• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

hoşgeldin aramıza canıma.s.
başarılı bir öğrencisin tebrik ederim senihihoyyyt
iyi yapmışsın çalışmaya başlamakla tatlım insan salıyor bazen evet özellikle tatillerde :sinifsinif: ama bu da hakkımız diye düşünüyorum herşeyden önce biz de insanızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
inşallah canım herkesin gönlüne göre olur:Saruboceq:

Saolasın canım a.s.
inşallah aminn :Saruboceq::Saruboceq:

Hoşgeldin İzmirPerisi... Ne güzel önceki yıllardan sıkıntın yok tebrikederim :hooray:

Ben bu arada 2 gündür saldım kendimi ya :delphin:

Önceki senelerden sıkıntı şöyle var bazı nedenlerden dolayı 4.5. sınıfım yok benim ... Böyle olunca şimdi temez 4 olan birşey çözsek yapabiliyorum ama sonra unutabiliyorum yani biraz problemler var malesef ...
Örn. matı çok severim aamaa problemleri 4. sınıf temeline dayanıyor anlasamda yapamıyorum mafoldumbenmafoldumben
anlıyorum mantığını kavramaya çalışıyorum ama temel olmadığından atıyorum ben bölme beklerken o çarpma yapıyor...mafoldumben
Bu arada tşk ederim canım a.s.

Gerçekten çok sıcak ya oturduğum yerde terliyorum :emir_bebek:

Aynen benneyaptımki

Kızlar ama dikkat edin oturduğum yerden terliyorum diye vantilatörü bana doğru çevirirdim hep ve hayatımda ilk defa yazın hasta oldum :2:
Boğazlarım felaket iltihaplı şişti o yüzden dikkat edin kendinize lütfen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar dertler bıtmıyo malsef :( yazın sıcaktan kısın soguktan ve okul oldugundan calısamıyoruz bole oluncada sonuc husran o yuzden napıp edıp ders calısmak gerekıyo kendımızı sımdı zorlamassak herkes bı yerlerı kazanmısken bız 2.sene calısmanın zorlugunu cekerız
herkese kolay gelsın arkadaslar :)

slm arkadaslar bende aranıza yeni katıldm. Bu yıl hepimiz icin cok zorlu gececek. Cok calısmamız gerekiyor.bende son sınıf tm öğrencisiyim bseyler calısmaya calısıyorm okul tatilken ama olmuyor cok düzensiz calısıyorm. internette videolu ders dinliyorm matematigi biri anlatmadan yapamıorm sözel dersede ben calısmak istemiyorm. Nasıl hırslanırm nasıl üstesnden gelirim bilmiyorm burda bence arkadaslıklar kuralm herkes iki üç kisi olsn kararlastırıp calıssn belki böylece düzenli calısmıs oluruz:( aksi takdirde bsey yapamıcam bide havalar cok sıcak cok zor oluyor:1no2:

hoş geldin canım aramızaa.s.
çalışma şeklini sevdim aslında netten ders izlemen falan güzel çok yararlı oluyor bende yapıyorumkaydirigubbakcemile5
ama evet havalar çok sıcak insanın çalışası gelmiyor çalışsada çabuk sıkılıyor:sinifsinif:
sözel dersleri zevkli hale getirmek için netten izleyebilirsin yada coğrafyayı falan uygulamalı yapabilirsin mümkün olduğunca

Bende sayısal dersleri internetten dinliyorum gerçekten çok yararı oluyor. İki üç haftadır hiç ders çalışmadım, çok suçlu hissediyorum kendimi. Okulda da gruplar yapıyorduk 2-3 kişili faydası oluyordu, birlikte program hazırlayıp sonuçları karşılaştırmak vs.

canım hiç suçluluk duyma öncelikle hiç gerek yok
bizmde dinlenmeye hakkımız var ölçüyü kaçırmadıkça öyle değilmi

Çok eksiğim var, hiç çabam yok. Üzülüyorum halime ancak oturupta ders çalışamıyorum. Haziranın başından beri okula gitmiyorum zaten, yeterince tatil yaptım ama ders çalışamıyorum işte :(

hoş geldin canım aramızaa.s.
çalışma şeklini sevdim aslında netten ders izlemen falan güzel çok yararlı oluyor bende yapıyorumkaydirigubbakcemile5
ama evet havalar çok sıcak insanın çalışası gelmiyor çalışsada çabuk sıkılıyor:sinifsinif:
sözel dersleri zevkli hale getirmek için netten izleyebilirsin yada coğrafyayı falan uygulamalı yapabilirsin mümkün olduğunca

tskkr ederm tatlım sn de mi son sınıfsın? bölümün ne ?

Back