Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azmettim çalıştım
Edebiyattan söz sanatlarının özetini bitirdim .
Yarında tekrar edip 50 soru çözdümmü tamamdır zemuszemus
Merhaba kızlar.
Ne güzel çalışabiliyorsunuz böyle![]()
Ben sadece ygs'ye girmeyi düşünüyorum meslek lisesine gidiyorum zaten. Bilgisayar öğretmenliğini kazanmaya çalışıyorum en büyük hayalimm çünküygs ile de kazanabiliyorum bunu.
Yalnız temelim yok tabiki meslek lisesinde normal ders yok gibi.
Dersaneyle falan konuları tamamlamaya çalışıyorum bende.
Ben buna katılmıyorum canım. Ben anadolu meslekteyim ve düz lise dahi olsun ne görülüyorsa ne kadar bizim bölüm üzerine de o kadar o ders görülüyor!
Böyle konuşunca milletin kafasında meslek liseleri küüçük görülüyor sadece bölüm dersleri görülüyor gibi...
Kültür derslerimizde gayet güzel şekilde görüyoruz normal liselerle aynı...
Ve şunada inanıyorum belki biz onlardan 1 ders saati eksik görüyoruzdur ama bizim içimizde olsun o 1 ders saatini kapatırız opuyorumnanaktan
Ayrıca canım inşallah eksikliklerini kapatırsın
Çalışmalarımızda birbirimize yardımcı oluruz hep
İnşalalh hayalini kazanırsın opuyorumnanaktan
Selam nzl.erl
Ben hiç ders çalışamıyorum evde ya.. Dersanede ne çözüyorsak o kadar işte ama yetersiz![]()
merhaba kızlar naptınız nettiniz yalan oldum ben valla çarşamba günü dersane başladı da allahtan , azcık bi şeyler girer oldu kafama
Kızlar nerelerdesiniz?
Bukadar çok çalışmayın ya
Felsefeden 2.konumu bitirdim az önce...
Türkçeden de sözcük türleri- Adlar, sıfatlar ve zamirler bitti....
zemuszemus
Hemen gelip şımarayım dedim kaydirigubbakcemile3
oo canım süpersin :) felsefeyi nasıl çalışıyosun ya hiç çözemiyorum çok sıkılıyorum :/ bende polinomları açılar ve üçgenleri cümle anlamı vs onları bitirdim :)