- 26 Eylül 2018
- 772
- 2.165
- 113
- 34
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
GünaydınnnnGünaydınlarçalışan çalışmayan herkese kolay gelsin. Gününüz güzel geçsin
Günaydın hap kullanıyprmusun ağrıların için?Günaydınlar herkese iyi günler. Dün regl oldum oldukça ağrılı bir gündü. O yüzden yazamadim sizlere hiç.
Benim de temizlik konusunda iyi bir rutin oluşturmam gerekiyor.
Çalışan ve çocuklu bide hamile anne olmak çok zor gerçektenEv işleri için belli programınız var mi? Ben hep program yapıyorum 2 hafta uysam şehir dışına çıktığım an bütün programım aksıyor. Zaten iki kişiyiz. 2 haftada 1 temizlik için biri geliyor ev tam düzene girdi diyorum hooppp 2 haftada herşey dağılıyor . Çok çabuk toparliyorum aynı hızda dağılıyor
Maşallah hepsine yetişebiliyorsanız mükemmel. Eşim haftasonu evde oturmak istemiyor. Eğer işi yoksa mutlaka oraya gidelim buraya gidelim diyor .E tabi gezip tozmak benim de işime geliyor .Ama haftaiçi evi dağınık görüp, çamaşır yığınıyla karşılaşınca dışarı adım atmak istemiyorum bazenÇalışan ve çocuklu bide hamile anne olmak çok zor gerçektenbende Cumartesi rutinim sil süpür çamaşır toz alma ile geçiyo .. çok yoruluyorum haftasını yemek yapıp bulaşıkları yıkarsam şükrediyorum
Merhaba hoş geldinizMerhaba arkadaslar bizde ev borcuna girdik butik pasta yapıyorum evimde bende bir yıl içinde baya bir birikim yaptım eve gitti paralar ama şimdi tekrardan başlıyorum 4 çeyrek ve bir cumhuriyet var şuanlık. İnşallah 2019 aralık ayında 15 ceyreğe tamamlamayı hedefliyorum
Eviniz hayırlı olsun cmm kaça aldınızMerhaba arkadaslar bizde ev borcuna girdik butik pasta yapıyorum evimde bende bir yıl içinde baya bir birikim yaptım eve gitti paralar ama şimdi tekrardan başlıyorum 4 çeyrek ve bir cumhuriyet var şuanlık. İnşallah 2019 aralık ayında 15 ceyreğe tamamlamayı hedefliyorum
Merhaba hoşbuldumMerhaba hoş geldinizevde bir şeyler üretip aile bütçesine katkı sağlayan kadınları çok takdir ediyorum. Umarım hedeflerinize ulaşırsınız
Benim eşim tam tersi hep evde duralım ister ama o evde yokken daha rahat yapıyorum ben temizlik işiniMaşallah hepsine yetişebiliyorsanız mükemmel. Eşim haftasonu evde oturmak istemiyor. Eğer işi yoksa mutlaka oraya gidelim buraya gidelim diyor .E tabi gezip tozmak benim de işime geliyor .Ama haftaiçi evi dağınık görüp, çamaşır yığınıyla karşılaşınca dışarı adım atmak istemiyorum bazen
ortak aldık 355 bin bizde 100 bin birikim yapabildik 80 bin borç aldık malesef ki bu zamanda ev almak çok çok zor kısa süreli bir yatırım yaptık inşallah değerlenirEviniz hayırlı olsun cmm kaça aldınız
Canım ogrenclermdn duymsmtm evden iş yapan kadınlar için bagkurun yarısını devlet oduyrms bir arastrn ve emekllk gibi durumnz da olur belki.Merhaba arkadaslar bizde ev borcuna girdik butik pasta yapıyorum evimde bende bir yıl içinde baya bir birikim yaptım eve gitti paralar ama şimdi tekrardan başlıyorum 4 çeyrek ve bir cumhuriyet var şuanlık. İnşallah 2019 aralık ayında 15 ceyreğe tamamlamayı hedefliyorum
Eviniz hayırlı olsun buarada güle güle güzel günlerde oturunMerhaba arkadaslar bizde ev borcuna girdik butik pasta yapıyorum evimde bende bir yıl içinde baya bir birikim yaptım eve gitti paralar ama şimdi tekrardan başlıyorum 4 çeyrek ve bir cumhuriyet var şuanlık. İnşallah 2019 aralık ayında 15 ceyreğe tamamlamayı hedefliyorum
Bende eşim evde yokken yapmaya çalışıyorum artıkBenim eşim tam tersi hep evde duralım ister ama o evde yokken daha rahat yapıyorum ben temizlik işini
Evet ama hap da bazen yeterli gelmiyor. Dün gece acildeydik. İğne vuruldum gece biraz rahat gecti ama bugün yine başladı bulantı kusma ve ağrı ;(Günaydın hap kullanıyprmusun ağrıların için?
fairy bizim topiği dava edecek bu gidişle satışlarında azalma var diyeHerkese selamlar arkadaşlar nasılsınız ? Fairy tableti dün ilk kez ikiye bölerek denedim mis gibi yıkamışbenim 100 lük paket oldu 200 lük paket tasarrufa tam gaz devam
Haha ne gülerim fiyatları 2 katına cıkarıyolarmışfairy bizim topiği dava edecek bu gidişle satışlarında azalma var diye
Günaydınlar herkese iyi günler. Dün regl oldum oldukça ağrılı bir gündü. O yüzden yazamadim sizlere hiç.
Benim de temizlik konusunda iyi bir rutin oluşturmam gerekiyor.
[/QUOTE bir dağınıklık gördüğünde hemen topla zaten hızlı yapıyormuşsun bugünün işini asla yarına bırakma yarın yine sen yapacaksın ve daha fazla yorulacaksın. ben mutfağa su içmeye gidiyorum o arada makinem doluysa hemen bir rafını hızlıca boşaltıyorum hem çok vaktimi almıyor hemde yüküm hafifliyor çay koyerken de diğer rafı derken makina boştuvalete gitmişken hemen hızlıca lavaboyu ovuyorum en fazla 2 3 dk alır ama sizin iş yükünüzü hafifletir bunun gibi ne gözünüze batıyorsa 3 5 dk ayırarak halledebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?