- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
kesinlikle ben mesala hayat standartlarımdan çokda fedakarlık yapmadan tasarrufumu yapıyorum indirimleri takip ediyorum ve gerçekten uygunsa alıp stokluyorum doların yeni alevlendiği dönemdi fairy 70lisini 35 tl ye aldım bayağı stokladım keşke daha çok alsaydım bozulmayan her şeyi alıp koyuyorum bir kenara dışarıda yemeği hem sağlık hemde tasarruf diye minimum indirdim inş daha da öğreneceğim k.k nasıl tasarruf edilirBende bu yıl akıllandım diyebilirim. Tüketim çılgınlığından sıkıldım artık sanırım. Insan tasarruf edip planlı bir şekilde yaşadığında da gayet kaliteli bir yaşam sürebiliyor.
Stok yapmaya benimde biraz önem vermem gerek sanırım. Ben genelde en fazla 1 paket fazla alıyorum indirimdeyse. Eve stok yapıp alanımı daraltmak istemiyorum. Zaten çok çabuk dağılıyorum, koyacak yer bulamıyorum.kesinlikle ben mesala hayat standartlarımdan çokda fedakarlık yapmadan tasarrufumu yapıyorum indirimleri takip ediyorum ve gerçekten uygunsa alıp stokluyorum doların yeni alevlendiği dönemdi fairy 70lisini 35 tl ye aldım bayağı stokladım keşke daha çok alsaydım bozulmayan her şeyi alıp koyuyorum bir kenara dışarıda yemeği hem sağlık hemde tasarruf diye minimum indirdim inş daha da öğreneceğim k.k nasıl tasarruf edilir
ben bir tek detajan ve tuvalet kağıdı ve bebek bezinde yapıyorum bunlarda çabuk biten şeyler zatenStok yapmaya benimde biraz önem vermem gerek sanırım. Ben genelde en fazla 1 paket fazla alıyorum indirimdeyse. Eve stok yapıp alanımı daraltmak istemiyorum. Zaten çok çabuk dağılıyorum, koyacak yer bulamıyorum.
Çok doğru ama önce borçlardan kurtulmak gerek.kredi kartı borcu beni çok rahatsız ediyor artık. Öncelikle kartları kapatıp sonra birikimi artırmayı istiyorum inşallahKızlar şu cümle çok doğruymuş, harcamalarından kalanı biriktirme, birikiminden kalanı harca.
evet çok doğruymuş zira harcamanın sonu yok para olunca şunuda alayım bunuda alayım derken bitiyor paraKızlar şu cümle çok doğruymuş, harcamalarından kalanı biriktirme, birikiminden kalanı harca.
biz artık tövbe ettik kredi kartına öde öde bitmiyor yüklü miktarlar hariç hep nakit harcıyoruz yoksa dengemiz şaşıyorÇok doğru ama önce borçlardan kurtulmak gerek.kredi kartı borcu beni çok rahatsız ediyor artık. Öncelikle kartları kapatıp sonra birikimi artırmayı istiyorum inşallah
Haklısınız .söylediğim gibi benim bu konuya eğilmem gerek birazben bir tek detajan ve tuvalet kağıdı ve bebek bezinde yapıyorum bunlarda çabuk biten şeyler zaten
Ben kendi kartlarımı kapatayım da eşim zamanla uyum sağlar inşallah. Birini değiştirmek için önce kendimiz değişmeliyiz sanırım. Birikim tasarruf ile ilgili ne desem sen yapiyor musun diyorbiz artık tövbe ettik kredi kartına öde öde bitmiyor yüklü miktarlar hariç hep nakit harcıyoruz yoksa dengemiz şaşıyor
Borcum çok var. Ama borcum var diye kenara nakit atmamak moralimi bozuyodu. Şimdi aylık 100 gibi cüzi bi rakam da olsa koyuyorum kenara.Çok doğru ama önce borçlardan kurtulmak gerek.kredi kartı borcu beni çok rahatsız ediyor artık. Öncelikle kartları kapatıp sonra birikimi artırmayı istiyorum inşallah
Benimde canımı sıkıyor kesinlikle. Hepimiz borçlarımızı ödeyip, güzel birikimler yapalımBorcum çok var. Ama borcum var diye kenara nakit atmamak moralimi bozuyodu. Şimdi aylık 100 gibi cüzi bi rakam da olsa koyuyorum kenara.
İnşallahBenimde canımı sıkıyor kesinlikle. Hepimiz borçlarımızı ödeyip, güzel birikimler yapalım
Evli misiniz , çalışıyor musunuz? Sizi bir kaç ekonomi grubunda görmüştüm sankiİnşallah
Evliyim çalışıyorum çok şükür. ☺Evli misiniz , çalışıyor musunuz? Sizi bir kaç ekonomi grubunda görmüştüm sanki
Benzetmenize bayıldım kesinlikle öyleEvliyim çalışıyorum çok şükür. ☺
Ekonomi finans konularında fink atarım ama borç olunca ayakta 10 kiloluk gülle bağlıyken koşmaya çalışmak gibi bir çaba birikim yapmak.
bencede bir süre yapıp birikiminizi gösterin belki etkisi olur 3 5 olunca göze gözükmüyor ama onlar birikince etkilenir belkiBen kendi kartlarımı kapatayım da eşim zamanla uyum sağlar inşallah. Birini değiştirmek için önce kendimiz değişmeliyiz sanırım. Birikim tasarruf ile ilgili ne desem sen yapiyor musun diyorben biraz değişeyim de öncelikle
bende hedefimi tuturamayacağım gibi 402 oldu seçimden sonrası düşünmek istemiyorum herkeste yüksecek algısı varAltın aldı başını gitti hedefim yıl sonuna kadar 10 çeyrek ti ama ay sonunu getirmek bile başarı
hoş geldin aramıza benimde hedefim 10 çeyrek ama çok yükseldi nasıl olacak bilmiyorumBen de katılabilir miyim size? :) tam aradığım grup :)
Hedefim her ay en az 1 çeyrek altın alıp yıl sonuna 10 çeyrek biriktirmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?