• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

Ben henüz başlayamadım ders çalışmaya, en azından istediğim gibi gitmiyo ve iki ay kaldı :18::18::18: ne yapacağım bilmiyorum ama üzerimde aşırı bir yorgunluk halsizlik var :43::43:

Bende 9. sınıfım...birinci dönem hiç çalışmadım...1. dönem konularının bi kısmı yaza kalıcak galiba...şimdi toparlanmaya çalışıyorum işte..Allah hepimize azim,çalışma isteği ve hayırlı meslekler nasip etsin inşallah... :16:

Bende 10. sınıf TM öğrencisiyim ve çok iyi olmasada çalışıyorum yinede. Allah hepimize istediği bmlüm ve üniversiteyi kazanmayı nasip etsin :18:

ben de 11. sınıf fen öğrencisiyim :) veterinerlik istiyorum... bu yüzden mf3 puanı lazım ama bu sene biyoloji konularına fazla hakim olamadım sanırım hocamdan da kaynaklı... dün oturdum genetik çalştm finalin kitabından bitirmek üzereym.. herkese kolay gelsin bayanlar :) şimdi matematik dizilerle uğraşayım biraz..

bende 10. sınıftayımm :) iç mimarlık istiyorum galibaa :D mf bölümündeyim :) yavaş yavaş sınavlar başlıyo çalışmaya başladım herkese kolay gelsin :)

Son düzenleme:
bende 10. sınıftayımm :) iç mimarlık istiyorum galibaa :D mf bölümündeyim :) yavaş yavaş sınavlar başlıyo çalışmaya başladım herkese kolay gelsin :)

bende veterinerlik istiyorum..:) matematikte trigonometriye geçtiğinizde ağırlık ver canım konuyu iyice kavra ve test çöz özellikle trigonometri her konunun içinde karşına çıkıyor.. :) bu seneyi iyi halledersen 11. sınıfta matematikte rahat edersin :)

haklısın ama çok zor trigonometri. çok uzun bide çalışıyorum artık hayırlısıı :)

Son düzenleme:
Back