Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

Azmettim çalıştım
Edebiyattan söz sanatlarının özetini bitirdim .
Yarında tekrar edip 50 soru çözdümmü tamamdır zemuszemus

Merhaba kızlar.
Ne güzel çalışabiliyorsunuz böyle
Ben sadece ygs'ye girmeyi düşünüyorum meslek lisesine gidiyorum zaten. Bilgisayar öğretmenliğini kazanmaya çalışıyorum en büyük hayalimm çünkü ygs ile de kazanabiliyorum bunu.
Yalnız temelim yok tabiki meslek lisesinde normal ders yok gibi.
Dersaneyle falan konuları tamamlamaya çalışıyorum bende.

Ben buna katılmıyorum canım. Ben anadolu meslekteyim ve düz lise dahi olsun ne görülüyorsa ne kadar bizim bölüm üzerine de o kadar o ders görülüyor!
Böyle konuşunca milletin kafasında meslek liseleri küüçük görülüyor sadece bölüm dersleri görülüyor gibi...
Kültür derslerimizde gayet güzel şekilde görüyoruz normal liselerle aynı...
Ve şunada inanıyorum belki biz onlardan 1 ders saati eksik görüyoruzdur ama bizim içimizde olsun o 1 ders saatini kapatırız opuyorumnanaktan

Ayrıca canım inşallah eksikliklerini kapatırsın
Çalışmalarımızda birbirimize yardımcı oluruz hep
İnşalalh hayalini kazanırsın opuyorumnanaktan

Bende dersaneye gidiyorum geçen haftadan beri, derste verdikleri testleri çözüyorum ama hala oturup evde çalışmaya başlayamadım ((

daha yeni gördüm bu topiği
merhaba kızlar bende 12ye geçtim
benimde başlamam lazım çalışmaya
benim matematik eksiğim çoook ne yazıkki edebiyattan eksiğim yok gibi
hepimizin Allah yardımcısı olsun opuyorumnanaktan

Bende anadolu meslekteym canım. Ama dersaneye geçen sene gidişimde diğerlerinden çok geride olduğumu farkettm. Haklısın 9'da ve 10'da normal derslerde gördüm ama meslek derslerine daha çok ağırlık verdim ben 12 saatlik dersler vardı. Neyse inşallah açıkları kapatıcam bu sene sürekli test çözüyorum.
İnşallah seninde herşey dilediğince olur canm
. opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz kızlar :) a.s.
sıcaklar azalınca çalışmak kolaylaşır diye düşünüyorum :teselli:
bizim dershane başladı okullar açılana kadar hafta içi her gün olacakmış
11 olmamıza rağmen erken başladı ama başlaması iyi oldu

kızlar dershane baya bizi gaza getrmeye basladı :) polinomlar taban aritmetiği sayı basamakları temel kavramlar falan bitti çok sükür full gidiyorum :) okullar açılmadan biraz daha halletsek iyi olacak.. sizin bitirdiğiniz konular neler ?

Selam kızlar (=
Yeni katılan arkadaşlarımız olmuş ne güzel hoşgeldiniz a.s.
Evet sıcaklar azalınca daha rahat çalışırız ama en iyisi gece çalışmak...
Kimse yokmu buralarda?

merhaba kızlar naptınız nettiniz yalan oldum ben valla çarşamba günü dersane başladı da allahtan , azcık bi şeyler girer oldu kafama

Selam nzl.erl
Ben hiç ders çalışamıyorum evde ya.. Dersanede ne çözüyorsak o kadar işte ama yetersiz

Merhaba canım geç cevap verdim kusra bakma lütfen.
Kendini motive ediceksin herşeyden önce...
Gitmek istediğin üniversiteyi ya da bölümü hiç çıkarma aklından ...
Kazanamazsan 1 yıl kaybetmenin acısını düşün ...
Ve otur çalış... zamanla oluyo inanki her zaman bende çalışamıyorum ama zorluyorum kendimi Şeniz

Kızlar nerelerdesiniz?
Bukadar çok çalışmayın ya
Felsefeden 2.konumu bitirdim az önce...
Türkçeden de sözcük türleri- Adlar, sıfatlar ve zamirler bitti....
zemuszemus
Hemen gelip şımarayım dedim kaydirigubbakcemile3

oo canım süpersin :) felsefeyi nasıl çalışıyosun ya hiç çözemiyorum çok sıkılıyorum :/ bende polinomları açılar ve üçgenleri cümle anlamı vs onları bitirdim :)

oo canım süpersin :) felsefeyi nasıl çalışıyosun ya hiç çözemiyorum çok sıkılıyorum :/ bende polinomları açılar ve üçgenleri cümle anlamı vs onları bitirdim :)

Canım benim zaten sene içinde Felsefe dersim iyiydi özetlerim de tamdı...
Ama hepsi çalışma kağıtlarındaydı.
Ben şimdi onları düzgünce deftere geçirip soru çözüyorum.
Bu yıl psikoloji derside görücez onun notlarını da bu deftere yazıcam.
Eğer istediğim bölüme yani ''Psikoloji'' ye gidebilirsem notlarım işime yarar diye düşünüyorum.

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…