Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Cumartesi günleri elimden geldiğince ayrıntılı temizlik yapmaya çalışıyorum. Diğer günler de mutlaka yatmadan önce bütün evi dolaşır hızlıca dağılan eşyaları toplarim, mutfağı da bulaşıktan sonra genelde mutfak dolaplarini elimin fırını hızlıca silmeye çalışırım

Herkese selamlar arkadaşlar nasılsınız ? Fairy tableti dün ilk kez ikiye bölerek denedim mis gibi yıkamış benim 100 lük paket oldu 200 lük paket tasarrufa tam gaz devam

Çalışan ve çocuklu bide hamile anne olmak çok zor gerçekten bende Cumartesi rutinim sil süpür çamaşır toz alma ile geçiyo .. çok yoruluyorum haftasını yemek yapıp bulaşıkları yıkarsam şükrediyorum

Merhaba arkadaslar bizde ev borcuna girdik butik pasta yapıyorum evimde bende bir yıl içinde baya bir birikim yaptım eve gitti paralar ama şimdi tekrardan başlıyorum 4 çeyrek ve bir cumhuriyet var şuanlık. İnşallah 2019 aralık ayında 15 ceyreğe tamamlamayı hedefliyorum

Maşallah hepsine yetişebiliyorsanız mükemmel. Eşim haftasonu evde oturmak istemiyor. Eğer işi yoksa mutlaka oraya gidelim buraya gidelim diyor .E tabi gezip tozmak benim de işime geliyor .Ama haftaiçi evi dağınık görüp, çamaşır yığınıyla karşılaşınca dışarı adım atmak istemiyorum bazen

Merhaba hoş geldiniz evde bir şeyler üretip aile bütçesine katkı sağlayan kadınları çok takdir ediyorum. Umarım hedeflerinize ulaşırsınız

Eviniz hayırlı olsun cmm kaça aldınız

Benim eşim tam tersi hep evde duralım ister ama o evde yokken daha rahat yapıyorum ben temizlik işini

Canım ogrenclermdn duymsmtm evden iş yapan kadınlar için bagkurun yarısını devlet oduyrms bir arastrn ve emekllk gibi durumnz da olur belki.

Eviniz hayırlı olsun buarada güle güle güzel günlerde oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…