canımm topiğin hayırlı olsun sana bolca form, zindelik, sağlık, zayıflık, fitlik getirsin inşallahhbugün Ebru Şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsine ve selülit savar dvdsine başladım. ikisini aynı anda yapıcam, 21 gün'ü sabah uyanınca yaptım, selülit savar öğleden sonra yapıcam. 21 günlük programım bu. ekstradan da yürüyüşle 25 mayıs'a kadar 7000 kalori yakıcam, 1 kilo yağ demek nerdeyse.
canımm topiğin hayırlı olsun sana bolca form, zindelik, sağlık, zayıflık, fitlik getirsin inşallahh
bende dün nerden baksan 5 km yürüdüm kilo vermem durmuştu bugün 200 gram gitmişamin dilvinim hepimize insallah :)
bende dün nerden baksan 5 km yürüdüm kilo vermem durmuştu bugün 200 gram gitmiş
topuklu ayakkabıyla yürümek daha fazla kalori yaktırırmış doğru mu bu camamberimm
devamlı yürümüyorum tabi bazen sadece yürüyüşe çıkıyorum arkadasımla o zaman spor giyiyorum topukluyu otobüs kullanmayıp eve gelirken anca o zaman yürüyorumdaha fazla kalori yaktiriyo mu bilmiyorum ama kalcayi daha iyi calistiriyor. yalniz surekli topukluyla yurumek de zararli.
Çok güzel bir topic..
Olabildiğince takipte kalacağım müsaadenle.. :13:
Kaç kiloydun canım?
Ve tabii en önemlisi ölçülerin nasıl?
48-49 şu an. kilomla derdim yok da alt kısmım çok kalın belim falan da çok ince. bunu dengelemek istiyorum o yüzden sadece alt bacak ölçümü aldım. 51 cm, 45-46 cm hedef.
Sen de bendensin anlaşılan..
Ben de şuan çalıştığım için spor falan yapamıyorum..
Gerçi saatlerim çok güzel ama oturtamadım bir türlü sporu işle..
Geçenlerde Ebru Şallı nın son dvd sini aldım..
Ama odam dar, yatıp şu bacakları açma olayı varya, onu odamda yapamıyorum maalesef..
Bir işi eksik yapınca da sanki tüm etkisi gidiyor gibi hissediyorum ve iştahsız yapmaya başlıyorum ya da hiç yapmıyorum..
Ay ne çok konuştum..