- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
inşallah canım bu topik çok iyi denk geldi banaMerhaba Hoşgeldin ismini yazıyorum, yıl sonu hepimiz hedefimize ulaşırız umarım... ❤
Biz genelde ekstradan yatan paraları yokmuş gibi koyuyoruz.Yeni bir topik çok iyi olmuş fakat canlı tutalım. Tasarruf için neler yapıyorsunuz?Birikimi önce mi ayırıyorsunuz tüm borçları,ihtiyaçları ayırdıktan sonra kalanı mı biriktiriyorsuniz?
Ekstra gelenleri direkt birikime atıyoruz. Tek kart kullanıyoruz, limitimiz ortak bende ek kart var. Daha kontrollü oluyor.Yeni bir topik çok iyi olmuş fakat canlı tutalım. Tasarruf için neler yapıyorsunuz?Birikimi önce mi ayırıyorsunuz tüm borçları,ihtiyaçları ayırdıktan sonra kalanı mı biriktiriyorsuniz?
Merhaba bende katılabilir miyim
Hoşgeldin canımGünaydınlar... Öncelikle topik hayırlı olsun. Kısa süre önce üye olmuştum. Buradaki birikim gruplarını takip etmeye çalışıyorum. Grupların bir çoğu 2-3 yıllık ve kalabalık gruplar .o yüzden yazmak ve takip etmek zor oluyor .Yeni bir birikim grubu olmasına
Merhaba, sigortacıyım sizÖzel olmayacaksa ne iş yapıyorsunuz??
Merhaba evet canlı tutmak önemli grubuYeni bir topik çok iyi olmuş fakat canlı tutalım. Tasarruf için neler yapıyorsunuz?Birikimi önce mi ayırıyorsunuz tüm borçları,ihtiyaçları ayırdıktan sonra kalanı mı biriktiriyorsuniz?
Amin inşallahMaşallah Allah bağışlasın. Sağlıklı güzel günlerde büyütün inşallah
Bebekten önce çalışıyor muydunuzAmin inşallahteşekkür ederim
Evet çalışıyordumBebekten önce çalışıyor muydunuz
Bizde yaza düşünüyoruz .O sebeple şu borçlardan kurtulup birikim olayına geçmek istiyorum artıkEvet çalışıyordum
Hayırlısıyla olur inşallahBizde yaza düşünüyoruz .O sebeple şu borçlardan kurtulup birikim olayına geçmek istiyorum artık
TeşekkürlerHayırlısıyla olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?