- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
tamam azerincim,görev anlaşılmıştır ,sen de bizimle yapsaydın iyiydi ama neyse bir de seninle yapıp üstünden geçeriz daha temiz oluro zaman cam silmek olsun yeni gorev
bu saatden itibaren yarin aksama kadarkisa tutalim bu sefer sureyi ne diyosunuz kizlar
bir daha ki gorev mutfak dolaplari
Allah iyiliğini versin feraceli,senin bu iştahın iş yapma isteği getiriyor insanaBiZde çocuk yok en iyisi ben cam sileyim hadi hadi cam silek
Allah iyiliğini versin feraceli,senin bu iştahın iş yapma isteği getiriyor insana
cam silmede sizinleyim canimtamam azerincim,görev anlaşılmıştır ,sen de bizimle yapsaydın iyiydi ama neyse bir de seninle yapıp üstünden geçeriz daha temiz olur
kiz ben yazdim ya ilk sayfaya yeni gorev cam diyeÇok tez canlıyım ya,bu yüzden hep hasta oluyorum temizlik yaparken vallaha @Azerinn herkes olır diyor silek camları hadi silek bak sizi bekliyom
Tamam evi toplayıp başlıyayımcam silmede sizinleyim canim
kiz ben yazdim ya ilk sayfaya yeni gorev cam diyehaydin baslaaaaa
Azerin canım biraz canım sıkkın bu ara katılamayacağım size keyfim yerine gelirse yazarım canım gardroplar yaptığım kadarıyla kaldı.hiç bişey yapasım yok bakalım duruma göre özel durumlar anlayacağınız çok da soru sormayın bu kronuda.herkese kolay gelsin
vayyy ortam çok güzel yemyeşil,evinizin yeri çok güzele benziyor,burda yeşilliğe hasret kaldıkMutfağın camını sildim perdesinide çıkardım makineye atıcam perde kısmınıda sildim çok yoruldum beee
Eki Görüntüle 1545748
(Gıcık oldum ya niye benim fotolar ters çıkıyor)
Evet çok şanslıyız yemyeşilvayyy ortam çok güzel yemyeşil,evinizin yeri çok güzele benziyor,burda yeşilliğe hasret kaldık
valla evin manzarasindan camlara dikkat edemedim desemMutfağın camını sildim perdesinide çıkardım makineye atıcam perde kısmınıda sildim çok yoruldum beee
Eki Görüntüle 1545748
(Gıcık oldum ya niye benim fotolar ters çıkıyor)
Görünmez olmak nedemek çevrimiçi falan mıferaceli kiz sen pro degilsin nasil gorunmez oldun di bakamherkeste oluyo mu artikin
Cennet bizim buralarvalla evin manzarasindan camlara dikkat edemedim desem
Canım bir günde cam mı silinir bende bugün yarısını silicem yarın akşam sonbütün camlar mı siliniyor
ben akşam nasıl bitireyim yahuu 7 camı
insaf edin bana
zaten dolap düzenleme işinden de sınıfta kaldım