Bende biraz açtırdım iyi geldi yaz olunca cıvıl cıvıl olmak istiyorsun :)bir de salı günü saçlarımı kestirip rengini açtırıcam azıcık, yaz saçı olsun.
Merhaba , bende bu aralar başladım egzersizlere üst bacağım 53 cm boyum 172 . Bende 1 cm incelte bilirim diye düşünüyorum az bir selülitim var onuda krem ve egzersizler ile hafatda 5 gün haziran sonuna kadar gidermek istiyorum. haziran sonu ilk bikini açılışını yapacağım inaşallah ... :18:
eveeet bu saatte uyandim, azmin elinden hicbir sey kurtulamaazzzzz. ZzzZzz.. uyku..
23 hazirana kadar vermem gereken 4 kilo ve incelmesi gereken bacaklarin var benim, e o zaman bitki cayimi iciyim de yuruyuse gidiyim. aferin ben. alkis bana.
Bende yapabilsem o yurusu keske. Masallahh gercekten.
2 mil leslie yaptım, 420 kalori oldu toplam.
bugün yediklerim:
sabah: 1 kase çilek, 1 bardak kefir, 1 yumurta
öğlen: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, küçük bir kase çikolatalı puding, küçük bir parça beyaz peynirli tost
öğlen tost yemeği planlamamıştım ama duygusal yeme gibi bir şey oldu. heyecanlandım falan durup dururken. ama tost gerçekten küçüktü, bu krizi böyle atlatabilmem benim için çok büyük bir şeyakşama da sadece biraz meyve yemeyi düşünüyorum.
şimdi ebru şallı 21 gün zamanı
selam camamber, takipteyim seni
21 gün ebru şallı nasıl gidiyor, bacak ölçüsünde bir değişiklik var mı? sanırım bende zayıflıyorum ama gerçekten bel daha kolay inceliyor ama bacak ve kalçayı inceltmek sanırım daha zor . çok fazla bölgesel çalışmak lazım. brazil butt liftin high and tight videosu da çok etkiliydi onu denedin mi hiç ? istersen onu da yapabilirsin arada...