• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

Canım benim zaten sene içinde Felsefe dersim iyiydi özetlerim de tamdı...
Ama hepsi çalışma kağıtlarındaydı.
Ben şimdi onları düzgünce deftere geçirip soru çözüyorum.
Bu yıl psikoloji derside görücez onun notlarını da bu deftere yazıcam.
Eğer istediğim bölüme yani ''Psikoloji'' ye gidebilirsem notlarım işime yarar diye düşünüyorum.

:enbuyukkk:

aa canım bende psikoloji istiyorum :) felsefeyi sevmesemde psikolojiye bayılıyorum biz 10. sınıftayken psikoloji dersini görmüştük çok zevkli bir ders :) araştırma falan yaparsan dahada keyifli oluyor.. gel gelelim nasıl bir sınav sistemi nasıl bir mantıksa psikoloji bölümü için cofrafya sınavının yüzdesi daha etkili oluyor bize ne alaka yani? felsefe grubuna bile girmeye gerek olmuyor olur mu hiç öle şey benneyaptımki şu sınav sistemine akıl sır erdiremedim valla CADIARZU

aa canım bende psikoloji istiyorum :) felsefeyi sevmesemde psikolojiye bayılıyorum biz 10. sınıftayken psikoloji dersini görmüştük çok zevkli bir ders :) araştırma falan yaparsan dahada keyifli oluyor.. gel gelelim nasıl bir sınav sistemi nasıl bir mantıksa psikoloji bölümü için cofrafya sınavının yüzdesi daha etkili oluyor bize ne alaka yani? felsefe grubuna bile girmeye gerek olmuyor olur mu hiç öle şey benneyaptımki şu sınav sistemine akıl sır erdiremedim valla CADIARZU

Haklısın hayatım sınav sistemimiz çok saçma...
Ben daha bu yıl görücem psikoloji dersi ama şimdiden sevdim bile:D
İnsanlarla konuşmayı dinlemeyi bu tarz kitaplar okumayı çok severim...
Umarım kazanırız hayatım:içelim:

kızlarr babamın bi işi dolayısıyla erzurma gittik atatürk üniversitesini gördüm pdr binasını falan gördüm çok motive oldum yaa :)) inş daha iyi ün,versitleri kazanırız :)

Ben PDR değil Psikoloji Bölümü istiyorum ...
Ben hayal kuruyorum... Üniversitede ki halimi düşünüp kendimi çalışmaya itiyorum kaydirigubbakcemile4

ayneeen :) üniversiteleri gördükçe üniversiteyi kazananları gördükçe ve aklmda olan hayallerimi düşündükçe ders çalışma isteğim artıyor :)

bende 10.sınıf sayısal ama çalışamıorum cnkü hiç kaynagım yok ve fizik konusunda sadecee terazileri biliyorum okul acılınca iyi bi kaynak alıp baslasam diyorum agırlıklaa fizik :hulya:

yaa 1 hafta geç başlıcam inş kimse kimseyle kaynaşmamış olur off sap gibi kalmak istemiyorum senağlama

ben okul değişikliği yaptığım için alışmaya çalışıyorum
daha dersler tam olaraka başlamadı

Hayırlı olsun canım yeni okulun olumunekankayizsmile
Bizim derslerde başlamadı ama soru çözüyoruz kendimiz çalışıyoruz...
Ben iyi başladım diyebilirim...
Hani demiştim ya 10. sınıfı yatarak geçirdim diye... o yüzden 11.sınıf ta B şubesine düşmüştüm... geçen yıl azmettim çalıştım yine A şubesine geçtim :lepi:

Hayırlı olsun canım yeni okulun olumunekankayizsmile
Bizim derslerde başlamadı ama soru çözüyoruz kendimiz çalışıyoruz...
Ben iyi başladım diyebilirim...
Hani demiştim ya 10. sınıfı yatarak geçirdim diye... o yüzden 11.sınıf ta B şubesine düşmüştüm... geçen yıl azmettim çalıştım yine A şubesine geçtim :lepi:

saol canım opuyorumnanaktan
bizde öyle bir sistem yok...
zaten tek tm sınıfı var yerimseniben
ben 11 im ama mezunlardan çok duydum enerjini bitirmemeye çalış
yoksa ikinci dönem zor olur :)

aa öyle çalışınca A ya çalışmayınca B ye mi var :kedi:

Evet kızlar bizde şubeler var... Bu takdir teşekkür aldığımız puanlar yani Başarı Puanlarına göre yapıyolar sınıfları...

off kızlar okul başladı giremiyoru artık
annem yasakladııı:(

şu anneleri hiç anlamıyorum alsanaalsanasmile
sürekli ders mi çalışacaksın sanki kafanı dağıtmaya vaktin olmayacak mı? :umursamaz:
bence annenle konuşmayı denemelisin
iyiki bizimkilerin böyle huyu yok

Back