Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

merhabalar bende geldim hamarat olan yada benim gibi ısteyıpte yapamayan hanımlar liste nedir nasıl yapılıyor açıklayın bende başlıyım bi gaz verin ev çokkk fena zaten cumada işim bitiyorevdeyim temizlik sart adam beni boşasa yeri

Selam kızlarrr bende baktım ki buzdolabım cok pislenmiş yarın buzdolabı, fırın, aspratör tost makinası, beyaz eşyaları temizlesek mi? Bunlar bile bir günlük iş nerdeyse mutfak içinde olan seyler....
olur abla o zaman ayirmayalim 3 gun icinde hem mutfak dolaplarini hem de sen dediklerini yapalim
Selam kızlarr ben geldim merak edenler için söyleyeyim herşey yolunda..beyaz eşya temizliği cam dolaplar bana da uyar..hadi toplanın temizlik başlasın
canim donmene sevindimislerinin duzelmesine daha da sevindim

o zaman yeni gorev Mutfak dolaplari ve beyaz esyalarin,aspiratorun,kucuk ev aletlerinin,ocagin fayansin,firinin,sebzeligin cop kovasinin temizlenmesi ve sure 13 haziran aksamina kadar
evet kimler var???
ben varıım.böyle arka arkaya değil de haftada bir tane görev yapsak nasıl olur canım?çünkü bunların yanında günlük işlerimiz de çok.haftada bir büyük işimizi halletmiş oluruz.süreyi de herkes düzenine göre belirleyip o haftada bitirsin.tabi herkes nasıl derse öyle yapalım

canim haftada 1 gorev cok uzun olur gibime geliyor bakalim kizlar ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…