• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Ayın 15 inde maaşı alır almaz konut kredimi oğlumun kreş parasını ve telefon taksidimi ödüyorum bana da bin liraya yakın bi para kalıyo duruma göre altın alıyorum ne ederse .. bu ay 3 çeyrek altın alabildim allah bereket versin 2019 hedefimi şimdiden yarıladım 💕
Hoş geldiniz Allah bereket versin👍hedeflerinizi gerçekleştirirsiniz umarım😊

iyi günler kızlar, siz kıyafet alışverişi yaparken nasıl yapıyorsunuz önceliğiniz fiyat mi oluyor yoksa beğenmek mi oluyor sanki kıyafete çok harcıyorum gibi geliyor mesela bir trenchcoat beğendim 270 sizce çok mu yoksa gerçekten ucuz etin yahnisi olmaz mı? kendimi durduramıyorum alışveriş olunca

iyi günler kızlar, siz kıyafet alışverişi yaparken nasıl yapıyorsunuz önceliğiniz fiyat mi oluyor yoksa beğenmek mi oluyor sanki kıyafete çok harcıyorum gibi geliyor mesela bir trenchcoat beğendim 270 sizce çok mu yoksa gerçekten ucuz etin yahnisi olmaz mı? kendimi durduramıyorum alışveriş olunca
Genelde fiyat odaklı giderim ben ama eşim beğendiysek alalım güzel giyinelim der, aşırıya kaçamamak konusuyla kıyafete harcıyorum ben de epey

Ben uzun zamandır kıyafet alışverişi yapmıyorum amacım dolu olan gardırobumu eritmek eskitip elden çıkarma peşindeyim rahat bi 5-6 sene daha giyerim

İlk atandığım sene bütün maaşı kıyafete yatırırdım sonra dedim çul çaput al al nereye kadar atsan günah satsan para etmez .. bide yıka yıka giy eskimiyor bi türlü çünkü her birine ayda bi sıra geliyo 😬

işte modası geçiyor diye koyuyorum bir kenara sanırım moda olayından vazgeçmem gerek
hmmm bir sene boyunca alınınca çok birikmiştir 🤗
Genelde klasik giyiniyorum cnm modayı da takip etmiyorum .. bide benim üç tane kız kardeşim var hepsinde bi moda tutkusu bu sene aldıklarını diğer sene üstlerinde göremezsen onlar gardırobumu dolduruyor zaten 🤦🏻‍♀️

Ben önceden fiyatına bakmadan ucuz pahalı her beğendiğimi alırdım. 5 yıldır çalışıyorum artık gardrop üzerime çökecek. Kart borçları o yüzden bitmek bilmiyor. Ama artık hiç bir şey almak gelmyr içimden. Kaliteli alınması taraftariyim. Ucuza aldığım ne varsa 2.yıl bi daha giyemedim. Hemen kötü oluyor 😏

Genelde klasik giyiniyorum cnm modayı da takip etmiyorum .. bide benim üç tane kız kardeşim var hepsinde bi moda tutkusu bu sene aldıklarını diğer sene üstlerinde göremezsen onlar gardırobumu dolduruyor zaten 🤦🏻‍♀️
bırakmak istiyorum ama millette görünce özellikle instagramda görünce dayanamıyorum moda olayından vaz geçsem dolabımda giyeceğim çok şeyim var

Ben önceden fiyatına bakmadan ucuz pahalı her beğendiğimi alırdım. 5 yıldır çalışıyorum artık gardrop üzerime çökecek. Kart borçları o yüzden bitmek bilmiyor. Ama artık hiç bir şey almak gelmyr içimden. Kaliteli alınması taraftariyim. Ucuza aldığım ne varsa 2.yıl bi daha giyemedim. Hemen kötü oluyor 😏
ben direkt nakit alıyorum yoksa hiç işin içinden çıkamam ben birde belli markaların defolu ürünlari oluyor belli belirsiz defolu ürünleri alıyorum

Biz de sosyal medya kullanmıyoruz. Sosyal medya insanın gereksiz zamanını alıyor. Samimiyetsiz bir mecra. Herkes mutlu, bir giydiğini bir daha giymeyen, tatilden tatile koşan bir hava yaratma merakında. Tüketim çılgınlığını ateşliyor. Bende zamanında çok tüketim çılgınıydim yalan değil ama hiç bir zaman insanlar için bunu yapmadım. Yaşımın verdiği bir olaydı. Artık doydum sanırım.

Biz de sosyal medya kullanmıyoruz. Sosyal medya insanın gereksiz zamanını alıyor. Samimiyetsiz bir mecra. Herkes mutlu, bir giydiğini bir daha giymeyen, tatilden tatile koşan bir hava yaratma merakında. Tüketim çılgınlığını ateşliyor. Bende zamanında çok tüketim çılgınıydim yalan değil ama hiç bir zaman insanlar için bunu yapmadım. Yaşımın verdiği bir olaydı. Artık doydum sanırım.
kesinlikle haklısınız sanırım benimde bırakma zamanım geldi orada birinin üstünde görünce beğenip ihtiyacım olmasada alıyorum çocuğumdan dolayı her zaman çıkamıyordum alışverişe bende inst takip ediyordum beğendiğimi alıyordum bunun sonu yok en güzeli bırakmak

Nakit almak en güzeli. Benim şuan en büyük hedefim kartlarımı kapatmak zaten. Paranın bereketini göremiyorum
kesinlikle öyle bir zamanlar her şeyde kredi kartı kullanıyorduk çalıştığımız ona gidiyordu büyük meblağlar hariç 3 4 bin gibi hep nakit harcıyoruz param varsa alıyorum yoksa almıyorum

Oh oh maşallah grubumuz büyüyor 🤗 dediğim gibi katılmak isteyenler DM den hedefini bana yazarsa sevinirim diğer türlü karışıklık oluyor telefondan giriyorum şuan çünkü kızlar 🤠

Back