Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

o zaman cam silmek olsun yeni gorev
bu saatden itibaren yarin aksama kadarkisa tutalim bu sefer sureyi ne diyosunuz kizlar
bir daha ki gorev mutfak dolaplari
tamam azerincim,görev anlaşılmıştır ,sen de bizimle yapsaydın iyiydi ama neyse bir de seninle yapıp üstünden geçeriz daha temiz olur

tamam azerincim,görev anlaşılmıştır ,sen de bizimle yapsaydın iyiydi ama neyse bir de seninle yapıp üstünden geçeriz daha temiz olur
cam silmede sizinleyim canim
Çok tez canlıyım ya,bu yüzden hep hasta oluyorum temizlik yaparken vallaha @Azerinn herkes olır diyor silek camları hadi silek bak sizi bekliyom
kiz ben yazdim ya ilk sayfaya yeni gorev cam diyehaydin baslaaaaa

Azerin canım biraz canım sıkkın bu ara katılamayacağım size keyfim yerine gelirse yazarım canım gardroplar yaptığım kadarıyla kaldı.hiç bişey yapasım yok bakalım duruma göre özel durumlar anlayacağınız çok da soru sormayın bu konuda.herkese kolay gelsin

Tamam canim sen ne zaman istersen katilirsin sorun değil. Uzme kendini inşallah sorun neyse hall olur kisa surede

Mutfağın camını sildim perdesinide çıkardım makineye atıcam perde kısmınıda sildim çok yoruldum beee
Eki Görüntüle 1545748
(Gıcık oldum ya niye benim fotolar ters çıkıyor)
vayyy ortam çok güzel yemyeşil,evinizin yeri çok güzele benziyor,burda yeşilliğe hasret kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…