• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

arkadaşlar lise için önerebileceğiniz dershaneler varmı ?:)

Son düzenleme:
Bende 9. sınıf öğrencisiyim sempatiksalakcinni senenin başında çalışmıyodum kalıcamı anlayınca çalışmaya başladım şimdi 1 zayıfım gelse bile geçiyorum o_O

Merhaba kızlar... yazılılarım aşırı yoğun... uğrayamıyorum buralara ...
Naber nasılsınız?Nasıl dersler?

benim de başladı yazılılarım fırsat buldukça giriyorum valla artık bitse şu okul çok sıkıldım derslerdennn....

2011 YGS - LYScıler, artık sıra bıze geldı sayılır..
Yaz tatılını eksıklerımızı kapatmak ıcın ıyı degerlendırmelıyız, neler yapmayı nasıl calısmayı dusunuyorsunuz?

bende 11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim
9 ve 10u baya boş geçirdiğimi düşünüyorum ama bu sene toparlandım
yazın ygs için çalışmaya başlamayı düşünyorum burdada birbirimize destek olursak bence tatlı bi rekabet içinde çoğu konumuzu hallederiz.
yaz için programım öncelikle ygs cografya mat1 ve ygs tarih konularını çalışmayı düşünyorum en azından lise4 için bi ön hazırlık olur..
siz ne yapmayı düşünyorsunuz?

Selam kızlar...
Siteye uğramayalı okadar çok olmuşki...
Burasını bile unutmuşum...
Artık 12 olduk... 2011 YGS-LYS cilere sesleniyorum (=
Ben başladım kızlar çalışmaya ... eğer isterseniz tüm konuları yazalaım buraya herkes düzenli olark bitirsin o konuları

merhaba kızlar bende 11. sınıfa geçtim fen öğrencisiyim.9 ve 10. sınıfı yatarak geçenlerdenim :D
ama bu yazı ders çalışarak değerlendirmek istiyorum hemen bugün bi program hazırlıyorum kendime herkese başarılarrr

Merhaba kızlar...
Lys ve Ygs sınavları bitti...
Yani artık sıra bizde...
Artık sınav kurbanları biziz...
Ben başladım çalışmaya kendimce program yaptım çalışıyorum...
Peki sizler nasıl çalışıyorsunuz?

nzl.erl merhaba cnm
ben güzel sanatlara gitmek istiyorum resim bölümüne.resimi hiç bırakmadım çalışıyorum ama diğer derslere başlamadım çalışmaya açıkçası nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum

Bende bütün yaz çalışıcamm demiştim ama insanın hiç çalışası gelmiyomuşş hala başlayamadımmm offfffffffffffffff :1no2:

Lemon aynen öyle valla:1:
neyse benim ödevim var birsürü gideyim çizeyim:delphin:
sizlere de iyi çalışmalar kızlar

Merhaba kızlar...
Lys ve Ygs sınavları bitti...
Yani artık sıra bizde...
Artık sınav kurbanları biziz...
Ben başladım çalışmaya kendimce program yaptım çalışıyorum...
Peki sizler nasıl çalışıyorsunuz?

kolay gelsin cnm iyi çalışmalar :1hug:
nasıl bi program takip ediyosun?

nzl.erl merhaba cnm
ben güzel sanatlara gitmek istiyorum resim bölümüne.resimi hiç bırakmadım çalışıyorum ama diğer derslere başlamadım çalışmaya açıkçası nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum

Resim bölümü için hangi derslerin yüksek olması gerekiyor araştırdınmı?

Bende bütün yaz çalışıcamm demiştim ama insanın hiç çalışası gelmiyomuşş hala başlayamadımmm offfffffffffffffff :1no2:

Lemon, hani öğle vakti çok sıcak oluyorda dışarı çıkılmıyor ya zaten işte o 2 saati iyi değerlendireceksin ve de geceleri... nasılsa uyumuyoruz gece yarılarına kadar kaydirigubbakcemile5

Back