Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Günaydın kızlar, amigurumi denemeye başladım iki gündür akşamları onunla uğraşıyorum hafta sonu ctesi eşimin kursu var, pazar günü de seçim görevi çok sıkılacak gibiyim

Günaydın cnm herkese günaydın ☀ işe geldim bu sabah haftasonuna kaldı son 2 gün su faturam 32 lira gelmiş bakalım doğalgaz kaç gelcek
Evet çok şükür son 2 gün. Bu hafta okadar yoğundu ki haftasonunu iple çekiyorum su faturanız iyi gelmiş, bu ay ben en çok doğal gazi merak ediyorum. Havalar güzel çok şükür bakalım ne kadar gelecek geçen ay 252 geldi kışa göre azdı

Günaydın kızlar, amigurumi denemeye başladım iki gündür akşamları onunla uğraşıyorum hafta sonu ctesi eşimin kursu var, pazar günü de seçim görevi çok sıkılacak gibiyim
Amigurimi ye bende merak saldım. Internetten videolarini izledim ama başlayamadım. Zor görünüyor ama çok güzel şeyler yapıyorlar denemek istiyorum bende. Ilk defa mi yapıyorsunuz

Bizim merkezi ısınma ama bu ay az yaktılar az gelmesi lazım inşallah

Bende bi tane çıngırak yaptım bide bebek başladım ama bilemeden akrilik ip almışım sert oldu iyi olmadı pamuk ip bulamadım burda netten baktım çok pahalı ip fiyatları bebek battaniyesi örüyorum kızçeme

Amigurimi ye bende merak saldım. Internetten videolarini izledim ama başlayamadım. Zor görünüyor ama çok güzel şeyler yapıyorlar denemek istiyorum bende. Ilk defa mi yapıyorsunuz
İlk defa yapıyorum bir tane küçük tavşan ördüm şimdi de bir başka bebek başladım inşallah, yavaş yavaş yapilabiliyor ya, akşama kadar yorulsam da işte stresimi atıyorum çok iyi oluyor

Vallahi çetere tutmak mantıklı bir şeymiş, ellerinize sağlık.

Ben her ay 200 - 250 TL altın hesabına atıyorum.
İlerisi için akmasa da damlar hesabı.

Eşim bilmiyor.
Kendi maaşım yattığında her ay başında atmaya çalışıyorum.
Bakalım kısmet, birike birike göl olur inşallah...

İpin ucu kaçıp ,her ay maaşın yarısını kredi kartına gömünce bir süre sonra titreyerek kendine geliyor insanbirikiminiz daim olsun

İlk defa yapıyorum bir tane küçük tavşan ördüm şimdi de bir başka bebek başladım inşallah, yavaş yavaş yapilabiliyor ya, akşama kadar yorulsam da işte stresimi atıyorum çok iyi oluyor
Aksamlari aynen güzel oluyor bir hobiyle uğraşmak. Ben özellikle kış akşamları seviyorum. Çok becerikli olmasam da kendimi oyalayacak şeyler yapıyorum ahşap boyama ,atkı örme falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…