- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
olur mu olur çok dillendirmeyelim bu mevuzuyu, uyanmasınlarHaha ne gülerim fiyatları 2 katına cıkarıyolarmış
Evet esnaf muafiyetinden yararlanıyorlar.Canım ogrenclermdn duymsmtm evden iş yapan kadınlar için bagkurun yarısını devlet oduyrms bir arastrn ve emekllk gibi durumnz da olur belki.
Hahahahahahhahahafairy bizim topiği dava edecek bu gidişle satışlarında azalma var diye
iyi gecelerİyi geceler tatlı kadınlar :)
Günaydın cnm herkese günaydınGünaydınlar
Evet çok şükür son 2 gün. Bu hafta okadar yoğundu ki haftasonunu iple çekiyorumGünaydın cnm herkese günaydın ☀ işe geldim bu sabah haftasonuna kaldı son 2 günsu faturam 32 lira gelmiş bakalım doğalgaz kaç gelcek
Amigurimi ye bende merak saldım. Internetten videolarini izledim ama başlayamadım. Zor görünüyor ama çok güzel şeyler yapıyorlar denemek istiyorum bende. Ilk defa mi yapıyorsunuzGünaydın kızlar, amigurumi denemeye başladım iki gündür akşamları onunla uğraşıyorumhafta sonu ctesi eşimin kursu var, pazar günü de seçim görevi çok sıkılacak gibiyim
Bizim merkezi ısınma ama bu ay az yaktılar az gelmesi lazım inşallahEvet çok şükür son 2 gün. Bu hafta okadar yoğundu ki haftasonunu iple çekiyorumsu faturanız iyi gelmiş, bu ay ben en çok doğal gazi merak ediyorum. Havalar güzel çok şükür bakalım ne kadar gelecek geçen ay 252 geldi kışa göre azdı
Bende bi tane çıngırak yaptım bide bebek başladım ama bilemeden akrilik ip almışım sert oldu iyi olmadı pamuk ip bulamadım burda netten baktım çok pahalı ip fiyatları bebek battaniyesi örüyorum kızçemeGünaydın kızlar, amigurumi denemeye başladım iki gündür akşamları onunla uğraşıyorumhafta sonu ctesi eşimin kursu var, pazar günü de seçim görevi çok sıkılacak gibiyim
Ben de bu ay daha az bekliyorum. Faturalar azıcık düşsün yaz geliyor başka harcamalar çıkar şimdiBizim merkezi ısınma ama bu ay az yaktılar az gelmesi lazım inşallah
Ne hamarat kadınlar var grubumuzda maşallahBende bi tane çıngırak yaptım bide bebek başladım ama bilemeden akrilik ip almışım sert oldu iyi olmadı pamuk ip bulamadım burda netten baktım çok pahalı ip fiyatları bebek battaniyesi örüyorum kızçeme
İlk defa yapıyorumAmigurimi ye bende merak saldım. Internetten videolarini izledim ama başlayamadım. Zor görünüyor ama çok güzel şeyler yapıyorlar denemek istiyorum bende. Ilk defa mi yapıyorsunuz
İpin ucu kaçıp ,her ay maaşın yarısını kredi kartına gömünce bir süre sonra titreyerek kendine geliyor insanVallahi çetere tutmak mantıklı bir şeymiş, ellerinize sağlık.
Ben her ay 200 - 250 TL altın hesabına atıyorum.
İlerisi için akmasa da damlar hesabı.
Eşim bilmiyor.
Kendi maaşım yattığında her ay başında atmaya çalışıyorum.
Bakalım kısmet, birike birike göl olur inşallah... Eki Görüntüle 2251385
Aksamlari aynen güzel oluyor bir hobiyle uğraşmak. Ben özellikle kış akşamları seviyorum. Çok becerikli olmasam da kendimi oyalayacak şeyler yapıyorum ahşap boyama ,atkı örme falanİlk defa yapıyorumbir tane küçük tavşan ördüm şimdi de bir başka bebek başladım inşallah, yavaş yavaş yapilabiliyor ya, akşama kadar yorulsam da işte stresimi atıyorum çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?