- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.561
merhaba kızlar grup yine sessiz, yeni yıla ben 11 gr altın, 1 tane çeyrek ve 115 dolar ile giriyorum. sizde birikimler ne alemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin aramıza ilk önce kendinize bir hedef belirleyin, hedefinizi belirlerken tek bir hedefe odaklanmayın ben paramı 3e bölerim altın dolar euro... elinize geçen parayı küçümsemeyin hemen altın veya döviz alın, ben bozuk paralarla 600 tl'lik dolar yaptım. bu seneki hedefiniz nedirmerhaba arkadaşlar:)
eski sayfaları okuyamadım ama size katılmak istiyorum. ben de 2020 yılında birikim yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım, elime geçen parayı neye yatırmalıyım, nelere dikkat etmeliyim hiçbir fikrim yok. denediğiniz yöntemlerden bahseder misiniz:)
iyiyim çok şükür pek bir sessiz grup kimesinin uğradığı yok. Mağlesef ki her şey çok pahalı önceden hiçbir şeyden eksik kalmazdık ama şimdi gerçekten geçinmenin derdine düştümMerhaba kizlar nasilsiniz, herkes iyidir umarım.
Elime fazlalik ne gecerse kumbaraya attim gecen hafta. "Ne olur Allah'im" diyorum, "gecimimizi kolay kıl."
Uzun vadeli altın en mantıklısı ayda gram yada çeyrek.merhaba arkadaşlar:)
eski sayfaları okuyamadım ama size katılmak istiyorum. ben de 2020 yılında birikim yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım, elime geçen parayı neye yatırmalıyım, nelere dikkat etmeliyim hiçbir fikrim yok. denediğiniz yöntemlerden bahseder misiniz:)
Gerçekten öyle... Geçim birikim çok zor Allah yardımcımız olsun.iyiyim çok şükür pek bir sessiz grup kimesinin uğradığı yok. Mağlesef ki her şey çok pahalı önceden hiçbir şeyden eksik kalmazdık ama şimdi gerçekten geçinmenin derdine düştüm
Takip gerektiriyor artık öğlen 297 Di şuan 304.Altının birazcık düşmesini bekliyorum ama düşmeyecek gibi sanki
Bu yılki hedefim 30 gr altın
Aldım ben 296dan.Takip gerektiriyor artık öğlen 297 Di şuan 304.
Çok iyiAldım ben 296dan.
aylık olarak 2-3 gr almayı hedef koydum kendime. yıl sonu toplam 30 gr altın biriktirmek istiyorum.Alim olmaya gerek yok altınlarını 30 40 tl için bozmayın. 3 5 seneye gramın tanesi 340 350 görecek. Sabır 5 10 sene sabır edip birikime devam edelim. ❤
aylık olarak 2-3 gr almayı hedef koydum kendime. yıl sonu toplam 30 gr altın biriktirmek istiyorum.
Benim hedefimi de ekler misin?Gruba katılmak isteyen Dm den hedefini bana özel mesaj atabilir mi?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Merhabalar yıllardır birikim yapmak istiyorum diye yanıp tutuşsam da elim okadar açık ki, dışarı çıkmasam bile sağda solda markette hep gidiyor. Artık bende altınlarım dolarlarım geleceğe dair bir birikimim olsun istiyorum. Burada çetele tutarak arkadaş olarak mantıklı yürüyerek birikim yapmaya varmısınız?
2020 HEDEF SKALASI
KedidirKedii 30.12.2019 = 50 gram altın + 1000 dolar
S Sen hep gul 30.12.2020 = 300 dolar 300 euro ve 50 gr altın
@Ckolatakahve 30.12. 2020 = 30 çeyrek altın
@asivemai 30.12.2020 = 10 bin TL