• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

face to face kitabima yarindan itibaren basliyorum o aman kaydirigubbakcemile4
hatta bugun diyim kaydirigubbakcemile3

bende anadolu lisesiyim ..
biz 9.sınıfken 10 saat ingilizce görüyorduk
şimdi 6 saate inecek diye bi söylenti var bilmiyorumkismile

alanlarda kalktı zaten şimdiki 10 sınıf olacaklardan itibaren biz yararlanamadık 10. sınıftan büyük olduğumuz için:delphin:

slm kızlarrrr:D
yeni farkettim konuyu nazlıcm önceden görsem gelrdmm :)
bnde lise sona geçtim tm bölümündeym..
bnde az çok çalışmaya başladm ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsn kızlar..

geçen seneki dokuzlar ve ondan sonra gelecekler alan seçimi yapmayacak araştırın netten isterseniz kaçırdık bu fırsatısempatiksalakcinni

Kızlar bende yeni gördüm konuyu .)) 12 ye geçtim ama tek sorunum benimde matematikk eksiklerim var nasıl kapatıcam bilemiyorum :çok üzgünüm:

Kızlar bende yeni gördüm konuyu .)) 12 ye geçtim ama tek sorunum benimde matematikk eksiklerim var nasıl kapatıcam bilemiyorum :çok üzgünüm:

hoşgeldin a.s.
9. sınıftan itibaren mi eksiklerin var öyleyse sıkı çalışman lazım eyvahedigeldismile
eksikler kapatılır niye kapatılmasın :lepi:

hoşgeldin a.s.
9. sınıftan itibaren mi eksiklerin var öyleyse sıkı çalışman lazım eyvahedigeldismile
eksikler kapatılır niye kapatılmasın :lepi:

Hoşbulduk tatlım .))

9.sınıftan fonksiyonlar, 10. sınıftan trigonometride sorunum var anlıcan işim zor :1shok: ama bnde başladım düzenli çalışmaya hadi hayırlısı :1:

Hoşbulduk tatlım .))

9.sınıftan fonksiyonlar, 10. sınıftan trigonometride sorunum var anlıcan işim zor :1shok: ama bnde başladım düzenli çalışmaya hadi hayırlısı :1:

fonksiyonlar halledilir trigonometriye oranla çok kolay kaydirigubbakcemile5
trigonometriyi benim de halletmem lazım :kahve:

kızlarr dün dershaneyle birlikte bende çalışmaya başladım yavaş yavaş mat1i az çok bitirsek sene içinde rahat ederiz heralde :)

Mrb kızlar opuyorumnanaktan
zevkine bugün 1. dereceden denklemlere baktım...
Birazdan dosyalama ve arşivleme dersime bakmayı düşünüyorum kk da dalmazsam umarım :)

yarın dershanede sınav var pazartesi de ders başlıyor eyvahedigeldismile
uzun bir sene başlamış olacak hepimize kolay gelsin senağlama

Back