- 13 Ekim 2011
- 917
- 933
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Hayır cnm annem rahatsızferaceli canım bütün işleri sen mi yapıyorsun?annen bişey yapmıyor mu?
geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun,evlenince hiç zorlanmazsın kesinHayır cnm annem rahatsızevin twk kızım
Evlenincede bu kadar sağlam olamam amageçmiş olsun,Allah yardımcın olsun,evlenince hiç zorlanmazsın kesin
olursun olursuuunn valla şu an bile nerdeyse benden çok ve hızlı iş yapıyosun ki ben 3 senelik evliyimEvlenincede bu kadar sağlam olamam ama
Benimde son 2 camım kalmıştı ama yağmur yağdıSelam kızlarrr Bittimi camlarr dün ben cok kötüydüm cocuklardan bana bulaştı bütün gun yattım bugunde zar Or kalkarak cocukların okuldaki kermese aksamda kızımın keman gösterisine yetiştim benim camlar duruyo zaten hava kapalı hafta sonu yağış gösteriyor bizim buralarda...
benim bütün camlar duruyor,bura hala yağmurlu ve bulutluBenimde son 2 camım kalmıştı ama yağmur yağdı
Şuan burda yağmur yağmıyor hava günlük güneşlik camlar siline bilir ama ben daha evi bile toplamadım bi tembellik var yataktan çıkasım gelmiyor ev darmadağınık ooofff offfbenim bütün camlar duruyor,bura hala yağmurlu ve bulutlu
canım sen mutfağı yapmıştın değil mi?kaç saatte yapmıştın?kendimi motive etmek adına temizlerken süre tutucam daŞuan burda yağmur yağmıyor hava günlük güneşlik camlar siline bilir ama ben daha evi bile toplamadım bi tembellik var yataktan çıkasım gelmiyor ev darmadağınık ooofff offf
Bikmem canım süre tutmadımcanım sen mutfağı yapmıştın değil mi?kaç saatte yapmıştın?kendimi motive etmek adına temizlerken süre tutucam da
Ee kimler yapti bakalim cam isini? Sanirim bi tek Feraceli yaptı
Unutmadim bu gunku gorev mutfak dolapları
BirTutamMutluluk20 kızzz mutfak dolaplarına gecmek için önce bi evi toparlamam lazımm
Yalnız değilsinnn hele hastalıktan sonra benim hiç yapcak halim yok şuan evi bir görsen Hırsız girmiş zannedersin iki gündür elimi bir şeye sürmedimmm....üüüfffff hiç enerjim yok,iş yapmam gerek şu saat olmuş hala üşeniyorum,yukardaki kadın at gibi koşturuyor güpür güpür sesi geliyor,nasıl imreniyorum bir bilseniz,ben niye böyleyim yaaaavvvv öfff