- 20 Haziran 2011
- 5.954
- 8.532
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
sagolasin canim benimseni de bekleriz
abla supersinortu fikri cok iyimis hem duzenli kalir hem de toz falan olmaz
senin gardrobun cekmecelerin baya cokmus galiba baksana daha bitmemis
abla islerimiz bittikten sonra yine tekrarlariz ayni gorevleri bu sefer sadece 1 gun ayiririz sadece ustten gecmemiz yeterli olur herhalde
ay ne guzel bu topik cok iyi oldu yaMakyaj masamda 3 büyük çekmece, gardolapda iki büyük çekmece, komidinlerde de 2 şer tane var, bi de tekli şifonyerimde 1 küçük çekmecem var.... gardolabımın sadece askılıklı olan bölümleri kaldı...
Ay ne güzel olmuş bunlar bayıldımkizlar cekmeceler icin guzel fikirler yapila bilirdondurma kaplari galiba bunlar
kucuk ivir zivir icin meyveli yogurt kaplari
hadi insallahBenimde kendi me ait bi iki cekmece kaldı bitiricem insll
Çok geçmiş olsunTünaydın kızlar bende bugün askılıklı olan bölümleri yapacaktım ama oğlum gece boyunca hep kustu hiç uyumadık yarım saat arayla hep kalktık aksama bünyem el verirse yapacagım cok halsizim bugun
cok gecmis olsun ablaTünaydın kızlar bende bugün askılıklı olan bölümleri yapacaktım ama oğlum gece boyunca hep kustu hiç uyumadık yarım saat arayla hep kalktık aksama bünyem el verirse yapacagım cok halsizim bugun
keske sen de katilsaydin canim bizeSiz daha işlerinizi bitirmediniz mi tembel hatunlar diye bi hava atayım
tertemiz olmus canim supersinBen gene tembellik yapıp yan gelip yatmadım kalktım banyoları misler gibi yıkadım sonra mutfak dolaplarını sildim 1 tane dolap ve buz dolabı kaldı
(Ters oldu nedense kusura bakmayın)
cok gecmis olsun abla
keske sen de katilsaydin canim bize
tertemiz olmus canim supersin
Neyseki canm ablamla konuştum beni rahatlattı biraz gidem buz dolabını ve son dolabıda temizleyem bariAy çok moralim bozuk annemle tartıştım gene ağlıyorum sinirden
Niye kız noldu boşver sıkma canını anneler bazen sıkarlar insanın canını napcan canım yaa....Ay çok moralim bozuk annemle tartıştım gene ağlıyorum sinirden
Aynen napcan yapıcak birşey yokNiye kız noldu boşver sıkma canını anneler bazen sıkarlar insanın canını napcan canım yaa....