Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç ultrasyona girmedin mi nedenkine? valla bende 32 haftalık olasaya kadar hiç stresli değildim sonra ne olduysa doğum heyecanı sardı içimi. peki yurtdışında mı yaşıyorsun cnm?
canım 2 gün hastanede kaldım sezaryanda toparlanmanın en büyük ilacı yürümekdir ben az yürüdümoo ne çabuk ayaklandın da topiğe bile yazı yazdın tbrkler:) çok sevindik adına kurtuldun bebeğin nasıl? kaç kilo doğdu hemen emzirebildin mi? spinal sezeryan mı oldun? sezeryan sonrası baş dönmesi dikiş ağrısı falan yaşadınmı hiç??? o ağrılar neye benziyordu da dayanamadın ay şimdi korktum vallaçok soru sordum sanırım sen musait olduğunda yaz cnm:)
hayatım sabah 8 de başladı ağrılarım bende hep şöyle derdim acaba gerçek sancıları ayırt edebilirmiyim diye gayet iyi ayırt edebilirsiniz kasıklarınız patlıcakmış gibi adet ağrısının yoğunu gibi oluyo benim kuaföre gittiğimde tabiki ağrım vardı ama hani adetin ilk günü hafif başlar ya o türden ama mecburdum rahat olmak için tüm vücudumu temizlettim vallatebrikler canımallah analı babalı büyütsün
,
benim takıldığım konu ağdayı sancı çekerken miyaptırdın,niye son ana bıraktın
ayy canım ya keşke kendini iyi dinleyebilseydin ,sancıları çekebilirmiyim çekemezmiyim diye
yazık ya hem suni sancı çek hemde sezeryan ol
o sancıları normal doğum yapan herkes çekiyorama ben 4 saat çekmiştim suni sancıyı
sanırım çok erken gitmişsin doktora
o günü evde geçirip sakin sakin sancılarını çekseydin,zaten zamanı gelince anlardın ve gecede doğuma giderdin
neyse nasip olmamış,önemli olan kazasız belasız sağlıklı bir bebişin oldu ya ona bakgüle güle büyüt bebişini canım
sağol canım bebek cennet kokuyor ya bunu bebeğinizi kucağınıza aldığınızda anlayacaksınız diyeceğim şey Allah herkese nasip etsin evlat çok tatlıymışAman aman pamuk ne guzel hemen iyi olmus ve topice yazmisinBebekimiz nasil iyi mi ooowwwww pamuk gibidir o mis gibiii
Bisde istios evimize ondannn
Yaaaa:26:
Evet kizlar bisey dicem size ..meni rahim acilmasini kolaylastiran yardimci olan hormon barindiriyormus.eger dr tarafindan yasak yoksa dogum ve acilmayi kolaylastrmak hizlandirmak icin sey edin diolarrr..ama tabeke dikkatli olmak gerek ...
Ayyy canım yaa,Allah bağışlasın.Sana da çok geçmiş olsun.![]()
Eşin doğumunda yanında mıydı?Şehir dışında demiştin galiba,ben öyle hatrılıyorum da.Ben bu nişan doğum çok yaklaşınca geldiğini sanıyordum.Hastaneye erken gidip gitmediğimizi nasıl anlayacağız,ben onu bilmiyorum yaa
Gerçi hastaneye arabayla 5 dakikada gidiyoruz biz.Çatı muayenesi kötü müydü? Çok çok öpüyorum seni ve bebişini
![]()
![]()
![]()
evet doğal doğuma takmış durumdayım, araştırdıkça heyecanım yerini daha emin bir tavra dönüştürdügü için devam ediyorum :) Aynı zamanda çok da kaygısızım diğer hamilelere göre, 18+3 haftalık hamileym ve hiç kadın doğum uzmanına gitmedim, ne ultrason ne muayene...Dogumu da evde ebe eşliğinde yapmak için elimden ne gelirse yapacagım, dolayısıyla kendimi eğitmek zorundayım![]()
valla cnm buralardayım bende de var o saflık. bugün doktor bana dediki sen normal yapmamak için bahane yaratıyorsun yürüyüşlere başla normal yapcan dedi( çatıyada grcen dedi pöfffffffffffffffffffffffff... ne biçim özel doktor normal doğumu savunuyor:) şaka bir yana normal en güzelide bende git gide cesaret azalıyor. ya akıntımda var zaten yapışkan bir kıvamda ondan acıyor oram
nasıl çatıya gircem bennn
![]()