Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

Selam kızlarrr Bittimi camlarr dün ben cok kötüydüm cocuklardan bana bulaştı bütün gun yattım bugunde zar Or kalkarak cocukların okuldaki kermese aksamda kızımın keman gösterisine yetiştim benim camlar duruyo zaten hava kapalı hafta sonu yağış gösteriyor bizim buralarda...

Selam kızlarrr Bittimi camlarr dün ben cok kötüydüm cocuklardan bana bulaştı bütün gun yattım bugunde zar Or kalkarak cocukların okuldaki kermese aksamda kızımın keman gösterisine yetiştim benim camlar duruyo zaten hava kapalı hafta sonu yağış gösteriyor bizim buralarda...
Benimde son 2 camım kalmıştı ama yağmur yağdı :KK43:

Şuan burda yağmur yağmıyor hava günlük güneşlik camlar siline bilir ama ben daha evi bile toplamadım bi tembellik var yataktan çıkasım gelmiyor ev darmadağınık ooofff offf:mad:
canım sen mutfağı yapmıştın değil mi?kaç saatte yapmıştın?kendimi motive etmek adına temizlerken süre tutucam da :KK39:

üüüfffff hiç enerjim yok,iş yapmam gerek şu saat olmuş hala üşeniyorum,yukardaki kadın at gibi koşturuyor güpür güpür sesi geliyor,nasıl imreniyorum bir bilseniz,ben niye böyleyim yaaaavvvv öfff:KK34:

üüüfffff hiç enerjim yok,iş yapmam gerek şu saat olmuş hala üşeniyorum,yukardaki kadın at gibi koşturuyor güpür güpür sesi geliyor,nasıl imreniyorum bir bilseniz,ben niye böyleyim yaaaavvvv öfff:KK34:
Yalnız değilsinnn hele hastalıktan sonra benim hiç yapcak halim yok şuan evi bir görsen Hırsız girmiş zannedersin iki gündür elimi bir şeye sürmedimmm....

Günaydın kızlarrr
Sabah cocuklar gider gitmez onların odasının tülünü attım makinaya şimdi yıkanıyor bende camları silcem bugun....

X