Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

başladım canım trigonometri çalışıyorum hem bu seneyi tekrar hem seneye hazırlık amaçlı kaydirigubbakcemile2
sen neler yapıyorsun

başladım canım trigonometri çalışıyorum hem bu seneyi tekrar hem seneye hazırlık amaçlı kaydirigubbakcemile2
sen neler yapıyorsun

trigonometriye bende çalışıcam aklımda
9.sınıf ve 10. sınıf matematik konularına çalışıyorum bide 10.sınıf geometri

ne güzel birbirinize destek olmanız cok güzel :) trigonometri zor olsada bi süreden sonra zor gelmeyecektr :) biraz uzun bi konu ama mutlaka bilin. trigonometri 11.sınfıın karmasık sayı ve logaritma konularındada soru kalıbı olarak karsınıza cıkar ii bilin :)

uyarın için teşekkürler canım opuyorumnanaktan
birbirimize destek olunca daha iyi oluyor bence yalnız olmadığımı biliyorum en azından :)
bu sene trigonometri işlemeye başladık bi baktım konu bitmiş benim bir sürü eksiğim var...şimdi bu eksiklerimi kapatma vakti ...

evet destek olmak gerçekten iyi moral oluyoropuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
11.sınıftada trigonometrinin önemli olduğunu duyunca başladım çalışmalarakaydirigubbakcemile3

aynen bende yanlız olmadığımı hissediyorumkaydirigubbakcemile5
hemen kapatmaya bak tatlım eksiklerini sonra rahat edersin:hulya:

11. sınıf anadolu lisesi mf öğrencisiyim üç yılı hiçbişey yapmadan geçirdim desem yeridir sınav dersanesine gidiyorum umarım bu sene toparlıycam bi tanıdığım sadece son sene düzenli çalışarak ankara hukuk kazandı baya bi düzenli tabi ama hala hiçbişey için geç değil hepimize başarılar :)

hoşgeldin aramıza a.s. istedikten sonra olur bence :)

kızlar ben hala adam gibi ders calışmaya başlayamadım sıcaklar bir yandan bide araya ramazan giriyor

Açım aç aç kötükedihüso
Kendimi hiç iyi hissetmiremmmkafamçokkarıştı
Aç karna çalışılmıyoki yaa
Naber kızlar naılsınız

İftardan onra değildi ben gece çalışıcam daha iyi oluyor... hem geç yatınca ertesi gün geç kalkıyorum oruç tutmakta kolaylaşıyor zemuszemus

bende bu sene 9 oluyoruuuum kaydirigubbakcemile3
konuya baknca ders calisasim geldi ama tarihten yani sosyalin her dalindan nefret ediyorruuum ./
ins ii bi hoca olurda sevdirir biraz ./ daha okulda belli diil ama kaydirigubbakcemile3
bende araniza gelim mi

gel tabi a.s.
sen daha yeni sınav maratonundan çıkmışsın boşver ders çalışmayı :teytey:
okul başlayınca dersleri dinlersin notlarını yüksek tutarsın yeter :içelim:

Hemen kaydık yer açtık sana... hoşgeldin canım aramızahihoyyyt
Lise hayatın yeni başlıyor demek.. ben 12.sınıfa geçtim adım Nazlı
9.sınıf bana çok ağır gelmişti... çünkü hem sayısal hem sözel derslerle uğraşıyosun...
Üstüne birde 10 saat ingilizce vardı... ben anadolu lisesiyim her lisede 10 saatmi bilmiyorum..
10 saat olsada olmasada bence sen yaz boyu ingilizce çalış...
Eğer Anadolu lisesine gidersen çok büyük faydasını görürsün ...
Gitmezsende öğrendiğin yanına kar kalır
Şeniz

anadolu garanti kayit yaptrdgm icin ama mozarella rahalatti sen icimi kararttin Nazli abla kaydirigubbakcemile3
ingilizceyi seviorm da kitaptan calismak eziyet senağlama

anadolu garanti kayit yaptrdgm icin ama mozarella rahalatti sen icimi kararttin Nazli abla kaydirigubbakcemile3
ingilizceyi seviorm da kitaptan calismak eziyet senağlama

İçinin kararması için bir neden yok hayatım üzülme sen Şeniz
Ama ingilizcen iyi olursa başarı puanın da iyi olur o yüzden söyledim ben zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…