Canik bence testi yap oylee soylee , heyecanlandim insallah bebis vardırr yaa guzel haberlerino bekliyoruzzzz2 gün gecikti benim test falan da yamadım 1 gün daha beklicem. geçen ay da böyle gecikmişti. önceden saati saatine olurdu psikolojik heralde durumum. bebek olabilir mi acaba? eşime hiç bişey demedim daha
test yaptım iki çizgi 10 sn içinde belirdi hemde. 4dk bekleyin yazıordu üzerinde. kan verdim hastanede pazartesi alcam sonuçları. ultrasonda pek bişey görünmedi doktor küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. pazartesiye kadar çatlamasam iyiCanik bence testi yap oylee soylee , heyecanlandim insallah bebis vardırr yaa guzel haberlerino bekliyoruzzzz
hadi bakalım inşallah iyi haberlerini duyarızkızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))
İnşallah canım çok teşekkür ederimhadi bakalım inşallah iyi haberlerini duyarız
Ayyy cook guzel bir haber bende bugun kalp atislarini duydummm minnaginnnntest yaptım iki çizgi 10 sn içinde belirdi hemde. 4dk bekleyin yazıordu üzerinde. kan verdim hastanede pazartesi alcam sonuçları. ultrasonda pek bişey görünmedi doktor küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. pazartesiye kadar çatlamasam iyi
hadi canim sende guzel haber ver bize kasimdaaa herkes bebisleeee gelcek inanıyorumkızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))
Ayyy hadiiii inşallahhhhhhhadi canim sende guzel haber ver bize kasimdaaa herkes bebisleeee gelcek inanıyorum
Cnim bende valla yorgunluk had safada ya kafami kaldiramiyorum yataktan ... is hayati nasıl canimmm
nerde çalışıyorsun? takmıcan insanlarıIş hayatı çok yorucu ya çok yoruluyorum birde gereksiz insanlar sinir edince eve zor atıyorum kendimi valla
bırakma sakın. işteyken en azından zihnin dağılırAz daha birakiyodum bugun işi saolsun patronum izin vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?