalışmalıyız çalışmalıyız
ve ileride kendi ayaklarımızın üstünde durmalıyız :)

Sofianik Tebrikler canım zemuszemus

Depresif gamzeli hoşgeldin canım evete zararın neresinden dönersek kardır opuyorumnanaktan

hoşbuldukk canım =) şimdii... her gün çalıştığımız konuları mı yazıcaz ;))

Evet canım... ister günü gününe yazarsın ister girdiğin günler.. çalıştığın konuları nasıl bi yöntemin olduğunu kaç soru çözdüğünü ... takıldığın yerlerde soruda sorabilirsin bilen biri olur mtlka aramızda elimizden geldiğince yardımlaşırız kaydirigubbakcemile2

kızlaar ben 9.sınıf konularına çalışmaya başladım martta ygs sınavı var çünkü dersanede o sınavda iyi bişey yapmam lazımm kitap alıyım diyorum da 9.sınıf kitabı mı alsam ygs mi alsam sizce hangisini alıyımm

kızlaar ben 9.sınıf konularına çalışmaya başladım martta ygs sınavı var çünkü dersanede o sınavda iyi bişey yapmam lazımm kitap alıyım diyorum da 9.sınıf kitabı mı alsam ygs mi alsam sizce hangisini alıyımm

YGS daha faydalı olur diye düşünüyorum canım ben a.s.

Back