Hadi bakalim ekim ayi..

2 gün gecikti benim test falan da yamadım 1 gün daha beklicem. geçen ay da böyle gecikmişti. önceden saati saatine olurdu psikolojik heralde durumum. bebek olabilir mi acaba? eşime hiç bişey demedim daha
Canik bence testi yap oylee soylee , heyecanlandim insallah bebis vardırr yaa guzel haberlerino bekliyoruzzzz

Canik bence testi yap oylee soylee , heyecanlandim insallah bebis vardırr yaa guzel haberlerino bekliyoruzzzz
test yaptım iki çizgi 10 sn içinde belirdi hemde. 4dk bekleyin yazıordu üzerinde. kan verdim hastanede pazartesi alcam sonuçları. ultrasonda pek bişey görünmedi doktor küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. pazartesiye kadar çatlamasam iyi

Ayyy cook guzel bir haber bende bugun kalp atislarini duydummm minnaginnnn

Iş hayatı çok yorucu ya çok yoruluyorum birde gereksiz insanlar sinir edince eve zor atıyorum kendimi valla

Sinirim bosaldi bir anda çıkmak istedim iş ağır çünkü bide haddi olmadigi halde iğneleyici bir tavır takınan şahısları çekmek kolay değil saolsun patronumuz ve diğer arkadaşlar çok destekciler bakalim nereye kadar giderse

Aman o insanlardan her yerde var yaaa , sinir ediyorlar insani, sen takmamaya bak canım dicem de tum gun orada geciyor illaki insan etkileniyor , sabirli ol kuzum biraz daha tut kendini mesgul et su bekledigimiz guzel haberi alalim.senden

Ay insallah canim benim sabretmeme gerek kalmadı kuzum benden sonra diğer çalışma arkadaşıma daha ters cevap verince patron tarafından çıkışı verildi

Kizlaar selam nasilsiniz nerdesiniz? Giremuyorum bu ara pek cok yorulmaya basladim bu ara ev islerini de iyice bosladim oturuyorum oturdugum yerde sirtim falan agriyor, oturmakta oturmak ama yani 8:30 da ruh gibi kalkiyorum gece 12 ye kadar el isi televizyon sirtim koltuga yapisiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…