- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Bende bi hevesle camlara başladım ama şimdi hava kapadı yağdı yağacak en azından türlerim yıkanmış olacak...Gunaydin kizlar hava yine yagmurlu
Bende bi hevesle camlara başladım ama şimdi hava kapadı yağdı yağacak en azından türlerim yıkanmış olacak...
ben dun biraz sildim buzdolabini felanda sildim bugunde kalanlari yapiyorumEe kizceler mutfak dolabi silen yoh mu
hoşgeldin azerincim,olsun olsun canım sen olmayınca topiği gazlayan olmayınca hepimiz gevşedik sanırımcanlar toparlayalim topigi iki gun mutfak dolaplari olsun gorev sonra da cam isine geri donelim cunku cogu kisi yapamamis ben de dahil ne dersiniz??
Yapalım yapalım hepsini yapalımcanlar toparlayalim topigi iki gun mutfak dolaplari olsun gorev sonra da cam isine geri donelim cunku cogu kisi yapamamis ben de dahil ne dersiniz??
olur abla o zaman ayirmayalim 3 gun icinde hem mutfak dolaplarini hem de sen dediklerini yapalimSelam kızlarrr bende baktım ki buzdolabım cok pislenmiş yarın buzdolabı, fırın, aspratör tost makinası, beyaz eşyaları temizlesek mi? Bunlar bile bir günlük iş nerdeyse mutfak içinde olan seyler....
canim donmene sevindimSelam kızlarr ben geldim merak edenler için söyleyeyim herşey yolunda..beyaz eşya temizliği cam dolaplar bana da uyar..hadi toplanın temizlik başlasın
ben varıım.böyle arka arkaya değil de haftada bir tane görev yapsak nasıl olur canım?çünkü bunların yanında günlük işlerimiz de çok.haftada bir büyük işimizi halletmiş oluruz.süreyi de herkes düzenine göre belirleyip o haftada bitirsin.tabi herkes nasıl derse öyle yapalımo zaman yeni gorev Mutfak dolaplari ve beyaz esyalarin,aspiratorun,kucuk ev aletlerinin,ocagin fayansin,firinin,sebzeligin cop kovasinin temizlenmesi ve sure 13 haziran aksamina kadar
evet kimler var???
canim haftada 1 gorev cok uzun olur gibime geliyorben varıım.böyle arka arkaya değil de haftada bir tane görev yapsak nasıl olur canım?çünkü bunların yanında günlük işlerimiz de çok.haftada bir büyük işimizi halletmiş oluruz.süreyi de herkes düzenine göre belirleyip o haftada bitirsin.tabi herkes nasıl derse öyle yapalım