- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başladım canım trigonometri çalışıyorum hem bu seneyi tekrar hem seneye hazırlık amaçlı kaydirigubbakcemile2
sen neler yapıyorsun
ne güzel birbirinize destek olmanız cok güzel :) trigonometri zor olsada bi süreden sonra zor gelmeyecektr :) biraz uzun bi konu ama mutlaka bilin. trigonometri 11.sınfıın karmasık sayı ve logaritma konularındada soru kalıbı olarak karsınıza cıkar ii bilin :)
ne güzel birbirinize destek olmanız cok güzel :) trigonometri zor olsada bi süreden sonra zor gelmeyecektr :) biraz uzun bi konu ama mutlaka bilin. trigonometri 11.sınfıın karmasık sayı ve logaritma konularındada soru kalıbı olarak karsınıza cıkar ii bilin :)
aynen bende yanlız olmadığımı hissediyorumkaydirigubbakcemile5uyarın için teşekkürler canım opuyorumnanaktan
birbirimize destek olunca daha iyi oluyor bence yalnız olmadığımı biliyorum en azından :)
bu sene trigonometri işlemeye başladık bi baktım konu bitmiş benim bir sürü eksiğim var...şimdi bu eksiklerimi kapatma vakti ...
11. sınıf anadolu lisesi mf öğrencisiyim üç yılı hiçbişey yapmadan geçirdim desem yeridir sınav dersanesine gidiyorum umarım bu sene toparlıycam bi tanıdığım sadece son sene düzenli çalışarak ankara hukuk kazandı baya bi düzenli tabi ama hala hiçbişey için geç değil hepimize başarılar :)
bende bu sene 9 oluyoruuuum kaydirigubbakcemile3
konuya baknca ders calisasim geldi ama tarihten yani sosyalin her dalindan nefret ediyorruuum ./
ins ii bi hoca olurda sevdirir biraz ./ daha okulda belli diil ama kaydirigubbakcemile3
bende araniza gelim mi
bende bu sene 9 oluyoruuuum kaydirigubbakcemile3
konuya baknca ders calisasim geldi ama tarihten yani sosyalin her dalindan nefret ediyorruuum ./
ins ii bi hoca olurda sevdirir biraz ./ daha okulda belli diil ama kaydirigubbakcemile3
bende araniza gelim mi
anadolu garanti kayit yaptrdgm icin ama mozarella rahalatti sen icimi kararttin Nazli abla kaydirigubbakcemile3
ingilizceyi seviorm da kitaptan calismak eziyet senağlama