Hadi bakalim toplanin kizlar birlikte duzenliyoruz evleri:)

sagolasin canim benim:KK19:seni de bekleriz:KK54::KK54:

abla supersin:KK9::KK9::KK9::KK9:ortu fikri cok iyimis hem duzenli kalir hem de toz falan olmaz:KK73:
senin gardrobun cekmecelerin baya cokmus galiba baksana daha bitmemis:eek:

abla islerimiz bittikten sonra yine tekrarlariz ayni gorevleri bu sefer sadece 1 gun ayiririz sadece ustten gecmemiz yeterli olur herhalde:21:

Makyaj masamda 3 büyük çekmece, gardolapda iki büyük çekmece, komidinlerde de 2 şer tane var, bi de tekli şifonyerimde 1 küçük çekmecem var.... gardolabımın sadece askılıklı olan bölümleri kaldı...

kizlar cekmeceler icin guzel fikirler yapila bilir:KK66:dondurma kaplari galiba bunlar:KK76:
eski-dondurma-kaplar%C4%B1n%C4%B1-de%C4%9Ferlendirme-700x524.jpg

kucuk ivir zivir icin meyveli yogurt kaplari:KK28:
1468685_617192808319036_2079979346_n.jpg
Ay ne güzel olmuş bunlar bayıldım

Ben gene tembellik yapıp yan gelip yatmadım kalktım banyoları misler gibi yıkadım sonra mutfak dolaplarını sildim 1 tane dolap ve buz dolabı kaldı :KK51:
(Ters oldu nedense kusura bakmayın)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 95
  • image.jpg
    image.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 102
Tünaydın kızlar bende bugün askılıklı olan bölümleri yapacaktım ama oğlum gece boyunca hep kustu hiç uyumadık yarım saat arayla hep kalktık aksama bünyem el verirse yapacagım cok halsizim bugun
cok gecmis olsun abla:KK51:
Siz daha işlerinizi bitirmediniz mi tembel hatunlar diye bi hava atayım :cool:
keske sen de katilsaydin canim bize:KK58::KK25::KK25::KK25:
Ben gene tembellik yapıp yan gelip yatmadım kalktım banyoları misler gibi yıkadım sonra mutfak dolaplarını sildim 1 tane dolap ve buz dolabı kaldı :KK51:
(Ters oldu nedense kusura bakmayın)
tertemiz olmus canim supersin:KK9::KK9::KK9::KK9:

X