• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

kolay gelsin cnm iyi çalışmalar :1hug:
nasıl bi program takip ediyosun?

Teşekkürederim canım :1hug:
Ben 1. bölüme çalışıyorum yani YGS ye
Mat 1 ve tüm sözel konular...
Yaz boyunca sözelleri bitirip önümüzdeki sene yalnızca matematik ile ilgilenmeyi planlıyorum :kahve:

selam kızlar ben de 11 e geçtimm bu zamana kadar hep yazın çalışıcam nasılsa hallederim diyerek kendimi geçiştirdim ama artık ben de çalışmak istiyorum sizi takip edicemm zemuszemus

selam kızlar ben de 11 e geçtimm bu zamana kadar hep yazın çalışıcam nasılsa hallederim diyerek kendimi geçiştirdim ama artık ben de çalışmak istiyorum sizi takip edicemm zemuszemus

Merhaba canım
Ne güzel senin daha fazla zamanın var çalışmak için bu yılı iyi değerlendir sonra inanki çok sıkışıyor insan...
Hangi alandasın canım ?

Bu arada kızlar benim adım Nazlı bana nickle değil böyle hitap edebilirsiniz sizlerde isimlerinizi söyleyin tabi eğer isterseniz tanışmış oluruz hem a.s.

Resim bölümü için hangi derslerin yüksek olması gerekiyor araştırdınmı?

ders ayrımı yok öyle nazlıcım sadece YGS den 180 puan almak yetiyor
diğer sınavlara da girmiyoruz zaten
önemli olan yetenek sınavıeyvahedigeldismile

ders ayrımı yok öyle nazlıcım sadece YGS den 180 puan almak yetiyor
diğer sınavlara da girmiyoruz zaten
önemli olan yetenek sınavıeyvahedigeldismile

Ozaman sen 1.bölüm konularına çalışıcaksın... biraz fazla puan alıver 180 den sempatiksalakcinni
Ve eğer gitmiyorsan bir resim kursuna filan yazılabilirsin kendini geliştirmekte önemli sonuçta Şeniz

ben de bu sene hazırlanıyorum son sınıf olduk şaka maka.Yaz boyunca mat1 ve geo1 çalışmak istiyorum ama mat2de çok fazla konu açığım var lise1 ve 2yi yatarak geçirenlerden olduğumu söylemiştim bir koldan da mat2 konu açığımı kapatmak istiyorum.türkçe konularını da bu yaz bitirecem ama sosyal çalışmayacam çalışınca da yapamıyorum çalışmasam da yapamıyorum liseye hazırlanırken de sosyal çalışmamıştım.eşit ağırlıkçıyım ama en kötü ders tarih coğrafya ben de.çalışmak istiyorum bir an önce ama vahiy gelmesini bekliyorum galiba bir türlü başlayamadım çünkü.erteliyorum sürekli.

kızlaar hihoyyyt
bende 4 olmuşum yahu :lepi: ne çabuk geçti çömlük yıllarımız kaydirigubbakcemile3
ben başlayım başlayım diyorum bi başlayamadım mafoldumben
11. sınıfımın yarısı var 9 ve 10 hiçbirşey yok ne yapcam bilmiyorum sempatiksalakcinni
dersanem de ağustosta başlıyormuş :emir_bebek:
sizin uyguladığınız bir program varsa paylaşabilirmisiniizz hihoyyyt hihoyyyt​

Ben de 12. sınıfa gectım.
Ben psıkologumun (kendısı aynı zamanda yasam kocu oldugundan ogrencı koclugu da yapıyor) onerdıgı yontemı yazayım...
Ben sayısalcıyım o nedenle bır gunde 2 sayısal konu calısmamı ama mutlaka arada 1 sozel konu calısmamı soyluyor..sandwıch yontemıymıs...
Hepsınden de esıt sayıda soru cozulecek 50 cozebılıyorsan 50 , 100 cozebılıyorsan 100...

