- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Canım bir günde cam mı silinir bende bugün yarısını silicem yarın akşam son
Ben evdeyim ama 1 günde bitiremiyorumevde olsam silerim bir günde ama çalışınca
eve gidip bitiremem zaten
cevrimiciyken yesil isigin yanmiyo dimekGörünmez olmak nedemek çevrimiçi falan mı
aldik bileKızlar beni de alın aranıza, çalışıyorum ama eve gidince en azından mutfak camını ve salonunki ni silmeye karar verdim gerçi yeni silmiştim ama sizle yine silerim,
abla sureyi 3 haziran aksamina kadar uzattim sizin icinSelam kızlar ohhh yeni görevlere başlanılmış ne güzel ben bugun oruçluyum o yüzden iş yok yarın akapunktur kontrolü için sabah cıkcam işim erken biterse eve gelip silerim camlarımı....
o yuzden cezalisin senbütün camlar mı siliniyor
ben akşam nasıl bitireyim yahuu 7 camı
insaf edin bana
zaten dolap düzenleme işinden de sınıfta kaldım
Kendin ayarlaya biliyorsun onucevrimiciyken yesil isigin yanmiyo dimek
aldik bilehosgeldin canim
abla sureyi 3 haziran aksamina kadar uzattim sizin icin
o yuzden cezalisin sensaka saka uzattim sureyi
biliyorum canim ayarlandiginiKendin ayarlaya biliyorsun onu
cevrimiciyken yesil isigin yanmiyo dimek
aldik bilehosgeldin canim
abla sureyi 3 haziran aksamina kadar uzattim sizin icin
o yuzden cezalisin sensaka saka uzattim sureyi
aa cok cok gecmis olsun abla nesi var cocuklarinSağol canım iyi oldu benim için şuan size hastane odasından yazıyorum kızımda da kusma başladı şimdi ikisine de serum veriliyor...
çok geçmiş olsun canım.Sağol canım iyi oldu benim için şuan size hastane odasından yazıyorum kızımda da kusma başladı şimdi ikisine de serum veriliyor...
Kocaelî cnmferaceli memleket neresi?
bayıldım evinizin çevresine.
Salgın canım yaa ben de nasibimi aldın kusma ishal başladı bende de cok kötüyümçok geçmiş olsun canım.
salgına mı yakalandılar acaba?
biz kışın yaşadık.Salgın canım yaa ben de nasibimi aldın kusma ishal başladı bende de cok kötüyüm
Salgınmış canım Sınıfta 13 kişide aynı şikayet var şimdi annelerede bulaştı....aa cok cok gecmis olsun abla nesi var cocuklarinAllah korusun zehirlenme falan olmasin?
çok geçmiş olsun areser,mübarek günler hürmetine Allahım şifa versin inşallahSalgın canım yaa ben de nasibimi aldın kusma ishal başladı bende de cok kötüyüm
Çok geçmiş olsunSalgın canım yaa ben de nasibimi aldın kusma ishal başladı bende de cok kötüyüm
feraceli canım bütün işleri sen mi yapıyorsun?annen bişey yapmıyor mu?Selam canlar ay çok yorgunum ben ya bütün gece ağrılarımdan uyuyamadımSabah erkenden kalk monoton sıkıcı bir günü daha doldur ev işleri,yemek,evdekilere hizmet çok yorgunum bi dinlenmeye kalkışsam hooooop ev eski haline Ay çok üzgünüm ya kendime hiç zaman ayıramıyorum banyodan banyoya bakımsız ve çirkinim ooofff
Evi topladım
Bulaşıkları yıkadım
Viledayla sildim her yeri
Toz aldım
Bi yorgunluk kahvesi içtim biraz açıldım şimdi banyoları yıkayıp öğle yemeğini hazılıcam sonrada camları silmeye devaaam