Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

o zaman cam silmek olsun yeni gorev:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
bu saatden itibaren yarin aksama kadar:KK35:kisa tutalim bu sefer sureyi ne diyosunuz kizlaro_O
bir daha ki gorev mutfak dolaplari:KK54:
tamam azerincim,görev anlaşılmıştır ,sen de bizimle yapsaydın iyiydi ama neyse bir de seninle yapıp üstünden geçeriz daha temiz olur

tamam azerincim,görev anlaşılmıştır ,sen de bizimle yapsaydın iyiydi ama neyse bir de seninle yapıp üstünden geçeriz daha temiz olur
cam silmede sizinleyim canim:KK25:
:KK70: Çok tez canlıyım ya,bu yüzden hep hasta oluyorum temizlik yaparken vallaha @Azerinn herkes olır diyor silek camları hadi silek bak sizi bekliyom :KK66:
kiz ben yazdim ya ilk sayfaya yeni gorev cam diye:rolleyes::rolleyes:haydin baslaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Azerin canım biraz canım sıkkın bu ara katılamayacağım size keyfim yerine gelirse yazarım canım gardroplar yaptığım kadarıyla kaldı.hiç bişey yapasım yok bakalım duruma göre özel durumlar anlayacağınız çok da soru sormayın bu konuda.herkese kolay gelsin

Azerin canım biraz canım sıkkın bu ara katılamayacağım size keyfim yerine gelirse yazarım canım gardroplar yaptığım kadarıyla kaldı.hiç bişey yapasım yok bakalım duruma göre özel durumlar anlayacağınız çok da soru sormayın bu kronuda.herkese kolay gelsin

Tamam canim sen ne zaman istersen katilirsin sorun değil. Uzme kendini inşallah sorun neyse hall olur kisa surede

Mutfağın camını sildim perdesinide çıkardım makineye atıcam perde kısmınıda sildim çok yoruldum beee :KK70:
image.jpg

(Gıcık oldum ya niye benim fotolar ters çıkıyor)

Mutfağın camını sildim perdesinide çıkardım makineye atıcam perde kısmınıda sildim çok yoruldum beee :KK70:
Eki Görüntüle 1545748
(Gıcık oldum ya niye benim fotolar ters çıkıyor)
vayyy ortam çok güzel yemyeşil,evinizin yeri çok güzele benziyor,burda yeşilliğe hasret kaldık

X