• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

2 ay kaldı ve ben tarihten hiç bir şey bilmiyorum.Ygs de yani ilk sınavda tarihten neler çıkacak? Neleri bilmem gerek? yardımcıolunn

YGS daha faydalı olur diye düşünüyorum canım ben a.s.

tamam da canım şuanki ygs müfredatıyla benim 2 sene sonra olacağım ygs müfredatı aynı değil yani belki duymuşsundur şuanki 10.sınıfların müfredatını değiştiriyolar ya uymuyo pek napsam şaşırdım

2 ay kaldı ve ben tarihten hiç bir şey bilmiyorum.Ygs de yani ilk sınavda tarihten neler çıkacak? Neleri bilmem gerek? yardımcıolunn
Hoşgeldin canım (=
9.sınıfta gördüğümüz tarih konularına çalış canım

Son düzenleme:
tamam da canım şuanki ygs müfredatıyla benim 2 sene sonra olacağım ygs müfredatı aynı değil yani belki duymuşsundur şuanki 10.sınıfların müfredatını değiştiriyolar ya uymuyo pek napsam şaşırdım

Haberim yoktu canım... ozaman 10.sınıf kitapları al bu senenin konularını iyice anlayıp çalışırsan zaten seneye çok rahat olursun :hulya:

Mesela derebeylik,tımar sistemi falan.kavramların anlamını bilmediğim için anlayamıyorum okurken.nasıl çalışıcam?

Mesela derebeylik,tımar sistemi falan.kavramların anlamını bilmediğim için anlayamıyorum okurken.nasıl çalışıcam?

Kitaptan okuyarak çalışma... tarih yazarak çalışılır derdi hocam önce özet çıkar sonra da özetlerine çalışıp soru çöz canım

Sahaflara bak ıstersen, belkı bulabılırsın ıstedıgın mufredata gore kıtaplar...

ınkılap tarihinden konu anlatıcam yarın özetlerimi çıkardım slaytım hazır... mat çözdüm birazda bugün yeter bukadar boshayallersmile

Merhaba kızlar beni de alın aranıza kaydirigubbakcemile4
11.sınıf sayısal öğrencisiyim.
Merhaba arkadaşlar....
Ben Anadolu lisesi 11.sınıf TM öğrencisiyim...
Seneye sınava gireceğim yani... :bbo:
Bizim eğitim sistemimiz malesef zorlayan bir sistem ve çalışmayana okul yok !
Şimdiden zamanımız varken çalışmazsak sınav senesi çok sıkışırız ve çok pişman oluruz...
Ben şimdiden pişmanım bile...
Çünkü 9. ve 10. sınıfı yatarak geçirdim...
Ama artık bu sene biraz toparlandım....
Sitede lise öğrencisi mutlaka vardır...
Hadi gelin 9 10 11 12 farketmez...
Birbirimize tavsiye vererek yardımcı olarak tatlı bir yarış ile sınava ve okula hazırlanalım...
Sitedeki tüm lise öğrencilerini topiğe bekliyorum opuyorumnanaktan
Aynen bende 9. ve 10.sınıfta resmen yattım diyebilirim.Bu sene iyi gibi gidiyorum bakalım.
Ama yetmez.
Birbirimize destek olarak başarabiliriz guclubacismile aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

sabah mat. çözdüm coğrafya dan eksiklerim vardı yerel saat hesaplamalırını fln unutmuşum onları gözden geçirdim tarih çalıştım şimdide buaralardayım =)

Benimde haftasonu dershane indirim sınavım var o nedenle konuları gözden geçiriyorum bugüne kadar işlediklerimizden boshayallersmile

Domination hoş geldin canım opuyorumnanaktan

g_e_p_e rehber hocana danış canım o sana program hazırlamada yardım eder... opuyorumnanaktan

Back