Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

Oooy çok yoruldum buz dolabını boşalttım sildim,mutfak dolaplarıda 2 günde bitirmeyi başardım :KK70: kiracımızla anlaştık yarın beraber halı yıkıcaz hem işimiz çabuk bitiyor beraber yapınca bende mutfak,misafir odası,kilim,abimlerin pdasının halısını yıkıcam halılar kurumadan camlarıda sildim mi ohhh mis gibi olur

Evetttt kendi bölümümü de düzenledimmm ayyy kıyamadıgım bir kaç eteğim vardı verileceklere ayırdım kac senedir giymiyorum hem kilodan olmuyor Hemde artık modası gecti verdim gitti biraz sıkış tıkış oldu ama yapcak bişey yokkkk
image.jpg
Şimdi bir tek eşimin bölümü kaldı orayı da onsuz yapamıyorum verilecekleri falan o seciyo gelince yaparım artık
Gardolaplar bitti sayın artık....

Oooy çok yoruldum buz dolabını boşalttım sildim,mutfak dolaplarıda 2 günde bitirmeyi başardım :KK70: kiracımızla anlaştık yarın beraber halı yıkıcaz hem işimiz çabuk bitiyor beraber yapınca bende mutfak,misafir odası,kilim,abimlerin pdasının halısını yıkıcam halılar kurumadan camlarıda sildim mi ohhh mis gibi olur
yaaa sen 1~0 ondesin ama:mad::KK53:
ben almayayım cnm saaağol:63::p:KK28::KK70:
:63::63::63::63::63::KK70:
Evetttt kendi bölümümü de düzenledimmm ayyy kıyamadıgım bir kaç eteğim vardı verileceklere ayırdım kac senedir giymiyorum hem kilodan olmuyor Hemde artık modası gecti verdim gitti biraz sıkış tıkış oldu ama yapcak bişey yokkkk
Eki Görüntüle 1544850
Şimdi bir tek eşimin bölümü kaldı orayı da onsuz yapamıyorum verilecekleri falan o seciyo gelince yaparım artık
Gardolaplar bitti sayın artık....
abla ellerine saglik en cok sen calistin:KK5:
Yatak odasında camlar falan hariç bir bazamın altı, bi de gardolabımın üstü kaldı onlarda cok iş gözümde büyüyor havalandırılacaklar falannnn
abla oda oda mi yapalimo_Omesela simdi cami sonra baza altini falan mi :KK76:
bu topik tam benlik şimdilik takip edeceğim önümüzdeki hafta bahar temizliğine başlıyorum inş
tamam canim:KK54:

Camları mı bitirsek napsak benim ayın 20 şinde dış cephe yapılacak camlar zaten batık iyice batacak bari daha az iş çıkar diyorum sonra bayrama yakın yine sileriz camlar zaten 1-2 gün yarın ben oruç tutmak istiyorum kısmetse sonra diğer işlere bakarız...

Gunaydin canlar:KK68::KK68:hadi seaz betus ve digerleri siz de fikirlerinizi yazin da yeni goreve hemen basliyalim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bana herşey uyar,nasıl olsa her yer temizlenecek,derslerden çok detaylı temizlik yapamıyordum sınavlar da bitti şimdi her yeri tertemiz yapmam lazım,ama en berbatı da mutfak

günaydın kızlar.

dolaplarınız süper olmuş.
ellerinize sağlık.

ikinci görev mutfak dolapları deyince hafta sonu silmedim.
sizi bekliyorum.:KK53:

iki tane camım kalmıştı geçne haftadan.
camlara geçerseniz onları silerim.:)

X