- 9 Ocak 2015
- 19.289
- 80.177
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
yok canim ya niye kiziyimŞimdiBirTutamMutluluk20 bana çok kızcak ama ben başladım mıtfak dolaplarını silip,toparlamaya anla beni çook dağınık pisti dayanamadım yarısını topladım yarında diğer yarısını toplarım çok yoruldum zaten
yok canim ya niye kiziyim
Ohhhbenim cekmecelerin de buyuk kismi bitti az biraz isim kaldi
hadi ilk foto yine benden olsun sizlerden de beklerim emmeOhhhBirTutamMutluluk20 bitirmiş çekmeceleri ben daha baslayamadım foto bekliyoruz kızzz....
Ohh mis gibi olmuş ben akıl edemedim foto çekmeyi çabuk çabuk işimi yaptım yarın atarım belki dolapları
isterik isterikOhh mis gibi olmuş ben akıl edemedim foto çekmeyi çabuk çabuk işimi yaptım yarın atarım belki dolapları
Bencedeisterik isterikboyle daha motive edici oluyo
Ne kadannn güzel olmuş keşkeeee benimmmm olsa
bekliyoruz ablaBenimde şimdi bitti çekmeceler ve gardolabımın raflı bölümü bitti....birkaç ütüm var onları yapıp yerlerine koyup öyle cekicem foto görüşürüz canlar.....
abla dolaba bi sey olursa senden bilirimNe kadannn güzel olmuş keşkeeee benimmmm olsaBirTutamMutluluk20 süpersin canım bende akşama atarım bitirdiğim bölümleri....
bekliyoruz abla
abla dolaba bi sey olursa senden bilirim
Çok düzenli olmuş gerçekten ellerine sağlkBu dolaplar sizce ne kadar böyle düzenli kalırrrr keşke hep böyle kalsa bunun da bir yolunu bulalım kızlar her daim elimiz üstünde olmalı.....
sagolasin canim benimBacimm Yaaa her zamanki gibi cok duzenlisin
abla supersinEvettttt benimde bitirdiğim bölümler
Seccade, baş örtüsü, namaz kıyafetleri ve tesbih çekmecem
Eki Görüntüle 1544414
Tekli şifonyerim çekmece ve alt bölümde Nevresimlerim
Eki Görüntüle 1544415
Eki Görüntüle 1544417 Bu da örtülü haliEki Görüntüle 1544419
Gardolabımın raflı orta bölüm
Eki Görüntüle 1544421
Bunlarda çorap çekmeceleri eşimin ve benim
Eki Görüntüle 1544422 Eki Görüntüle 1544423
Eki Görüntüle 1544424 Eki Görüntüle 1544425
Pijama ve forma çekmecesi
Eki Görüntüle 1544426 Eki Görüntüle 1544427
Bu da çekmecelerimin üstü örtülü görüntüsü bütün çekmeceler böyle duruyo
Eki Görüntüle 1544429
abla islerimiz bittikten sonra yine tekrarlariz ayni gorevleri bu sefer sadece 1 gun ayiririz sadece ustten gecmemiz yeterli olur herhaldeBu dolaplar sizce ne kadar böyle düzenli kalırrrr keşke hep böyle kalsa bunun da bir yolunu bulalım kızlar her daim elimiz üstünde olmalı.....