Ben de yavas yavas calısmaya basladım..
Okulun son zamanı gıtmedıgım gunlerı degerlendırdım ve 1 hafta gıbı bır surede mat-1' ı bıtırdım.(Problemler harıc onlardan ders almayı planlıyorum)
Temelım oldugu ıcın zorlanmadım..
11. sınıftan hıc eksıgım yok o nedenle test cozuyorum.
10. sınıfı da soyle bır tekrar edıp test cozsem yeter gıbı gelıyor..YGS konularına calısacagım ama adam akıllı..
Hedefım tertemız olarak 12. sınıfa baslamak,bakalım umarım gerceklestırebılırım :)
Tek sorunum fızıkle malesef onu halledemeyebılırım :(

Keşke ben de 1 hafta gibi bir sürede problemler hariç bütün konuları bitirebilsem:D
konudan konuya atlıyorum hepsinin hakkında fikrim var ama hiçbirini adam gibi bilmiyorum köklü sayıları bitirdi hoca dersanede ben de evde çalıştım biraz ama hala soru çözemiyorum biri bana yardım etsin yahu

Merhaba canım
Ne güzel senin daha fazla zamanın var çalışmak için bu yılı iyi değerlendir sonra inanki çok sıkışıyor insan...
Hangi alandasın canım ?

Bu arada kızlar benim adım Nazlı bana nickle değil böyle hitap edebilirsiniz sizlerde isimlerinizi söyleyin tabi eğer isterseniz tanışmış oluruz hem a.s.

sayısalım ben nazlı yaz tatilini iyi değerlendirmeyi planlıyorum ama şu bilgisayarın başından kalkamıyourum yaa delikafadulden

Merhaba kızlarr :) ben de bu sene 11. sınıfa geçtim, eşit ağırlık öğrencisiyim ve geçen 2 yılımın çoğunu yatarak geçirdim desem yalan olmaz. edebiyat dil anlatım coğrafya tarih kısaca sözel derslerde iyiyim fakat sayısal derslerde berbatım. dersaneye kaydoldum ve onun sitesinden ders anlatımları izlemeye başladım konu açıklarımı kapatabilmek için. 9. sınıftaki eksiklerimi ise nasıl gideririm onu pek bilmiyorum.

günde 5 saatle ygs konuları 1.5 ayda bitio.3aylık tatil bulunmaz nimet .geri kalan zamandada ygs çalışmayı 2 saate indirsek 3 saatlk lys tatl sonuna kadar gider.mezunlardan duyduğum en büük yanlış ygs yakın die hep ygs konularına yüklenip lysye tam çalışamamak .9 ve 10 da çok kasmaya gerek yok sınavlara çalışmak yeter.4 yıllık lise hayatnn iki yılını güzel geçirin bence:teytey:

günde 5 saatle ygs konuları 1.5 ayda bitio.3aylık tatil bulunmaz nimet .geri kalan zamandada ygs çalışmayı 2 saate indirsek 3 saatlk lys tatl sonuna kadar gider.mezunlardan duyduğum en büük yanlış ygs yakın die hep ygs konularına yüklenip lysye tam çalışamamak .9 ve 10 da çok kasmaya gerek yok sınavlara çalışmak yeter.4 yıllık lise hayatnn iki yılını güzel geçirin bence:teytey:

burningsun çalışma programından bahseder misin nasıl bitiyor arkadaş bir ben mi salağım ya ben mat1i bile bitiremedim az önce sınavdan çıktım çaprazımda ve önümde oturanların optiklerini gördüm mat1i doldurdular yani ben 40ta 20 anca çözebildim o da zorlama:sinifsinif:
nerde hata yapıyorum bir bilsem verimli çalışamadığımın farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum eğer senin gibi çalışarak 1.5 ayda bitirirsem konuları her daim duacın olacamboshayallersmile

oncelikle herkese mrb arkadaslar bende bu sene lise son oldum ve ygs lys nin yaklasmasıyla stres icindeim bende oncekı senelerımı yatarak gecırenlerdenım vee buna cok pısmanım ne yazıkkı pısman olmak gecen zamanı geri getirmiyor malesef aılevı durumlardan dolayı dersaneye gıdemıcem bu sene tm ogrencısıyım ve derslerle aram ıyı dııldı bu gune kadar notlarım da pek parlak deıl ama yaklasan sınavın ve bana getırdıgı sorumlulugun farkına vardım sımdı vaargucuyle calısmam gerekıyo hepımızın calısması gerekıo burayı okudum ve benıde aranıza kabl edersenız bırlıkte motıvasyonumuzu arttırarak kendımızı tetıkleyeblıceımızı dusunuorm ve sızlerden nası bı yol ızlemem gerektıgı hakkında yardımlarınızı ıstıyorum umarım tum calısan arkadaslarım emegınızın karsılıgını alırsınız :Saruboceq:

Back