Ayyy canım yaa,nasıl dayandın? Ya dikerlerken senin canın acıyor ve de uyuşturmuyorlar tekrarDikişi atan doktor muydu,ebe miydi?
o ağrılar neye benziyodu?? nasıl dayandın? çatı muayenesi nasıl bir şey yaa ben olcamda yakında korkuyorum
ebeydi canım çok zordu tam 20 gün dikişlerim düzelmedi. ama tabi benimki istisnai bir durum allah kimseye yaşatmasın lohusalığım berbat geçti anlayacağın
ona bakarsan benim doğumum çok kolay oldu ama dikişlerim ilk zamanlarda gerdi ce canım yandı.annem ve kayınvalidem krem sürmemi söylediler.bende onların aklına uyup krem sürdüm.meğerse baticon haricinde hiçbişey sürülmezmiş.kremler dikişlerimi devamlı yumuşattığı için düşmedi.27 gün sonra iltihaplandı.mikrop kaptırdım.dikişlerin düşmesi tam 40 günü buldu ve sonrası da çok kötü oldu.yaklaşık 6 ay boyunca o iltihaplanmanın acısını yaşadım.ama yinede olsun diyorum. 1 daha çocuk yaparsam krem falan sürmicem:)))
ona bakarsan benim doğumum çok kolay oldu ama dikişlerim ilk zamanlarda gerdi ce canım yandı.annem ve kayınvalidem krem sürmemi söylediler.bende onların aklına uyup krem sürdüm.meğerse baticon haricinde hiçbişey sürülmezmiş.kremler dikişlerimi devamlı yumuşattığı için düşmedi.27 gün sonra iltihaplandı.mikrop kaptırdım.dikişlerin düşmesi tam 40 günü buldu ve sonrası da çok kötü oldu.yaklaşık 6 ay boyunca o iltihaplanmanın acısını yaşadım.ama yinede olsun diyorum. 1 daha çocuk yaparsam krem falan sürmicem:)))
Offf yaa,bence ebenin beceriksizliği.Çok üzüldüm canım yaa
ilk 3 ayda yaşamıştım cnm düşük tehlikesi Allaha şükür tutundu bebek. tabi Allaha şükür rahim ağzını kapatmıyor ondan şanslıyım ama hamilelik boyunca ilişki hep yasaktı
Ben şu gayrimeşru ilişki sonucu hamile kalan ve gizlice doğurabilen kadınları hiç anlamıyorum yaa. Yok tuvalette doğuruyor, yok evde doğuruyor, hiç doktora gitmeden doğuruyor koyuyor çocuğu ortaya. Hatta bi üni. öğrencisi şehirlerarası otobüs yolculugunda mola sırasında doğurup geri otobüse binip yola devam etmişti. O tuvalette hiç mi sesin çıkmadı, hiç mi ıh demedin! Biz de kırk takla atıp duralım nasıl doğurcaz diyeeee... Onlarda gözü karalık mı oluyor nedir!
Bana özelden mesaj at canım,habersiz bırakma.Ben de çok merak ettim açıkçası.Ama dediğim gibi sonuçta 37.haftana kadar gelmişsin ve kanaman yok.O zaman sıkıntı da yok,hiç canını sıkma olur mu?Güzel şeyler düşün ki sonu güzel olsuneski doktorum sezeryan olmalısın dedi ama şimdi normal doğum olabilirsin engel değil dedi doktorum tek engel kanamayla doğum olursa ozaman direkt sezeryana alırlarmış. ben cumartesi gidiyorum doktora değişik bir doktora gidicem.fikir edinmek amaçlı. cumartesini iple çekiyorum çok merak ediyorum bebeğin kilosunu 2haftadır girmiyorum ultrasyonaşuan için normal doğurcam gibi :)
bebek kanala girince o ıkıntı kendiliğinden geliyor canım...yani nasıl anlatayım ki, hani birden hapşurursun kendini tutamazsın ya, aynı öyle.. ıkıntı seni yönlendiriyor, sen ıkıntıyı değil!!!Bizdeki problem bebeğimizi çok düşünmemiz canım.Ben hep doğru ıkınamazsam,bebeğe zarar verirsem diye düşünüyorum.Biraz da tedirginliğim ondan.Bu korku insanı daha da strese sokuyor. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?