- 9 Ocak 2015
- 19.290
- 80.183
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Niye kız tabi evin temizdir belki ondanben almayayım cnm saaağol
yaaa sen 1~0 ondesin amaOooy çok yoruldum buz dolabını boşalttım sildim,mutfak dolaplarıda 2 günde bitirmeyi başardımkiracımızla anlaştık yarın beraber halı yıkıcaz hem işimiz çabuk bitiyor beraber yapınca bende mutfak,misafir odası,kilim,abimlerin pdasının halısını yıkıcam halılar kurumadan camlarıda sildim mi ohhh mis gibi olur
ben almayayım cnm saaağol
abla ellerine saglik en cok sen calistinEvetttt kendi bölümümü de düzenledimmm ayyy kıyamadıgım bir kaç eteğim vardı verileceklere ayırdım kac senedir giymiyorum hem kilodan olmuyor Hemde artık modası gecti verdim gitti biraz sıkış tıkış oldu ama yapcak bişey yokkkk
Eki Görüntüle 1544850
Şimdi bir tek eşimin bölümü kaldı orayı da onsuz yapamıyorum verilecekleri falan o seciyo gelince yaparım artık
Gardolaplar bitti sayın artık....
abla oda oda mi yapalimYatak odasında camlar falan hariç bir bazamın altı, bi de gardolabımın üstü kaldı onlarda cok iş gözümde büyüyor havalandırılacaklar falannnn
tamam canimbu topik tam benlik şimdilik takip edeceğim önümüzdeki hafta bahar temizliğine başlıyorum inş
Napayım delleniyorum pis görünce hadi çabuk camları silelim ben onden giderim bakyaaa sen 1~0 ondesin ama
abla ellerine saglik en cok sen calistin
abla oda oda mi yapalimmesela simdi cami sonra baza altini falan mi
tamam canim
ya kizam camdan once mutfak dolabini bitirmedik bizNapayım delleniyorum pis görünce hadi çabuk camları silelim ben onden giderim bak
Kız bildiğin gibi değil ev çok berbat çook işlerim var çoookya kizam camdan once mutfak dolabini bitirmedik bizsen aldin basini gidiyosun masallah
BiZde çocuk yok en iyisi ben cam sileyim hadi hadi cam silekben diyorum ki simdi de cocuk odasinin dolaplarini yapalim siz ne diyosunuzay bi feraceli bi ben yaziyoruz ya siz de bisey yazin
bana herşey uyar,nasıl olsa her yer temizlenecek,derslerden çok detaylı temizlik yapamıyordum sınavlar da bitti şimdi her yeri tertemiz yapmam lazım,ama en berbatı da mutfakGunaydin canlarhadi seaz betus ve digerleri siz de fikirlerinizi yazin da yeni goreve hemen basliyalim