- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Benim 4bin kalmıştı. Bu ay da harcamam oldu biraz. nakit param vardi,gün param gelecek hepsini karta yatırıp az bir miktar kalmasini hedefliyorumNe kadar borcunuz kaldı benimde son bin tl ikimizde kapatırız inşallah
Inst kapatmayı denesen?bırakmak istiyorum ama millette görünce özellikle instagramda görünce dayanamıyorum moda olayından vaz geçsem dolabımda giyeceğim çok şeyim var
Bende işim dolayısıyla klasik giyiniyorum. Internetten çok alıyordum bir dönem. Beden problem olur diye bir çok kişi interneti tercih etmiyor ama bana çok pratik geliyorBu arada bende dolabımı yenilemeyi düşünüyorum. Yaklaşık 3 yıldır pek birşey almadım yeniye dair klasik tarzı olanlardanım bende ama bakalım
ÇBende işim dolayısıyla klasik giyiniyorum. Internetten çok alıyordum bir dönem. Beden problem olur diye bir çok kişi interneti tercih etmiyor ama bana çok pratik geliyor
Yazın elbise sandalet vazgeçilmezim benim de. Ahhhh yaz gelsin .kış bunalttı yeterinceBende çok şey beğendim netten yazlık elbiseler şahane! ❤ Bende pek alışveriş yapmadım ama alacağım 1 2 tane şansımı deneyeceğim
Ç
düşünüyorum ama hayata geçirir miyim bilmiyorumInst kapatmayı denesen?
Ben int. Açmamak için esimin inst. Akşamları 10 dakika kullnyrdm çok da iyi oluyordudüşünüyorum ama hayata geçirir miyim bilmiyorum
İşte konum değişikliği durumum var o zaman maasim artacak. Şimdilik 5bin tl ,10 gr altın diyeyimHoş geldiniz . Birikim hedefleriniz neler ?
Umarım hedeflerinizi gerçekleştirirsinizİşte konum değişikliği durumum var o zaman maasim artacak. Şimdilik 5bin tl ,10 gr altın diyeyim
buda bir çözümBen int. Açmamak için esimin inst. Akşamları 10 dakika kullnyrdm çok da iyi oluyordu
Ev temizliği çok sıkıntılı.... Hele ki dediğiniz gibi şehir dışı işleriniz varsa, ben de haftada 1 gün full temizlik evde olduğum sürecede banyoyu 5 dk domeatosla her yerini hemen temizlemek ve mutfak dolap vs elim değdiğince yıkamak rutinim deyim.Ev işleri için belli programınız var mi? Ben hep program yapıyorum 2 hafta uysam şehir dışına çıktığım an bütün programım aksıyor. Zaten iki kişiyiz. 2 haftada 1 temizlik için biri geliyor ev tam düzene girdi diyorum hooppp 2 haftada herşey dağılıyor . Çok çabuk toparliyorum aynı hızda dağılıyor
Bir şekilde düzeni devam ettirmem gerek Benim de .bakalım artıkEv temizliği çok sıkıntılı.... Hele ki dediğiniz gibi şehir dışı işleriniz varsa, ben de haftada 1 gün full temizlik evde olduğum sürecede banyoyu 5 dk domeatosla her yerini hemen temizlemek ve mutfak dolap vs elim değdiğince yıkamak rutinim deyim.
Hoş geldinizSelam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum çalışıyorum muhasebeciyim ilk kendi paramla altınımı ayın başında aldım turalı çeyrekli kolye aldım Eylül ayına kadar 30 gr bilezik almak istiyorum ama bunu çeyrek alarak en son çeyrekleri verip bilezik almak şeklinde yapacağım çünkü birden alamam bu ay 2 tane çeyrek almayı planlıyorum sonraki aylarda 3e çıkartacağım
HoşbuldumHoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?