Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Bende bu yıl akıllandım diyebilirim. Tüketim çılgınlığından sıkıldım artık sanırım. Insan tasarruf edip planlı bir şekilde yaşadığında da gayet kaliteli bir yaşam sürebiliyor.
kesinlikle ben mesala hayat standartlarımdan çokda fedakarlık yapmadan tasarrufumu yapıyorum indirimleri takip ediyorum ve gerçekten uygunsa alıp stokluyorum doların yeni alevlendiği dönemdi fairy 70lisini 35 tl ye aldım bayağı stokladım keşke daha çok alsaydım bozulmayan her şeyi alıp koyuyorum bir kenara dışarıda yemeği hem sağlık hemde tasarruf diye minimum indirdim inş daha da öğreneceğim k.k nasıl tasarruf edilir

Stok yapmaya benimde biraz önem vermem gerek sanırım. Ben genelde en fazla 1 paket fazla alıyorum indirimdeyse. Eve stok yapıp alanımı daraltmak istemiyorum. Zaten çok çabuk dağılıyorum, koyacak yer bulamıyorum.

Stok yapmaya benimde biraz önem vermem gerek sanırım. Ben genelde en fazla 1 paket fazla alıyorum indirimdeyse. Eve stok yapıp alanımı daraltmak istemiyorum. Zaten çok çabuk dağılıyorum, koyacak yer bulamıyorum.
ben bir tek detajan ve tuvalet kağıdı ve bebek bezinde yapıyorum bunlarda çabuk biten şeyler zaten

Çok doğru ama önce borçlardan kurtulmak gerek.kredi kartı borcu beni çok rahatsız ediyor artık. Öncelikle kartları kapatıp sonra birikimi artırmayı istiyorum inşallah
biz artık tövbe ettik kredi kartına öde öde bitmiyor yüklü miktarlar hariç hep nakit harcıyoruz yoksa dengemiz şaşıyor

biz artık tövbe ettik kredi kartına öde öde bitmiyor yüklü miktarlar hariç hep nakit harcıyoruz yoksa dengemiz şaşıyor
Ben kendi kartlarımı kapatayım da eşim zamanla uyum sağlar inşallah. Birini değiştirmek için önce kendimiz değişmeliyiz sanırım. Birikim tasarruf ile ilgili ne desem sen yapiyor musun diyor ben biraz değişeyim de öncelikle

Çok doğru ama önce borçlardan kurtulmak gerek.kredi kartı borcu beni çok rahatsız ediyor artık. Öncelikle kartları kapatıp sonra birikimi artırmayı istiyorum inşallah
Borcum çok var. Ama borcum var diye kenara nakit atmamak moralimi bozuyodu. Şimdi aylık 100 gibi cüzi bi rakam da olsa koyuyorum kenara.

Evli misiniz , çalışıyor musunuz? Sizi bir kaç ekonomi grubunda görmüştüm sanki
Evliyim çalışıyorum çok şükür. ☺
Ekonomi finans konularında fink atarım ama borç olunca ayakta 10 kiloluk gülle bağlıyken koşmaya çalışmak gibi bir çaba birikim yapmak.

Altın aldı başını gitti hedefim yıl sonuna kadar 10 çeyrek ti ama ay sonunu getirmek bile başarı

bencede bir süre yapıp birikiminizi gösterin belki etkisi olur 3 5 olunca göze gözükmüyor ama onlar birikince etkilenir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…