Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

Ben geldiiiiim
Bugün toplamda 4 odanın camı silindi oerdeleri yıkandı asıldı,kornej ve kornej kısımları silindi yarına sadece 2 oda kaldı :rolleyes: Yarın planım evi dip koşe süpürüm silmek tozda almam gerek
Birde bugün abimin araba koleksiyonun tozunu aldım çok yoruldum beaaaa :KK70:

Görünmez olmak nedemek çevrimiçi falan mı
cevrimiciyken yesil isigin yanmiyo dimek:KK53:
Kızlar beni de alın aranıza, çalışıyorum ama eve gidince en azından mutfak camını ve salonunki ni silmeye karar verdim gerçi yeni silmiştim ama sizle yine silerim,
aldik bile:KK19:hosgeldin canim:KK68:
Selam kızlar ohhh yeni görevlere başlanılmış ne güzel ben bugun oruçluyum o yüzden iş yok yarın akapunktur kontrolü için sabah cıkcam işim erken biterse eve gelip silerim camlarımı....
abla sureyi 3 haziran aksamina kadar uzattim sizin icin:21:
bütün camlar mı siliniyor
ben akşam nasıl bitireyim yahuu 7 camı
insaf edin bana :KK43:
zaten dolap düzenleme işinden de sınıfta kaldım :KK61:
o yuzden cezalisin sen :KK20::KK20::KK53:saka saka uzattim sureyi:KK48::21:

kızlar bugün burası bulutlu yağışlı
bu hava da cam silsem bana deli derler herhalde
dün çamaşır,ev temizliği,banyo wc temizliği derken çok yoruldum silemedim yoksa dün hava güzeldi
internetten 15 günlük hava durumuna baktım nerdeyse hep bulutlu yağışlı yine de Allah bilir tabi havanın açıldığı bir gün silerim inşallah şu an donuyorum battaniyenin içinden hiç çıkasım gelmiyor ama mecbur çıkıcam galiba
bugün ben de mutfağı yapayım bari diyorum belki iş yapınca ısınırım:KK6:

Selam canlar ay çok yorgunum ben ya bütün gece ağrılarımdan uyuyamadım :KK14: Sabah erkenden kalk monoton sıkıcı bir günü daha doldur ev işleri,yemek,evdekilere hizmet çok yorgunum bi dinlenmeye kalkışsam hooooop ev eski haline :KK61: Ay çok üzgünüm ya kendime hiç zaman ayıramıyorum banyodan banyoya bakımsız ve çirkinim ooofff :KK42:
Evi topladım
Bulaşıkları yıkadım
Viledayla sildim her yeri
Toz aldım
Bi yorgunluk kahvesi içtim biraz açıldım şimdi banyoları yıkayıp öğle yemeğini hazılıcam sonrada camları silmeye devaaam :KK43:

Selam canlar ay çok yorgunum ben ya bütün gece ağrılarımdan uyuyamadım :KK14: Sabah erkenden kalk monoton sıkıcı bir günü daha doldur ev işleri,yemek,evdekilere hizmet çok yorgunum bi dinlenmeye kalkışsam hooooop ev eski haline :KK61: Ay çok üzgünüm ya kendime hiç zaman ayıramıyorum banyodan banyoya bakımsız ve çirkinim ooofff :KK42:
Evi topladım
Bulaşıkları yıkadım
Viledayla sildim her yeri
Toz aldım
Bi yorgunluk kahvesi içtim biraz açıldım şimdi banyoları yıkayıp öğle yemeğini hazılıcam sonrada camları silmeye devaaam :KK43:
feraceli canım bütün işleri sen mi yapıyorsun?annen bişey yapmıyor mu?

X